Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zminecraftowani

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prace ciągle trwają,niebawem przedstawię wam cennik nieruchomości jak i ich rodzaje ;)

Chodź wolałbym abyście zadawali konkretne pytania,będzie mi łatwiej wam opowiadać róże rzeczy ;p

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drobna informacja co do nieruchomości odnośnie I edycji serwera.Jak zapewne wiecie stare mitasto główne zostało przerobione

w dużą planszę pvp,natomiast w całej części podziemnej można odnaleźćdawne jaskinie graczy z częściowym wyposażeniem,

to jest oczywiście tylko dekoracja,i nie ma możliwości ubiegania się o zwrot itemów czy jakieś rekompensaty! ;) Pozdr

Opublikowano

Nieruchomości na serwerze: Małe mieszkanie,Duże mieszkanie,Apartemnet,Jaskinia,

Magazyn,Targ,Sklep,Sklep alchemiczny,Mała restauacja,Duża restauracja,Zagroda,Statki,Miasto ! ;)

Opublikowano

Dziś nieco o ekonomii serwera,będzie kilka możliwości zarabiania: Eventy,Czas gry,Zabijjanie graczy,Mini AdminShop,Własne interesy.

Jako ciekawostkę powiem,że na serwerze cenne będą towary netheru,poniważ będzie ich mało i ciężko dostępne.

Natomiat same emeraldy,jedyną metodą zdobycia ich będzie handel z osadnikami,w mieście głównym.

Planowane jest ustalenie ekonomii tak aby nie była zależna od surowcowej,ale i również na tyle pokomplikowana

aby różne matariały były dotępne w różny sposób,aby nieco urozmaicić grę! ;) Pozdrawiam!

Opublikowano

Dziś tylko mały widok na serwer,mam nadzieję,że wam się spodoba! ;)

Jest to przyszły Mini AdminShop a w tle domki osadników ;p

Opublikowano

A oto widok na jedną z plaszy PvP. Mam nadzieję,że wam się spodoba.Ale oczywiście to jedna z kilku! ;)

Opublikowano

Padają ostatnio do mnie pytania o datę otwarcia serwera,niby wszystko jasne a budzi to zdziwienie.

Zatem tak: Jak wiecie 19 Kwietnia to jest Wielka Sobota,i my otwieramy tak,właśnie wtedy.

Wiem,że to co napisałem,to nie nowość ale chciałem to potwierdzić,aby każdy już wiedział..

Ponatto planujemy testy serwera przed otwarciem,szukamy ochotników do przetestowania

serwera jako gracz,wasze opinie będą cennę - Chętnii niech się zgłaszają na PW! ;)

Opublikowano

Dla mnie nie problem data otwarcia :P

Co do beta testerów to właśnie ludzie pomyślcie może byście chcieli to naprawdę nowatorski serwer!

Opublikowano

Oto gry kóre będą na naszym serwerze,postaramy się już wszystkie wam zaoferować na otwarcie! Ale nie obiecujemy.. ;)

De walls

Kalambury

Quake

Hiden Seek

Opublikowano

W najbliższym czasie,kwestia najbliższych dni > Otwieramy naszego Ts3 serwerowego,pod tym samym adresem,apraszam!

Na serwerze kończone są prace budowlane,teraz jest wszystko dopracowywane,a w ten weekend będą testy.

Patrząc z perspektywy dnia 9 kwietnia,uważam,e te 10 dni co zostało,powinno wystarczyć na wszystko ;)

Opublikowano

Dzisiaj trochę nieco cennika nieruchomości na serwerze, połączenie trochę nudności i ciekawości! ;)

NIERUCHOMOŚCI
1.Jaskinie - 4 tys
2.Małe mieszkania - 8 tys
3. Średnie mieszkania -14 tys
4.Aartementy - 40 tys
5.Magazyn - 0,5 tys
6.Targ- 5 ys
7.Sklep-12 Tys
8.Sklep Alchemiczny - 10 Tys
9.Mała restauracja-7 Tys
10.Duża restauracja-14 Tys
11.Gospodarstwa- 10 Tys
12.Miasto-100 Tys

Opublikowano

Ceny wydają mi się być interesujące w końcu serwer stawiający jakiś poziom a nie cieplutkie gufienka z wszystkim pod nosek 

Opublikowano

Dziękuję za dobre słowa,to pomaga w przygotowywaniu serwera,motywuje.

Chciałbym w zasadzie podziękować wszystkim którzy piszą do mnie na forum,ts,skype,

że interesujecie się tym pomysłem. Postaram się was nie zawieść! :) Za parę dni otwarcie!

Opublikowano

Chciałbym was dziś poinformować,iż nasz serwerowy Ts3,we wczesnej fazie pod adresem 80.72.43.197 został oddany dla waszego użytku! ;)

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Opublikowano

Otwarcie serwera planowane na dzisiaj musiało zostać przesunięte w czasie,ponieważ premiera serwera

w trakcie świąt okazała się zbyt problematyczna niż wcześniej mogliśmy przypuszczać,dlatego chwilowo,

wstrzymujemy się z otwarciem,oczywiście tymczasowo,ustalając nowy termin. Pozdrawiam!

Opublikowano

Obecnie ustalamy najlepsze rozwiązania dla serwera,jednocześnie obgadująć datę otwarcia,jak i szukamy dobrego technika ;)

Sądzę,że otwarcie serwera,jest tylko kwestią czasu,przy tylu rzeczach zrobionych i już zaplanowanych! Pozdrawiam!

Opublikowano

Otwarcie serwera 2 Maja o godzienie 16:00 - Wersja (1.7.1-1.7.5) Zapraszam! ;)

Opublikowano

W tą sobotę o godzinie 18:00 odbędą się testy serwera,wymagany jest Ts3,zapisy na pw! ;)

Opublikowano

Zapraszam już dziś na naszego Ts3 serwerowego! ;)  80.72.43.197

Opublikowano

Jeśli podoba wam się projekt serwera który niebawem zostanie otwarty i chcialibyście pomóc naw w jego tworzeniu,

serdecznie zapraszam do napisania pw,podania rekrutacyjnego - Wymagania to +16 ;) Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...