Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychodzę z brazu V do silvera solo Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciśnij ciśnij, a opiniami tych "pro graczy" się nie przejmuj bo w miarę gry zaczniesz co raz lepiej creepować :)

Powodzenia życzę, i będę zaglądał jak Ci to tam idzie :P

Sygnatura.

Opublikowano

@Refresh ZerV dziękuję :) No zaglądaj zaglądaj xD Wczorajsza gra niestety lose :(  Staty mam fatalne. No idę grać rankeda wiec za 30-50 min spodziewajcie sie ss mam nadzieje na win trzymajcie kciuki! xD   74630761701447105059.jpg                   Dzisiejsza gra na początku myślałem że przegramy nie mylilem się.Każdy miał staty po 0/5-0/10 ja mialem 8/0 nastepnie zaczęła się gra na midzie nie moglismy sie dogadać team mnie wogóle nie słuchał chciałem im doradzić naprowadzić.Później się zgadaliśmy gra była pro lecz te ich staty na początku zaskutkowaly przegraną.Od wygranej dzieliła nas 1 wieża od nexusa wyłożylismy sie na tym że cały team wolał zrobić barona niż pomóc mi defować. No cóż dla mnie była fajjna gra choć jestem zły że nie wygrana ;( 45246149930390186008.jpg

bartek19623---18.png

Opublikowano

Wygrałeś jednego rankeda w B5, a teraz taka podjarka, że do silvera wychodzisz :D powodzenia btw

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Wygrałeś jednego rankeda w B5, a teraz taka podjarka, że do silvera wychodzisz :D powodzenia btw

Nie jaram sie ze wychodze do silvera tylko oto biega ze bd wstawial ssy jak ida postepy bądź przegrane do silvera

bartek19623---18.png

Opublikowano

Nie zabijaj, tylko farm -.- Z ignoruj wszystkiiiiiiiiiiiiiiiiiich, wogóle nie umieraj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...