Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldHard

palkia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Nie podoba się to idź się zając swoim serwerem na skryptach.

Nie będę więcej odpowiadać na twoje idiotyczne posty.

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Worldhard to gówno i każdy ci powie Palkia, że lifehard lepszy. A dlaczego worldhard to gówno?

1. Brzydki spawn

2. Krótko trwające edycje po to, aby zarobić więcej od graczy

3. Wasze niby autorskie pluginy (gówno prawda)

4. Bungee ściągnięte od serwera hardcore skkfa

5. Zazdrościcie serwerowi lifehard, że ma lepszy itemshop z fiberhostu, ponieważ jest zrobiony przez samą ekipę fiberhosta

6. Niby nie ma u was lagów, a 20gb na 200 slotów to nie jest 100% gwarancji, że nie będzie lagów

Opublikowano

Co do serwera to gówno, mapa gówno (hehe, sam ją griefowałem), pluginy gówno. Strona serwera, ohydna. 

Gadacie, że ma cie plugin na gildie autorski za 200zł, plugin na logowanie autorski za 200zł. To co wy autorskiego nie macie  ?

Opublikowano

Co do serwera to gówno, mapa gówno (hehe, sam ją griefowałem), pluginy gówno. Strona serwera, ohydna. 

Gadacie, że ma cie plugin na gildie autorski za 200zł, plugin na logowanie autorski za 200zł. To co wy autorskiego nie macie  ?

Zgadzam się z tobą. Więc Fulsiek i MrPalkia nie okłamujcie graczy, bo to nie ładnie. Wasz serwer będzie gównem, ponieważ nie macie własnych pomysłów na serwer i ściągacie od innych. LifeHard ma przynajmniej epicki spawn, free mięsko i wymieniarki własnego autorstwa. A co do pluginów autorskich szkoda mi słów. Nie trzeba mieć autorskich pluginów, najważniejsze jest zaufanie do graczy.

Opublikowano

Polecam w ogóle zastanowić się nad definicją słowa 'autorski' bo wszyscy używacie go w złym kontekście. Jeżeli coś jest dostepne tylko u Was na serwerze jest to innowacyjne bo tylko Wy to udostępniacie do rozgrywki, a kupne gildie to nie innowacyjne/autorskie gildie bo wystarczy mieć troszkę $$ żeby je kupić i wrzucić na deva :3

!

Ps. A banda gimboli którzy tak bardzo znają sie ba KK niech siedzą cicho bo pewnie sami na piratach jedziecie :3

Opublikowano

Cóż ta sprawa z griffem mapy ,była już w prokuraturze. 3h tam siedziałem ale niestety polski wymiar sprawiedliwości odmówił interwencji. Argumentował że jest to niska szkodliwość czynów.

Worldhard to gówno i każdy ci powie Palkia, że lifehard lepszy. A dlaczego worldhard to gówno?

1. Brzydki spawn

2. Krótko trwające edycje po to, aby zarobić więcej od graczy

3. Wasze niby autorskie pluginy (gówno prawda)

4. Bungee ściągnięte od serwera hardcore skkfa

5. Zazdrościcie serwerowi lifehard, że ma lepszy itemshop z fiberhostu, ponieważ jest zrobiony przez samą ekipę fiberhosta

6. Niby nie ma u was lagów, a 20gb na 200 slotów to nie jest 100% gwarancji, że nie będzie lagów

1. Spawn kwestia gustu.

2. Nie wiem czy wiesz ale gracze którzy zakupili vipa na poprzedniej edycji dostali go również na tej.

3. Chyba za niedługo wrzucę screena bo mam już dość waszego gadania.

4. na skkfie jest zupełnie inne bungi..

5. To dojebałeś. To jest item shop z baaaaaardzo profesjonalnego hostingu. Wszyscy wiedzą że elitarne serwery minecraft stawia się na gównianych slotowcach. Ehh szkoda gadać.

6. Konkretnie mamy 30gb.

Co do lifeharda to wszyscy go wspierają bo to serwer miejscowego fejma murasa i jego kolegi Aveterysa. Muras robił edycje co parę dni więc kto tu mówi o zarabianiu na graczach.

Koniec dyskusji i proszę się więcej nie udzielać. 

@ps dzięki za podbijanie tematu.

@_const zgadzam się z tobą.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Cóż ta sprawa z griffem mapy ,była już w prokuraturze. 3h tam siedziałem ale niestety polski wymiar sprawiedliwości odmówił interwencji. Argumentował że jest to niska szkodliwość czynów.

Śmieszny jesteś ? Sprawa u prokuratora ? Gdybym jakoś się włamał na konto jakiegoś z adminstracji czy coś to śmiało zgłaszaj mnie, ale gdy ja wbiłem sobie na serwer i dostałem od tak opa to sobie wypraszam, żebyś ty mnie do prokuratury zgłaszał, omg ! 

Pozdrów Kolejarza, przekaż mu "thx za opa" ;D

P.S Palkia i twoja maszynka, dzięki za ip. Jutro pójdę na policje jak będę mieć czas. Poza tym wyłączyłem już skype więc nie zdobędziesz mojego ip. 

Opublikowano

Śmieszny jesteś ? Sprawa u prokuratora ? Gdybym jakoś się włamał na konto jakiegoś z adminstracji czy coś to śmiało zgłaszaj mnie, ale gdy ja wbiłem sobie na serwer i dostałem od tak opa to sobie wypraszam, żebyś ty mnie do prokuratury zgłaszał, omg ! 

Pozdrów Kolejarza, przekaż mu "thx za opa" ;D

Narusza to prawo polskie. Będę zgłaszał kogo chcę. Jak mi nie wierzysz mogę ci na pw podesłać numer ewidencyjny sprawy.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

1. Spawn kwestia gustu.

2. Nie wiem czy wiesz ale gracze którzy zakupili vipa na poprzedniej edycji dostali go również na tej.

3. Chyba za niedługo wrzucę screena bo mam już dość waszego gadania.

4. na skkfie jest zupełnie inne bungi..

5. To dojebałeś. To jest item shop z baaaaaardzo profesjonalnego hostingu. Wszyscy wiedzą że elitarne serwery minecraft stawia się na gównianych slotowcach. Ehh szkoda gadać.

6. Konkretnie mamy 30gb.

Co do lifeharda to wszyscy go wspierają bo to serwer miejscowego fejma murasa i jego kolegi Aveterysa. Muras robił edycje co parę dni więc kto tu mówi o zarabianiu na graczach.

Koniec dyskusji i proszę się więcej nie udzielać. 

@ps dzięki za podbijanie tematu.

@_const zgadzam się z tobą.

Ja tylko stwierdzam fakty Palkia. Nie kłam teraz, że co 5 dni nowa edycja na lifehardzie, bo trwa już z miesiąc. Bungee ściągneliście od skkfa bo wiem m.in. z tego samego szkła cylinder. Sam mam serwer z fiberhosta z tej samej oferty i jakiejś różnicy pomiędzy moim, a worldhardem nie ujrzałem. Lagi są na każdych serwerach i tego nie zmienisz, ponieważ java nie jest dobra do tworzenia gier. Nawet jakbyście mieli 1500 100 900 gb ramu to i tak lagi będą, nawet minimalne

Opublikowano

@up

Może w tej chwili edycja trochę trwa na lifehardzie. Ale popatrz ile średnio trwają edycje u murasa.

Ja tylko stwierdzam fakty Palkia. Nie kłam teraz, że co 5 dni nowa edycja na lifehardzie, bo trwa już z miesiąc. Bungee ściągneliście od skkfa bo wiem m.in. z tego samego szkła cylinder. Sam mam serwer z fiberhosta z tej samej oferty i jakiejś różnicy pomiędzy moim, a worldhardem nie ujrzałem. Lagi są na każdych serwerach i tego nie zmienisz, ponieważ java nie jest dobra do tworzenia gier. Nawet jakbyście mieli 1500 100 900 gb ramu to i tak lagi będą, nawet minimalne

To tylko pokazuje twoją wiedzę o serwerach. Nikt poważny nie stawia serwerów na fiberhost. Zanim zaczniesz krytykować inne serwery sam stwórz coś lepszego. Bo twój serwer ma mikro ilość slotów i nawet własnej domeny.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Narusza to prawo polskie. Będę zgłaszał kogo chcę. Jak mi nie wierzysz mogę ci na pw podesłać numer ewidencyjny sprawy.

Padłem. Jeśli rzeczywiście tam byłeś - musiałeś nieźle urządzić im kabaret.

Prawo polskie? Nikt nie włamał ci się, legalnie jak najbardziej wszedł na serwer i robił to - co robi się na serwerze. Grał.

Może sobie bić tam co żywnie mu się podoba jeśli tylko może, bo permissie. Jeśli miał to nic mu nie możesz zrobić.

Widzę że nie znasz znaczenia słowa "Autorskie"... Bynajmniej żałosne jest kupienie skryptu/pluginu na gildie, i powiedzenie że jest "Autorski" bo z tworzeniem nie miałeś nic wspólnego.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

@up

Może w tej chwili edycja trochę trwa na lifehardzie. Ale popatrz ile średnio trwają edycje u murasa.

To tylko pokazuje twoją wiedzę o serwerach. Nikt poważny nie stawia serwerów na fiberhost. Zanim zaczniesz krytykować inne serwery sam stwórz coś lepszego. Bo twój serwer ma mikro ilość slotów i nawet własnej domeny.

Haha dobiłeś mnie. Na fiberhost właśnie najlepiej stawiać serwery. Co do domeny to wystarczy wykupić na nazwa.pl i podpiąc rekord SRV na hostingu www najlepiej z panelem directadmin lecz wolę mieć fhmc.pl. I ty jeszcze mówisz, że 100 slotów to mikro hah. Na początku lepiej zobaczyć czy na małej ilości slotów zagra sporo graczy, dopiero dawać więcej. Powiem ci tyle WorldHard to najgorszy serwer i wiele ludzi to potwierdziło pisząc posty na mpcforum w tym temacie. I sam mam lepszy serwer, a domena i ilość slotów nie są najważniejsze. Najważniejsze jest dobro graczy.

Opublikowano

@up A kto ci powiedział że to fulsiek jest develperem? Widać że nie czytasz. Developerem jest adikosik3. Napisał choćby gdom do gildii. W odróżnieniu od ciebie nasz gdom działa -_-. Dobra jak chcesz się dalej kłócić to zapraszam na pw a bo tylko zaśmiecacie hejtem ten serwer. Widać że jesteście stronniczy.  Ale czego oczekiwać po forum gdzie praktycznie każdy ma swój serwer? Nie rozumiem czego chcecie od spawnu. Graczom się podoba i to jest najważniejsze. A wasze opinie mnie w najmniejszym stopniu nie obchodzą.

PISAĆ NA PW NIE TUTAJ

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up Palkia gracze się tylko podlizują adminstracji takie coś:

" Wyliże im dupke to będę mieć helpera, albo będę mieć darmowe unbany, itemki "

@up2 Na LifeHardzie nie gram, ale wiem z tego co byłem na starcie edycji, że jest 200 razy lepiej ogarnięty od strony technicznej niż worldhard, ale ten temat nie służy żeby chwalić lifeharda tylko, żeby krytykować (tak jest w moim przypadku) ten serwer. 

Jak już mówiłem, administracja to zgraja 3 dzieci, które mają kasę to mają 'epicki' serwera.

Po samej wypowiedzi Palki można to stwierdzić, bo przecież nikt normalny nie chodzi do prokuratury z takiego powodu. Zwłaszcza jeszcze, że ja nie musiałem włamywać się na wasz serwer, konto administratora:

Ale także po tych dosach na mnie: 

http://scr.hu/0bx2/yaxd2

I jeszcze gdzieś w starym temacie powinno być, ale jak się pytałem to odpowiadaliście, że plugin na gildie macie za 200zł, jak się zapytałem za ile macie plugin na drop to też, że za 200zł. A także gdy się pytałem "za ile macie plugin na logowanie(wtedy jeszcze nie mieli)" odpowiedzieliście, że też za 200zł. Tak więc widzę macie pluginy za 600zł a może i więcej, a edycje robicie co chwilę. Przynajmniej da was straty, a konkurencja się cieszy :D

Jeszcze tutaj macie spis pluginów serwera worldhard:

http://scr.hu/0bx2/e7qrx
Opublikowano

Jeżeli chcesz, żeby twój serwer stał się fajny to musisz mieć zaufanie do graczy. Na moim tak jest i ludzie nie hejtują mojego serwera. Po drugie musicie mieć zgraną administracje, a nie zgraję 10-13 latków, no chyba, że sumiennie wykonują obowiązki, znają się na komendach. Po trzecie według ciebie ten spawn ma być epicki? Aż się uśmiałem. Spawn to cylinder z brzydką kopułą. A to, że ludzie na serwerze mówią, że ładny jest to tylko dlatego aby się podlizać. Mówiłeś, że nie mam lepszego serwa, ponieważ dla ciebie najważniejsza jest domena mc.twojanazwa.pl i sporo slotów ''gówno prawda". Tak jak mówiłem gracze powinni być dla was najważniejsi, a jeżeli macie sporo hajsu to po co wydawać 200zł za niby dla was autosrki plugin. Czy nie nie umiecie skonfigurować darmowy factions, ultimateclans?

Opublikowano

Hehehe, jak z screena widać żadnym autorskich pluginów prócz gildii: digitalixa/otka.

Ogarnijcie się bo już nudne robi się czytanie "AUTORSKIE PLUGINY", kłamstwem nic nie osiągniecie.

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

@palkia

Do prawdy, dopisaliście sethome do gildii? Nie bądź śmieszny, najnowsza versja digidalixow ma sethome (takową posiadam, lecz nie na tej edycji) Wiec proszę Cię skończ pierd*** głupoty i nie pogrążaj się, pamiętaj, innych oszukasz, ale siebie nie oszukasz.

Zgadzam się z Murasem w 100%.

I żenujące robi się pisanie "Autorskie pluginy", jeśli takowych nie posiadasz..

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

@Gildie "Digitalixa" jak Wy to mowicie sa kontynuowane przezemnie , mam dosyc klotni o "autorskie gildie" " moim zdaniem kazde gildie sa autorskie , zamiast tez pajace sie polaczyc i zrobic cos duzego wielkiego porzadnego to sie klocicie , plugin moj/digitalixa , kto jak woli jest bardzo dobry , bez niepotrzebnych bledow ;)

Opublikowano

@up Właśnie od ciebie je kupiłem :). Ale błędy były.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bledy ? BYLY ;P , jesli bys se odezwal dostalbys update , nie pisales olales ;P to ja mam sie dopraszac abys sciagnal update , no prosze.. :D

Opublikowano

7/10

Na plus:
-profesjonalnie zrobiony

-dobra maszyna

Na minus:
-generator jedzenia na spawnie co jeszcze bardziej ułatwia i tak łatwego minecrafta

-brak moderacji czatu, nie dość że klną jak szewce to jeszcze chuj przez samo h wtf

Nie zagram przez w/w generator jedzenia na spawnie, poszukam sobie czegoś bardziej wyzywającego.

Opublikowano

@otek ty za każdy update 100zł ciągnąłeś.

@up na  prawie każdym serwerze jest taki generator jedzenia.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A ja oceniam serwer 0/10
Wady:

- Okłamywanie graczy, że na serwerze nie ma lagów, macie autorskie pluginy

- Spam na chacie
- Brzydka mapa

- Admini 10-13 lat

- Edycje co tydzień

Zalety:

- ________

Opublikowano

@up na  prawie każdym serwerze jest taki generator jedzenia.

W takim razie dopisuje jeszcze że serwer nieoryginalny.
Moje zdanie na ten temat jest takie że wszelkie generatory czegokolwiek to ZUBOŻANIE rozgrywki. Jak sobie chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...