Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawid Kwiatkowski - Gej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pedał czy nie pedał, jego sprawa.

Z resztą, to kolejna osoba która próbuje nabrać jeszcze więcej sławy poprzez kontrowersje...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czemu miałby nie być ? wygląda jak pedał, głos ma jakby loda robił co godzinę i w ogóle spierdolone nazwisko ma (nie chce obrazić wszystkich kwiatkowskich)

Więc według mnie jest pedałem i nie zmienię swojego zdania na jego temat. Takich to od razu kurwa do Syrii wysłać jako wykrywacz min i chuj.

To co Państwo wyżej przeczytaliście to właśnie moja opinia na jego temat, każdy ma swoją opinie.

NIE DLA PEDAŁÓW!

Logo.JPG

Opublikowano

Mówicie jaki to z niego pedał (i macie rację) ale sami teraz plotkujecie jak dziewczynki xD

Google Chrome > zbadaj element

W sumie jak by to naprawdę napisał, to nie zdziwiłbym się ;)

Opublikowano

Fake jak nic, chociaż to co on rzekomo napisał to zaprzeczyć nie mogę. 

Koleś jest śmieszny ale w hejtera nie mam zamiaru się bawić, a swoimi postami niektórzy się ośmieszają ;x

Opublikowano

rozróżnimy dwa pojęcia:

homoseksualista człowiek chory psychicznie uprawiający dewiacje w  zaciszu domu , nieszkodliwy .

gej -  udaje homoseksualiste dla kasy z brukseli bo to się opłaca ( i jest sława )    nie wcale to homoniewiadomo .

chwast to coś pokroju tatoo , madonna , rihanna-shakira .  czyli gej i pedał  .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Fake są strony do robienia fake komentarzy fb :P

21o0kkh.jpg

Chuj mje to podoba iii nie mów mi tego

Edytowane w przeglądarce Google Chrome, jestem przekonany ; ]

Ale to i tak nie zmienia faktu o nim.

Opublikowano

Moim zdaniem FAKE, chociaż w tych czasach to wszystko jest możliwe i wszystkiego można się spodziewać. 

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Zero talentu, już wolę Biebera czy One Direction. Poważnie. Nie wiem czemu on jest tak rozchwytywany w Polsce, głosu brak, a teraz jeszcze będzie tańczył w tym całym programie na TVN.

Opublikowano

Hehe żal mi się was robi jak czytam co wy piszecie, widać że nie macie własnego życia a ciężko go hejtujecie. Jego sprawa czy lubi w dupę a wam chuj do tego i tyle w temacie.

Opublikowano

Obojętne mi jakiej on jest orientacji, naprawdę, nie słucham go, nikt z moich znajomych, ani bliskiej rodziny również, dopóty dopóki nie ma go w moim otoczeniu to on może być nawet zoofilem jak dla mnie.

Opublikowano

Hehe żal mi się was robi jak czytam co wy piszecie, widać że nie macie własnego życia a ciężko go hejtujecie. Jego sprawa czy lubi w dupę a wam chuj do tego i tyle w temacie.

Avatar i wszystko jasne. Rozumiem, że Bieber, Kwiatkowski, One Direction i te wszystkie inne gówna? xD

Opublikowano

@up mi się wydaje, że to troll, bo on też zakładał temat o rurkach.

Kwiatkowski.... nie trawię go, jak każdy idol 12 latek.

Nic nowego, nie piszcie o nim to każdy zapomni.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Był kiedyś bi bodajże, ale teraz niby zmienił orientacje, ale dla mnie to gówno prawda, zawsze się pozostaje przy danej orientacji umysłem, tacy już jesteśmy ;>

Opublikowano

Avatar i wszystko jasne. Rozumiem, że Bieber, Kwiatkowski, One Direction i te wszystkie inne gówna? xD

Ehe.. nie wiem czy pamiętasz ale kiedyś miałem normalny avatar. I nie.. taki avatar mam taki tylko z tego powodu ze poziom tego forum jest tak niski. 

Beke mam z tego ze każdy mnie atakuje z powodu tego avataru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...