Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile społeczności gra na BOLU?

Bóg czlowiekowi

Ile osób gra na bolu   

549 użytkowników zagłosowało

1. 1. ^_^

• Nigdy nie grałem
      371
    • Czasami się zdarza ale nie zawsze
      102
    • Gram
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na BoL'u i zacznę być hejtowany? Ludzie, każdy gra na swój sposób, a to, że nie ma żadnych konsekwencji to tylko i wyłącznie wasz ból dupy, który przeżywacie. 

BoL jest dobry na niższych ligach, na wyższych się nie przydaje.

Ale jak ktoś się wybił załóżmy z GOLD  do DIAMOND to wiadomo ze bez bola będzie nadal grał jak GOLD a na BOL'u jak DIAMOND

@ Gdzie mieszka selex?

.

.

.

w BOLgari

1393532913-U1060386.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto gra na bolu ? Same gówna, które chuja potrafią ugrać. Pozdrawiam

Pozdro 600.

Gram od dawna i będę.

Vayn3 mechanics.

Opublikowano

Mój znajomy ma Bola i vipa, spadł z diamentu do platyny, ponieważ ufa bardziej programowi, niż własnym umiejętnościom. Nie chciałbym osiągnąć nic na tym programie, czułbym się jak debil, który boostuje sam siebie. Bol jest to program dla idiotów, którzy nie potrafią nauczyć się grać w tą grę. To tak samo jak czity do CS czy innych gier, które polegają na umiejętności gracza. W takich grach staram się poprawić swoje umiejętności metodą "prób i błędów", a nie używaniu 1-3 klawiszy, żeby gra sama grała, poza tym co fajnego jest w oglądaniu "naszego" pentakilla, który tak naprawdę nie jest nasz, co fajnego jest w oglądaniu tych playsów które robi program? Taka gra w ogóle nie ma sensu.

Nauczcie się, że league of legends to gra, która polega na "Skillu", ludzie grający na bolu po prostu psują grę innym, i nie starają podnieść swoich umiejętności tylko wcisnąć spacje bo prościej.

Opublikowano

Mój znajomy ma Bola i vipa, spadł z diamentu do platyny, ponieważ ufa bardziej programowi, niż własnym umiejętnościom. Nie chciałbym osiągnąć nic na tym programie, czułbym się jak debil, który boostuje sam siebie. Bol jest to program dla idiotów, którzy nie potrafią nauczyć się grać w tą grę. To tak samo jak czity do CS czy innych gier, które polegają na umiejętności gracza. W takich grach staram się poprawić swoje umiejętności metodą "prób i błędów", a nie używaniu 1-3 klawiszy, żeby gra sama grała, poza tym co fajnego jest w oglądaniu "naszego" pentakilla, który tak naprawdę nie jest nasz, co fajnego jest w oglądaniu tych playsów które robi program? Taka gra w ogóle nie ma sensu.

Nauczcie się, że league of legends to gra, która polega na "Skillu", ludzie grający na bolu po prostu psują grę innym, i nie starają podnieść swoich umiejętności tylko wcisnąć spacje bo prościej.

pograj na bolu bez vipa na challendzerze

i z aimem + wh na Csie ( najpopularniejszy serwer - adminow duzo, black lista itp)

to jest twoje porównanie

Opublikowano

Gralem pare razy przyznam sie, ale wiecej gier przegrywalem niz wygrywalem wiec sobie odpuscilem, moze z max 10gier na skrypcie katy.

sstwc.jpg

Opublikowano

BoL to lekarstwo na wybicie sie z dywizji cebulskiej.

Battlelet taki esportowiec, który w silverze siedzi, a mentalnie challengerem xDDD

Opublikowano

pograj na bolu bez vipa na challendzerze

i z aimem + wh na Csie ( najpopularniejszy serwer - adminow duzo, black lista itp)

to jest twoje porównanie

Co z tego, jeszcze śmiesz się albo kogokolwiek usprawiedliwiać, że można grać na bolu, tylko na challengerze trudniej?? co to w ogóle za porównanie, Bol jest tym samym czym są kody do gier,aimy,wh, załóżmy, że osiągniesz challengera, co z tego,jeżeli ten challenger będzie "sztuczny".

Opublikowano

Co z tego, jeszcze śmiesz się albo kogokolwiek usprawiedliwiać, że można grać na bolu, tylko na challengerze trudniej?? co to w ogóle za porównanie, Bol jest tym samym czym są kody do gier,aimy,wh, załóżmy, że osiągniesz challengera, co z tego,jeżeli ten challenger będzie "sztuczny".

Będzie ''sztuczny'' ale będzie 

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

Będzie ''sztuczny'' ale będzie 

A po co komuś w ogóle taki challenger? Co to za frajda z gry, kiedy tak naprawdę nie robimy nic innego tylko patrzymy w ten ekranik, trzymająć spacje. Już sam nie rozumiem, jak myśli bolowe społeczeństwo.

Opublikowano

Nie pie*rdolcie głupot, że dzięki bolowi każdy może wbić sobie challengera, bzudra jak ch*j. Bolem można ugrać coś ale nie przesadzajcie. Fakt nie znam możliwości vip skryptów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie pie*rdolcie głupot, że dzięki bolowi każdy może wbić sobie challengera, bzudra jak ch*j. Bolem można ugrać coś ale nie przesadzajcie. Fakt nie znam możliwości vip skryptów.

Oczywiście, zgodzę się z tobą, że nie każdy wbije challengera, ale taka osoba nie musi nawet mieć "Zbindowanych" klawiszy bo po co? Wystarczy jej 1 przycisk Spacja, moim zdaniem jest to tylko alternatywa dla osób, które próbują grać w lola, bo to nawet nie jest graniem, a że są słabi i nigdy nie nauczą się grać, to używają właśnie takich programów. Takie osoby nawet nie próbują nauczyć się grać, najważniejsze są kille, penty i fajne playsy, ale to wszystko robi program, osoby używające tych programów tylko używają prawego klawisza myszki, żeby chodzić. Jak można czerpać przyjemność z grania na tym programie?

Opublikowano

Bol sam w sobie wcale nie jest taki wspanialy, jak spotykam Cassio na bolu to owszem, zazwyczaj na linii jest kurewsko trudno ale w teamfightach koles nie wie co ma robic bo tam potrzeba juz mozgu a nie skryptu.

Opublikowano

Bol sam w sobie wcale nie jest taki wspanialy, jak spotykam Cassio na bolu to owszem, zazwyczaj na linii jest kurewsko trudno ale w teamfightach koles nie wie co ma robic bo tam potrzeba juz mozgu a nie skryptu.

Wiem dokładnie jak działa bol, można ustawić na kogo leci "focus".

Opublikowano

Słyszałem o tym całym BOLU, ale go nigdy nie używałem, bo według mnie LoL'a trzeba samemu ogarnąć, a nie grać na jakichś pieprzonych botach. :]

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Nawet gdybym chcial na nim grac to nie moge bo nie dziala :ninja:

Czesto wygrywam gry przeciwko Bol'owcom bo nie umieja zrozumiec tego ze nie potrafia wycerowac gry samemu majac 25/7/8

Na Bol'u trzeba tez umiec grac

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

BoL to stan umysłu gimbusa ,tego nie zrozumiesz.

Nigdy nie grałem i nie zamierzam ,jebać bolowców JB na 100%

jebać platyny i niżej

diament + i challenger only a nie 

nie stać na vipa i płacze:/

Słuchaj stary wiem że lepiej wydać na fajki i nie płacz mi tutaj :)

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Bol to program dla frajerów, którego zdecydowanie nie popieram.

A co za tym idzie, nigdy nie grałem i potępiam używanie go. 

Pozdro :D 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Nie zagram nigdy, chyba by zrobić smurfa 30lv. albo reffy ale w lolu liczy się przyjemność z gry, opanowanie postaci... Maszyny zastępują już ludzi w różnych rzeczach, jak widzę,teraz przyszedł czas na programy.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

jebać platyny i niżej

diament + i challenger only a nie 

nie stać na vipa i płacze:/

Słuchaj stary wiem że lepiej wydać na fajki i nie płacz mi tutaj :)

O wow wbiłeś diamenta na bolu ,możesz mi czyścić buty mentalny brązie.

Nie mam zamiaru nawet jakbym miał wygrywać 10000 gier i 0 przegrywać to i tak JEBAĆ BOLOWCÓW na 100%!

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...