Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Skrypty na zamówienie!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam error w tym kodzie i czy dasz rade ustawić zeby dostawalo sie 50 doloarow? 

tutaj error 

post-775249-0-80593700-1393760813.png

Opublikowano

Nazwa (skryptu):Ranking
Opis:Skrypt dodaje ranking za pomocą komendy /ranking sprawdza nam nasz ranking /ranking [nick] sprawdza kogos ranking /ranking top pokazuj top 10 z graczami ktorzy maja najwiekszy ranking. Na początku mamy 1000 rankingu i jak kogos zabijemy daje nam 50 pkt jak zginiemy odejmuje nam 50 pkt.
Wtyczki do skripta (możesz wpisać "Nie wymagane" lub "Nie wiem"):Nie wymaga.

Opublikowano

b6ff79bfb5270b4e11e4930f34b91a10d47f467b

Nazwa (skryptu):Ranking
Opis:Skrypt dodaje ranking za pomocą komendy /ranking sprawdza nam nasz ranking /ranking [nick] sprawdza kogos ranking /ranking top pokazuj top 10 z graczami ktorzy maja najwiekszy ranking. Na początku mamy 1000 rankingu i jak kogos zabijemy daje nam 50 pkt jak zginiemy odejmuje nam 50 pkt.
Wtyczki do skripta (możesz wpisać "Nie wymagane" lub "Nie wiem"):Nie wymaga.

http://pastebin.com/qgTXiLAc

Nazwa (skryptu): xxx
Opis: Jeżeli mówisz, że umiejętności masz duże, to napisz skrypt na Spleeg. 
Wtyczki do skripta (możesz wpisać "Nie wymagane" lub "Nie wiem"):

<TheBest> Sorki nie ma eventu odpowiadającemu dotknięciu jajka do bloku :)

Opublikowano

Gosciu dziala ten kod jestes moim mistrzem zrobilbys jeszcze jeden skrypt dla mnie :?

Nazwa (skryptu):Fajerwerk
Opis:Gdy gracz zabije kogos nad jego glowom  leci fajerwerka 

Opublikowano

Możesz użyć wtyczki, ew. napisz Spleef'a 

Tak szczerze to jest ci to potrzebne?  xD

Mogę napisać ale chcesz system aren itp. czy tylko 1 arena per. serwer?

Jak system aren to liczę na jakąś rangę :D

Anteks12345 się spszedał

Opublikowano

Tak szczerze to jest ci to potrzebne?  xD

Mogę napisać ale chcesz system aren itp. czy tylko 1 arena per. serwer?

Jak system aren to liczę na jakąś rangę :D

Anteks12345 się spszedał

Ja żadnego gówna nie mam, nie prowadzę serwera, nie gram w MC, lecz powiedziałeś, że uczyłeś się kilka miesięcy, więc proszę 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ja żadnego gówna nie mam, nie prowadzę serwera, nie gram w MC, lecz powiedziałeś, że uczyłeś się kilka miesięcy, więc proszę 

No sorry nie piszę czegoś tak o żeby było.

Gosciu dziala ten kod jestes moim mistrzem zrobilbys jeszcze jeden skrypt dla mnie :?

Nazwa (skryptu):Fajerwerk

Opis:Gdy gracz zabije kogos nad jego glowom  leci fajerwerka 

http://pastebin.com/CJBBMtpa

To ma 2 linijki więc nawet do spisu nie daje xD

Opublikowano

Nazwa (skryptu): Przenośna przepalarka .

Opis: Pod komendą np. /przepal otwiera nam się okno pieca w którym można oczywiście przepalać .

Wtyczka do skrypta: ~Brak

Napisał to były KidMod Minecraft , dawny <TheBest> , osoba pisząca skrypty do MC . Zmień avatar . ;)

Opublikowano

Opis: Pod komendą np. /przepal otwiera nam się okno pieca w którym można oczywiście przepalać .

http://pastebin.com/eBJXSirr
Opublikowano

Napisał to były KidMod Minecraft , dawny <TheBest> , osoba pisząca skrypty do MC . Zmień avatar . ;)

"BYŁY". Patrząc na komentarze na MPC w dziale Minecraft, nie chce żyć, jakiś random nie będzie mi kazał, pzdr ;* 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nazwa :Leczące Itemy
Opis:Potrzebuje skryptu gdzie konfigurujemy i ustawiamy jak chcemy że np. Jabłko leczy 2 serca a befsztyk 4 ale wszystko sobie sam ustawiam
Wtyczki do skripta:Nie wiem
Wynagrodzenie:Lajki

http://pastebin.com/KX4Hg0HB
Opublikowano

Nazwa (skryptu):Ranking (nie elo)
Opis:Chcialbym skrypt ktory po wpisaniu /top10 pokazuje topke killerow serwera a po wpisaniu /zabojstwa (co tam wymyslisz) pisze ile zabilies graczy 

Albo zrob ze jak sie kliknie tab to po srodku widac top kills a po prawej stronie zabojstwa np twoje :P

Opublikowano

Nazwa (skryptu): FastRegenLive - Szybsza regeneracja życia
Opis: By po wpisaniu komendy /live przyspieszało regeneracje życia. Potrzebne mi to jest do Vipa :)
Wtyczki do skripta (możesz wpisać "Nie wymagane" lub "Nie wiem"): Nie wymagane

Opublikowano

Nazwa: Lecace eq

Opis: Chodzi mi o to, że jak np. komuś dropnie diax ze stone, to wpada od razu do eq nie na ziemie. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Nazwa (skryptu): Wyrzutnia
Opis: Jak wpiszesz komendę /wyrzutnia bierze ci 10 diaxów i daje ci blaze roda o nazwie Wyrzutnia i jak go klikniesz ppm to strzelasz 1 tnt a z ekwipunku bierze ci 5 tnt ;3
Wtyczki do skripta (możesz wpisać "Nie wymagane" lub "Nie wiem"): Nie wymagane

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nazwa (skryptu): Skript Auth
Opis: Skrypt na Rejestrację, Logowanie, zapisywanie haseł do pliku, pamiętanie IP dla klienta, wykrywanie Premium.
Wtyczki do skripta (możesz wpisać "Nie wymagane" lub "Nie wiem"): Jedynie WildSkript.

Opublikowano

Nazwa (skryptu): AntiReklama 
Opis: Plugin ktory bedzie zmienial ip serwera np jak ktos pisze s534.blebleble.ss wiadomosc zostaje automatyczna zmieniona na KOCHAM TEN SERWER ! i jak bedziesz mogl to dodaj do tego AntiReklama ze jak ktos napisze np przeklenstwo zostaje wiadomosc zamieniona na [CENZURA]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...