Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zminecraftowani

Filippexo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro o godzinie 18:00 odbędą się ponowne testy przed otwarciem,zapraszam was! ;) Zapisy u mnie na pw..

A samo Otwarcie serwera 2 Maja o godzienie 16:00 - Wersja (1.7.1-1.7.5) Zapraszam!

;)

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niebawem ostateczne otwarcie,nadchodzi wielka chwila,mam nadzieję,że spodoba się wam nasz pomysł na serwer.

Jestem pełen podziwu dla osób które wytrwały do tej pory :) Mam sporo pytań na pw,o serwer - to miłe,dziękuję :)

;)

Opublikowano

Zagram ;d

TeamSpeak: Game-TSpeak.pl || Zapraszam || Darmowe Kanały || Szukamy Adminów || Przyjdź z 5 kolegami i zgarnij VIP'a

Opublikowano

Bardzo mi miło,że słysze coraz więcej pozytywnych opinii od was odnoście pomysłu na serwer.

Ciagle staramy się coś rozwijać,rozbudowywać aby jakoś rozgrywki wztosła! ;) - To wszystko dla was! ;)

;)

Opublikowano

Informacja - W najbliższych dniach planujemy zmienić wersję bukkita na najnowszą z 1.7..

Przenosimy również naszą domenę do innnego operatora,oraz planujemy podpięcie naszej strony www i naszego Ts3.

Dlatego możliwe są utrudnienia wejścia na serwer przez domenę zminecraftowani.pl

Dlatego zapraszam was pod adresem: s1.hostmc.pl:12601 - w razie problemów ;)

;)

Opublikowano

Oki,porcja nowości,dziś albo jutro zostanie podpięta subdomena ts.zminecraftowani.pl pod naszego Ts3.

Strona internetowa jest w trakcie prac i zostanie wraz z możliwości zakupu rang premium udostępniona za jakiś czas,

na stornę będzie można wejść pod adresem www.zminecraftowani.pl  - ważne jest aby napisać www

Obecnie na serwerze tworzymy mapę projektową,a robi to grono wyboowych budowniczych.

Jeśli chodzi o surowcową,ciągle na tym pracujemy,gdyż wytąpiły komplikacje niezależne od nas ;/

Jendak chwilowo jest zastępcza surowcowa,oddana na wasze potrzeby! ;)

Polecajcie serwer - Tym więcej nas tym lepiej!

;)

Opublikowano

Na serwerze ciągle są wprowadzane zmiany,zwłaszcza z domeną,zatem chwilowo mogę być problemy,

jak pisałem na górze,w razie czego wchódzcie poprzez s1.hostmc.pl:12601 ;)

Wszystko po to aby podpiąć naszą subdomenę pod przyszłą stornę internetową i już istniejącego Ts3.

Beta testy serwera przebiegają pomyślnie ;) Jesteśmy na dobrej drodze!

;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wciąż trwają beta testy i czekamy na skończenie prac przy kilku rzeczach np,strona internetowa.

Sam serwer jak najbardziej będzie funkcjonował,a chwilowy okres to okres przejściowy.

Zatem wszyscy musimy być nieco cierpliwi,chdź sam serwer działa,można zobaczyć co i jak.

Jeśli byłyby jakieś pytania,najleppiej jest pisać do mnie na pw ;)

;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest tymczasowo zamknięty ponieważ dołączamy do kilku innych serwerów tworząc grupę serwerów pod marką SagaMinecraft.

Sam serwer oczywiście będzie działał jak to było mówione wcześniej,odnośnie konkretnych informacji,powiem tak:

Otwarcie Zm oraz innych serwerów 1 Lipca na 1.7.2 pod adresem sagaminecraft.pl - jak i strona www/ts3.

Opis innych serwerów zostanie zawarty w osobnym temacie. Wszelkie pytania czy sprawy należy kierować na Pw wink.gif

Edit - W samym temacie można się wypowiadać,ja też to będę robić,ponieważ kwestia

serwera i to co na nim będzie jest nadal aktualna,to się nie zmienia ;)

;)

Opublikowano

Zapraszam was na serwer głosowy Ts3 który jest w końcowej fazie przygotowań.

Adres ip: sagaminecraft.pl - Jest to publiczny serwer Ts3 pod minecrafta i inne gry..

Jest to serwer na 512 slotów oraz z licencją,postawiony na stabilnej mszynie.

Każdy z was,jeśli chce,będzie mógł otrzymać darmowy kanał,od ręki ;)

;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Prawdopodobnie na serwer będzie można wejść(na lobby ogólne) i przez naszą domenę czyli zminecraftowani.pl , ale nie gwarantuje na teraz. Jeśli chcecie być z aktualnymi informacjami,polecam śledzić nasz dział na forum > Sagaminecraft.pl > Forum > WaterWorld. Wstawię tam niebawem infrmacje odnośnie serwera,kwestii ekonomii,czy zarabiania i inne! Zapraszam do rejstracji! A już teraz do waszej dyspozycji jest nasz serwer Ts3 - Sagaminecraft.pl

;)

Opublikowano

Otwarcie serwera zostanie przesunięte z powodu ciągłych prac na jednym z kilku serwerów.

Serdecznie zapraszam wszystkich po 15 lipca. Przypominam o otwartej rekrutacji!

Przepraszam i Pozdrawiam.

;)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Serwer właśnie przed chwilą został otwarty,wraz z innymi!

Do wyboru Zminecraftowani , City(Działki/Freebuild) oraz Sky Block!

Serdecznie zapraszam na 1.7.2 : sagaminecraft.pl

Odwiedźcie naszą stronę internetową i Ts3! - Sagaminecraft.pl

;)

Opublikowano

Już otwarte i działa!

Sieć serwerów City(Działki,Freebuild,Ekonomia)

Sky (Zadania,Epickie wyspy) ZM(PvP/Ekonomia,PodwodnyŚwiat)

Zapraszam! :)

;)

Opublikowano

Serdecznie zapraszam również na naszą stronę internetową Sagaminecraft.pl

Oraz na nasz Ts3 : Sagaminecraft.pl

Jest nas coraz więcej!(chodź baner nie zawsze działa poprawie)

;)

Opublikowano

Zapraszam was również serdecznie na serwer 1 SagiMinecraft - City (Działki/Ekonomia/Freebuild)!

A oto jedno ze zdjęć aby was nieco przekonać oraz zachęcić! ;)

;)

Opublikowano

Przypominam o otwartym naborze do ekipy naszych serwerów.

Szczegóły możecie znaleźć na naszej stronie internetowej,na forum w działe

aktualności,serdecznie zapraszam. Poczta kontaktowa : [email protected]

Pozdrawiam!

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...