Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawid Kwiatkowski - Gej?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kenawy. nie żebym go bronił ale pokaż nam swoje zdjęcie :D

Kup aparat :>

bez spamu - Ja jakos w to wierze.Nie dosc ze ukradl okladke plyty to ma grzywke jak pedal... tak samo glos jak by go wykastrowali ;>

TONV8iZ.png

Opublikowano

Kup aparat :>

bez spamu - Ja jakos w to wierze.Nie dosc ze ukradl okladke plyty to ma grzywke jak pedal... tak samo glos jak by go wykastrowali ;>

Nie masz telefonu?

Co do głosu to raczej nikt nie wybierał jaki chce tylko się urodził z takim i co poradzisz..

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nie masz telefonu?

Co do głosu to raczej nikt nie wybierał jaki chce tylko się urodził z takim i co poradzisz..

Zdjecie robione E51 bo Xperia Z mi sie rozwalila...

No dobra ale kariery nie powinno sie zaczynac z glosem jak wykastrowany?

TONV8iZ.png

Opublikowano

Właśnie to nie jego wina, że z takim głosem się urodził. Jak chcę robić karierę to niech robi, nie mam nic przeciwko temu, ale jeżeli jest gejem to trudno. Niech sobie tak żyje, ale jak zaadoptuje jakieś dziecko, to na stos z takim. Nie dość, że już wystarczająco dziecko zostało skrzywdzone, to będzie wychowywane przez 2 ojców. Pomyślcie sobie jak był by tępiony przy tym pokoleniu.

Opublikowano

Masz go zalajkowanego? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TOPIC

Chuj mnie to. Chociaż nie... Ruchałbym.

Jak reksio szynkę:rolleyes:

Opublikowano

Gdzie to zdj? Wolny kraj, każdy może robić co chcę. Ja wiem, że się nie nadaję do śpiewania to się za to nie zabieram.

A on może wie, że potrafi i będzie w stanie coś osiągnąć.

Serio nie wiem jak twoje życie musi być nudne, żeby się do wszystkiego przypierdalać. Zajmij się sobą. Nawet do głosu którego nikt nie może sobie wybrać potraficie się przyjebać. Boże co za ludzie mieszkają w tym kraju.

Aha i nikogo nie bronię po prostu lubię wyrazić swoje zdanie ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Mówisz na niego pedał? bo co?bo ładnie się ubiera?bo nosi grzywka?bo lubi w dupę?

nosić grzywkę hmmm dziwnie brzmi może mieć grzywkę?

@top pewnie fake, ale nie zdziwiłbym się gdyby tak napisał/a/o

Opublikowano

@Ziomek325 - nie jesteś śmieszny.

Nie trawię typa. Ludzie którzy się za nim stawiają to wyłącznie laski. A większa cześć ich jest tak głupia, że szkoda gadać. Poza tym gość nie jest facetem tylko kimś w rodzaju 'pedała'. I wnioskuję to z tego jak się zachowuje.

Opublikowano

@Ziomek325 - nie jesteś śmieszny.

Nie trawię typa. Ludzie którzy się za nim stawiają to wyłącznie laski. A większa cześć ich jest tak głupia, że szkoda gadać. Poza tym gość nie jest facetem tylko kimś w rodzaju 'pedała'. I wnioskuję to z tego jak się zachowuje.

Dokładnie, a te "fanki" mają po 10 lat albo są .... jebnięte.

Wystarczy na YT poszukać od fanek dla kwiatka itp

Opublikowano

Nazywasz go pedałem bo co?  Bo  o siebie dba ? Bo podoba się dziewczynom?  Bo nosi rurki?  Bo lubi w dupę? 

aFMA3pg.png

Opublikowano

Co prawda zdj. raczej fake, ale... Mimo wszystko, koles nie umie spiewać i nie zasługuje na jakąkolwiek aprobatę. Tyle w temacie tego 'pana'.

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...