Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile społeczności gra na BOLU?

Bóg czlowiekowi

Ile osób gra na bolu   

549 użytkowników zagłosowało

1. 1. ^_^

• Nigdy nie grałem
      371
    • Czasami się zdarza ale nie zawsze
      102
    • Gram
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najgorsze jest to, że kiedy chcę się nauczyć i wymasterować Cassio to wszyscy z mojego otoczenia zaczynają mówić, że jestem bolowcem :/

@topic

nie gram na bolu

Diss_Stream.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba ktoś pokurwiony to wymyślił.. nie rozumiem, kto w to gra 30min trzymając tylko spacje.. SOU MACZ NUDNE - NIGDY I NIGDY NIE ZAGRAM.

Opublikowano

Jakkolwiek potępiam całe gówno grające na bolu, jestem w stanie zrozumieć, jeśli ktoś chce sobie z ciekawości pobawić tym na normalu, ale grania tym na rankedach, oszukując swój poziom skilla (a raczej zastępując go skryptami) nie jestem w stanie zrozumieć. Jak można czerpać jakąkolwiek przyjemność z "osiągnięciem" swojej dywizji na cheatach, dodatkowo psując rozgrywke innym. Mam nadzieję, że Riot niedługo zajmie się tą sprawą na poważnie i wszyscy, którzy swoją dywizję opierają na paru linijkach kodu, zostaną zbanowani :)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jakkolwiek potępiam całe gówno grające na bolu, jestem w stanie zrozumieć, jeśli ktoś chce sobie z ciekawości pobawić tym na normalu, ale grania tym na rankedach, oszukując swój poziom skilla (a raczej zastępując go skryptami) nie jestem w stanie zrozumieć. Jak można czerpać jakąkolwiek przyjemność z "osiągnięciem" swojej dywizji na cheatach, dodatkowo psując rozgrywke innym. Mam nadzieję, że Riot niedługo zajmie się tą sprawą na poważnie i wszyscy, którzy swoją dywizję opierają na paru linijkach kodu, zostaną zbanowani :)

Riot się nie weźmie za to, bo dobry Anticheat to tylko ESL Wire/ESEA, a jak wiadomo są tworzone specjalnie do tych lig.

PS. Te parę linijek kodu chyba pomyliłeś z setkami.

Opublikowano

Lol ludzie śmieszni jesteście tyle już jest bol i wątpię żeby coś z tym zrobili i tak mają wyjebane bo raczej jak są jakieś konkursy to i tak wykryją tak jak w przypadku SELEX1337.A na własny użytek to co nie można ? Jeżeli ktoś jest dobrym graczem to skrypt go nie zastąpi 

oiadeb.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem ze to niemozliwe ale mam nadzieje ze rito znajdzie jakis sposob na bolowcow ;p jak mozna byc takim idiota zeby grac na botach i sie cieszyc z dywizji xDD Tak to bol dupy po przegralem serie gralem na midzie vs syndra ze skryptami.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Nie gram i nigdy nie zagram, lol to gra skilla a nie najtwardszej spacji

kolega dobrze gada. ;) Nie rozumiem ludzi którzy na tym gównie grają.

Opublikowano

Stary bol to moje jedyne życie w tej grze.

MMA - no po prostu miodzo cud malina :* ORBWALKING NIE Z TEJ ZIEMI!

CassWhooping - Chryste panie czy ty tak potrafisz? Exploit, 99% Q no panie!

Evadeee - bum cyk cyk i "prawie" wszystko dodgujesz. 

Na razie brak vipa ale za kilka dni kupuję :)

Tak oczywiście znajdą się tacy którzy:

nie ogarneli bola i go wyłączyli - też tak miałem ale jednak się udało

nie mieli kasy na vipa i skrypty - 

jak nie widziałeś w akcji MMA+VMA+Evadeee to się nie wypowiadaj

czy choćby CassWhooping

A i oczywiście

zawsze potrzebny jest twój mózg.

Samą spacją nie wygrasz :<

Co za typ ... Jaką frajdę masz z gry praktycznie tylko biegasz po mapie a to dziadostwo samo zabija, wiesz czemu tego używasz ? Bo jesteś słaby zawsze byłeś i zawsze będziesz. W moich oczach jesteś gównem co samo się nigdy nie wybije :) Twój "skill" ginie wraz z brakiem skryptu :)

graphic.png

Opublikowano

Imo jak ktoś ma bola to gówno zrobi bez skilla.

Nie można się z tym nie zgodzić.

Jeszcze dodam że jest taka fobia na forum, np. jest turniej: "Od razu ban Ryze, Cassio bo [...]", abo w SoloQ w dupe ciągle dostajecie np. od tego Waszego WIELKIEGO RYZA OD KTÓREGO DUPA WAS BOLI.

BEZ SKILLA (tzw. mózg) NIC SIĘ NIE ZROBI.

dudeson.png

Opublikowano

Co to za gra na czitach ? Skoro wbijemy ten Diament i gówno będzie potem bo nie możemy nikogo zabić czy też lasthitować minionów. Totalny SHIT, nie polecam grać na bolu lepiej uczyć się samemu - napewno dalej zajdziemy niż z bolem. Pozdrawiam

Co do tematu: Nie gram i nigdy nie zamierzam! ;)

O kur.wa to jest MPC forum.

Po co tu piszesz jak to forum o cheatach botach bugach itd.

Opublikowano

Dałbym sobie rękę uciąć że w tych niższych dywizjach b4/5, s/5/4 co 3 osoba ma skrypty.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

I tak większość z osób co głosuje na nie to z czystej ciekawości pobrała i zagrała przynajmniej jeden mecz.

Opublikowano

Ludzie którzy używają BoLa to dosłownie dzieci, które chcą wyjść do challangera(czego nie zrobią) i popisywać sie przed kolegami.

Niektórzy piszą ze grają i nie przestaną grac . A grajcie **uj wam w dupę. Ale to udowadnia ze nie umiecie grac w lola a i tak ktoś was wkoncu zgłosi lub riot sprawdzi : ) Nie dość że niszczycie zabawę innym to i sobie. Chyba ze serio macie podniete ze grę wygracie na cheatach : ) Dla mnie jest to jak jedna osoba napisała "skurwysy*stwo.

Pozdro dla oszustów i życzę by się wam trolle trafiały.

Opublikowano

Kiedys jak bylem jeszcze zjebanym gimbusem to uzywalem BoLa bo bylem smieciem i moze to smiesznie zabrzmi ale dzieki niemu nauczylem sie lepiej grac ADC :P. Teraz doroslem i nie jestem juz gimbusem i nie musze grac na tym syfie :s i nie zaluje ze na poczatku gralem na tym :P

Opublikowano

A liczy sie ustawianie skinów? xD

Niestety lolskins został anulowany a mi jakoś sam spotlight zeby kupic skina nie wystarcza ;)

Opublikowano

Wiem ze to niemozliwe ale mam nadzieje ze rito znajdzie jakis sposob na bolowcow ;p jak mozna byc takim idiota zeby grac na botach i sie cieszyc z dywizji xDD Tak to bol dupy po przegralem serie gralem na midzie vs syndra ze skryptami.

Dobre jakieś randomy wykryły niewykrywalny skrypt  xD

Gram i będę grał, bul dópy na mpc.

Darmowe RP, 100% pewne - niedługo koniec promocji 
LINK: http://link.mil.pl/zgarnijdarmowerp/ Śpieszcie się.

PODAWANIE NUMERU JEST DARMOWE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...