Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychodzę z brazu V do silvera solo Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam no co tutaj owijać w bawełnę.Będę wstawiał wygrane i przegrane rankedy no i ogólnie zobaczymy po ilu dniach/tygodniach wyjdę do silvera z brązu V to wstawiam pierwszego rankeda wygranego przed chwilą  ;)  Aa i mój nick to BartlomiejPL robione keidys tak dla jaj ale gdy ktoś hacknal mi stare konto to zacząłem grać na bartłomieju.Aa i prosze nie hejtować mojej farmy wiem jest słaba ale bardziej skupialem się na pomocy dla teamu niż na farmie. 06847310430904488716.jpgNastępnego rankeda zacznę gdzieś tak 13:50-14:10 bo ide do kościoła do sklepu itp. więc tak po 14 spodziewajcie się ss'a

bartek19623---18.png

Opublikowano

Dobra farma, widac, ze zaslugujesz na nawet platyne! Oby tak dalej, kiedy lcs?

@GZ dasz rade tego silvera, ale staraj sie lepiej farmic

andrew3.jpg

Opublikowano

Andrew ja wiem o tej farmie ale to był mecz można powiedzieć ,,stracony" i gdyby nie moja ingerencja w inne linie to przegraliby topa i mida.Ogólnie z farmą u mnie lepiej. Zaczynam grac rankeda teraz wiec czekajcie na ss'a xD

bartek19623---18.png

Opublikowano

Robiłem wszystko żeby wygrać chciałem pomóc lecz nasus miał staty 0/7 na topie i dalej feedował pomagałem mu ciągle ale na nic to było..Nie poddawałem się walczyłem do końca no i te deady to dlatego ze chodziłem się poswiecalem ale darka do 14/0  nafeedował nasus. fatalna gra :/ 73292762907350652434.jpg

bartek19623---18.png

Opublikowano

Robiłem wszystko żeby wygrać chciałem pomóc lecz nasus miał staty 0/7 na topie i dalej feedował pomagałem mu ciągle ale na nic to było..Nie poddawałem się walczyłem do końca no i te deady to dlatego ze chodziłem się poswiecalem ale darka do 14/0  nafeedował nasus. fatalna gra :/ 73292762907350652434.jpg

Kurwa spłoń z berserkami na udyrze pls.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

hydra

statik shiv

berserki

zeal

kurwa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

odinstaluj

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

@Odświeżam Wczorajszy ss: 93900173416494648215.jpg                                                                                                                                                Dzisiejszy ss: 63801879095526433664.jpg                                                                                                                                                                        Jutro beda normalne ssy bo dzis zapomnialem zrobic na ekranie po grze i musialem o tak zrobic. mam  49 lp                                                                

bartek19623---18.png

Opublikowano

skilluj farme to 1, staraj się mniej umierać, graj lepszymi pickami, nie ustalaj mety, nie mając skilla na poziomie diamond 1-3 źle to wychodzi.

Opublikowano

skilluj farme to 1, staraj się mniej umierać, graj lepszymi pickami, nie ustalaj mety, nie mając skilla na poziomie diamond 1-3 źle to wychodzi.

1)Farmę ćwiczę uwierz mi na normalach lepiej wylazi na rankedach mam taki jakby stres(mowie powaznie) o pickach wiem ale mam mało postaci jestem w trakcie kupywania.Jeśli sa nafeedowani przez team przeciwnicy(niezawsze ale czasem) to umieram.Wolę paść a pomóc komuś z lepszymi statami dlatego też tyle padam.,,nie ustalaj mety" tzn??                            SS z dzisiejszego dnia o taki sobie ranked przed szkołą  ;)  Jak wrócę ze szkoły 14:50 bd w domu to zagram kilka rankedów i dziś mam nadzieje na braz  IV lub brąz III xD              33489503562727760165.jpg Proszę o konstruktywne opinie ale w sposób delikatny a nie Kur*a spłoń z tymi berserkerkami albo odinstaluj! No miłe słowa też przyjmuje hehe xD 

bartek19623---18.png

Opublikowano

Jakbym miał być w B5 na nordicu to bym przez okno wyjebał

Zwalasz na nasusa 0/17 a sam masz 15 deadów, stattik, berki na udyrze ja pierdole hahahah

Ciesz się że silver to to samo ciotarstwo to brąz bo tylko tym zasługujesz żeby tam wejść.

no niestety w dzisiejszych czasach jesli ktos przegrywa to np Miss Fortune 10/10 jest bohaterka, ktora probuje carrowac gre a np Sona 0/4 to fider nup  iw ogole uninstall lol please report 

i ta farma 100 w 30 min w wygrywanej grze i nie mowcie, ze p oco skoro ma kille, jak widac nawet przy 17 brak mu 2 itm do fulla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...