Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldHard

palkia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<--------------------------------reklama

<-----------------------------------------Koniec reklamy

logo.png

tete.png

post-855659-0-64448700-1380036771.png

Serwer posiada 300 slotów stoi na maszynie 30gb ramu. 

Jesteśmy zabezpieczeni przed atakami ddos do mocy 20gb!

Na serwerze dostępna jest ranga vip. Więcej info na spawnie.

Administracja zawsze chętnie pomoże.

Wersja serwera to 1.7.2.

Skład administracji: Właściciel: Stefanjanoski

Head admin: RAFKO

Developer Java: adikosik3

Budowniczowie mapy: NoNameZPolski,Fapcioxd

Start Serwera już 1 Marca o godzinie 16:00!

tete.png

IP SERWERA MINECRAFT:
MC.WORLDHARD.PL

IP SERWERA TEAMSPEAK:
TS.WORLDHARD.PL

STRONA WWW SERWERA:
WWW.WORLDHARD.PL

tete.png

post-855659-0-63103500-1380036770.png

Nasz serwer posiada  łącznie 20 pluginów z czego 6 jest autorskich.

Autorskie Pluginy: wh_Pomoc

worldhardtools, wh_drops, wh_gildie, wh_gildieplus, wh_combatlog.

tete.png
post-855659-0-77984400-1380036772.png

Youtuberzy: mrpalkia1111, Adamo18PL trwają rozmowy z misterce dowody na jego fb,

Jesteś youtuberem masz 1k+ widzów? Wbij na ts a w zamian za reklamę dostaniesz vipa gratis!

ZAPRASZAMY!

tete.png

Aby dowiedzieć się więcej poprostu wejdź na serwer i sam się przekonaj jaki poziom gry gwarantuje ci serwer WorldHard.pl !

Screeny spawnu:

http://speedy.sh/tZyxD/2014-03-01-15.28.02.png
http://speedy.sh/fuDyk/2014-03-01-15.43.10.png

Do administracji- bez skanów bo to zdjęcia.

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie opisane widać macie nawet developera, co + dla serwera. Widać wszystko solidnie dopracowane, grałem na 3 edycji worldharda i było bardzo fajnie, teraz doszło widzę dużo autorskich pluginów, więc będzie jeszcze lepiej! Nie mogę się doczekać 16:00 na pewno wbiję! Czy rekrutacja jest otwarta?

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Rzadko to mówię, ale serwer porządny, godny polecenia. Szkoda, że jest tak mało takich serwerów. Powodzenia w rozwoju serwera ;)

Opublikowano

@up nie tym razem mamy autorskie gildie. Widzisz że mamy deva.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up Programista zgubił kod i dopisał nowy na dodanie tagów.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Fajnie opisane widać macie nawet developera, co + dla serwera. Widać wszystko solidnie dopracowane, grałem na 3 edycji worldharda i było bardzo fajnie, teraz doszło widzę dużo autorskich pluginów, więc będzie jeszcze lepiej! Nie mogę się doczekać 16:00 na pewno wbiję! Czy rekrutacja jest otwarta?

Tak wiec pierwsza rzecz Cziter20 to adikosik3 i tylko nabija post i jeszcze bezszczelnie pyta sie czy rekrutacja otwarta...

http://imgur.com/0Aw2U5f

Dobra druga rzecz to bardzo ogarniete budowle na spawnie.

http://imgur.com/NewJOsS

Wiec nadszedl czas na 3 punkt ;d (Bardzo ogarnieta administracja widac po jak jakze ogarnietej pisowni na serwerze)

A i chcialem jeszcze dodac ze gildie sa Digitalixa tylko nowsza wersja bo z rankingiem.

Opublikowano

@up obydwaj panowie wbili na serwer i zaczeli spamić. Antireloga mamy pisanego odzielnie.Gildie to gildie by digitalix które uczciwie kupiliśmy. To nie jest plugin z internetu tylko zamówiony. Lecz mamy do niego plugin o nazwie guildsplus.  Zresztą Muras zamknij się bo na twoim serwerze gdom to nic innego jak sethome-_-. I można go używać nie będąc w gildii. Hejtujesz wszystko co nie jest twoim gównianym lifehardem z kradzionym pluginem na gildie. A Kondzio to twój przydupas który hejtuje wszystko. 

Pozdro Nie podoba się nie wbijajcie i nie komentujcie. Proste.

@Edit A  i jeszcze twoje serwery upadają bardzo szybko i niby nie mają skryptów a w praktyce macie wszystko na skryptach.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hahhaha kupiles gildie ? Chyba mialem u ciebie serwer i sam mowiles mi na ts3 ze hostowales Digitalixa i on zostawil u ciebie ten plugin i ty go sobie ''pozyczyles'',wiec nie wmawiaj tutaj  ludzia ze kupiles go i masz do niego 100 procentowe prawa...

Opublikowano

@palkia - jesteś hipokrytą. W odpowiedzi na mój post napisałeś, że gildie są Wasze, od Waszego deva. Kilka postów później piszesz, że tutaj cytat: "Gildie to gildie by digitalix". Nie uważasz, że to robienie graczy w przysłowiowego chuja? Uwierz mi - wiem co mówię, kupnymi gildiamia to możesz sobie najwyżej otworzyć 100 slotowy serwer ;).

Ale żeby nie było, że hejtuję ten serwer. Te wszystkie lifehardy, worldhardy, xhardy, ujhardy - wszyscy jedziecie na tym samym wózku, praktycznie na tych samych pluginach, z tą samą ilością graczy. Oferujecie to samo, a próbujecie sobie podciąć skrzydła. Zadajcie sobie pytanie czy warto? ;)

Opublikowano

nie potraficie napisać prostego skryptu na 5 linijek kodu

1. W skripcie siedzą amatorzy którzy nie ogarniają javy ;p

2. Potrafimy lecz skript tak jak pisałem w 1 pkt, nie jest dla nas. Nie schodzimy do takiego poziomu na którym jest ty i twój serwer.

3. Mamy dev'a.

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

@UP

Dev?

Mówicie, że macie Developera który napisał gildie, ranking i wszystko a potem piszecie, że kupiliście gildie... ?

Opublikowano

Fulsiek jeżeli masz autorskie gildie to ja oddam Ci moje wszystkie pluginy o_O
Podobno w skriptcie siedzą amatorzy,a sam z niego korzystałeś o_O ?

Opublikowano

Fulsiek jeżeli masz autorskie gildie to ja oddam Ci moje wszystkie pluginy o_O

Podobno w skriptcie siedzą amatorzy,a sam z niego korzystałeś o_O ?

Wejdź proszę na mój serwer i sprawdź czy używam pluginu Skript. Przekonasz się.

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Wiesz, skript zawsze można ukryć, są sposoby.

Co do twojego serwera to kolejne gówno na którym nikt nie będzie grał ;c

Słaby spawn, na prawdę.. bardzo ogarnięty.

Nic nie udowadnia w waczej oryginalności.

Powtórzę Ci to ostatni pie*rzony raz..

AUTORSKIE GILDIE = NAPISANE PRZEZ WASZĄ EKIPE!

Nie wmawiajcie!, że to jest wasz dev ;x bo to nic nie zmienia, że kupiliście gildie i teraz jest serwer z autorskimi gildiami :>

Sam hejtowałeś innych a miałeś gildie digitalixa więc wiesz :>

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Malo opisane. Prezentacja nie zaskakuje. niewiele ramu przypisanego na serwer. 20gb to niewiele. Po czym macie takie dane? Teraz na DDos jedyna dobra oslona to BlackHolking (jesli dobrze pisze). Antiddos zwykly, czy sama predkosc internetu tym bardziej na.mc jest przereklamowana.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

@up osa1022 ochrona ddos 1. Z ovh.pl. 2.

https://ddosdeflect.com/tcp.html

Wiesz, skript zawsze można ukryć, są sposoby.

Co do twojego serwera to kolejne gówno na którym nikt nie będzie grał ;c

Słaby spawn, na prawdę.. bardzo ogarnięty.

Nic nie udowadnia w waczej oryginalności.

Powtórzę Ci to ostatni pie*rzony raz..

AUTORSKIE GILDIE = NAPISANE PRZEZ WASZĄ EKIPE!

Nie wmawiajcie!, że to jest wasz dev ;x bo to nic nie zmienia, że kupiliście gildie i teraz jest serwer z autorskimi gildiami :>

Sam hejtowałeś innych a miałeś gildie digitalixa więc wiesz :>

Tak przyznaję nasze gildie to gildie by digitalix ale kupione uczciwie i mamy prawa żeby je wykorzystywać. Mamy do nich dodatek guildsplus napisany już przez adikosika który naprawia liczne bugi(chociażby tagi), dodaje gdom.

Spawn może się podobać lub nie to kwestia gustu. Graczom się podoba.

Skryptu nie ma a co do pluginów autorskich to mogę ci nawet na pw fragmenty kodu podesłać/

Widzę natomiast że jesteś zwykłym hejterem i dlatego nie obchodzi mnie twoja opinia.

Jak jesteś taki cwany to stwórz lepszy serwer.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer slaby, chujowa mapa. worldhardtools = essentials. /essentials wh_combatlog = combatlog. /ct. Gildie - digitalix.

Serwer chujowy, bo robi go zgraja 13 latków, to już wole iść na lifeharda ;-;

Opublikowano

kolejny członek administracji lifeharda. 

Proszę o nie komentowanie jeśli i tak macie własne serwery to po kiego huja wbijacie na inne prezentacje i tylko hejtujecie.

Essentials mamy ale worldhard tools to oddzielny plugin. Więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. O dojrzałości pana wyżej świadczy to że od razu po wbiciu pisze idiotyczne wiadomosci w stylu:

-hej fulsiek dzieciaczku jesteś?

- hujowy serwer

Dalsze posty zawierające bezsensowny hejt administracji lifeharda będę zgłaszał.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...