Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EveroS.PL

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety fajnie ale nie zagram wymysł 6 7 bon czego nie nawidze i w dodatku klasowe powodzenia zycze ale raczej przez to duzo ludzi nie bedzie grało

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj tj 14.03.2014 stałem się właścicielem owych plików ponieważ Venoms przeszedł załamkę. Padła mu serwerownia i kazał abym zadbał o te pliki na dniach zacznę pracę na nich oraz wyrzucę 6/7 bony na klasę :) Również pozbęde się tych dennych KD. Pozdrawiam wszystkich.

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Dzisiaj tj 14.03.2014 stałem się właścicielem owych plików ponieważ Venoms przeszedł załamkę. Padła mu serwerownia i kazał abym zadbał o te pliki na dniach zacznę pracę na nich oraz wyrzucę 6/7 bony na klasę :) Również pozbęde się tych dennych KD. Pozdrawiam wszystkich.

kd moim zdaniem są przydatne , tylko kd pvp i expa wywalic a  np. kd  śr są DB

Opublikowano

kd moim zdaniem są przydatne , tylko kd pvp i expa wywalic a  np. kd  śr są DB

przydatne to są woja ninji sury szamana wita uchyłki uniku ;) a w to co napisał  domek9900 nie chce mi się jakoś wierzyć wolałbym zobaczyć post od  _νєиσмѕ_

Opublikowano

Cześć, chciałbym wam powiedzieć że będę pomagać Dominikowi z serweram (nie ingeruję w pliki serwerowe)

System ulepszeń będzie zawierał 5 broni, najbardziej zależało mi na broniach 2010-2011, przypadły mi do gustu, broń oznaczona numerem 1 jest po broni 65, natomiast borń oznaczona numerem 5 jest to ostatnia broń.

http://bankfotek.pl/image/1688059

Oczekujcie nas! Nadejdą też mini-zmiany jak zmiana interface, zmiana map na te z pla, małe ustosunkowanie handlarzy. :)

Opublikowano

Cześć, chciałbym wam powiedzieć że będę pomagać Dominikowi z serweram (nie ingeruję w pliki serwerowe)

System ulepszeń będzie zawierał 5 broni, najbardziej zależało mi na broniach 2010-2011, przypadły mi do gustu, broń oznaczona numerem 1 jest po broni 65, natomiast borń oznaczona numerem 5 jest to ostatnia broń.

Oczekujcie nas! Nadejdą też mini-zmiany jak zmiana interface, zmiana map na te z pla, małe ustosunkowanie handlarzy. :)

Gustujesz w moich itemkach D:.

Opublikowano

Kiedy przewidywalna data startu?

W weekend przewidujemy zamkniętą bete.

Opublikowano

Nie zostało zamknięcie po prostu osoba z którą pracowaliśmy chciała nas wykiwać. :) Więc na razie wstrzymaliśmy prace :)

Proszę o tymczasowe zamknięcie. W tym czasie będę robić inne servery :)

Opublikowano

Nie zostało zamknięcie po prostu osoba z którą pracowaliśmy chciała nas wykiwać. :) Więc na razie wstrzymaliśmy prace :)

Proszę o tymczasowe zamknięcie. W tym czasie będę robić inne servery :)

Beka....

90472801207480070301.png

Opublikowano

Właśnie dlatego chciałem zagrać na serwerze bo będzie dużo zbroi i broni a jak będzie po 5 z każdego to nwm czy wbije :/

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z prezentacji sie dowiedzialem ,ze robi sie epiki z broni 65 lv. Nie ma ich w sklepie wiec jak je zdobyc?

Biolog bedzie zmieniony? Opyla sie go robic?

Kiedy start?

Opublikowano

Takie hejty lecą że ja już nie muszę nic pisać :)

Ale dobra :D

Serwer jest tak chujowy że padnie o godzinie 16:62 :)

System ulepszeń - porażka

Do PvP bronie z UM i SR - mega porażka

Jaka prezka taki serwer - czyli off 4ever na starcie

nie macie po co startować, 0 graczy na starcie

Opublikowano

Takie hejty lecą że ja już nie muszę nic pisać :)

Ale dobra :D

Serwer jest tak chujowy że padnie o godzinie 16:62 :)

System ulepszeń - porażka

Do PvP bronie z UM i SR - mega porażka

Jaka prezka taki serwer - czyli off 4ever na starcie

nie macie po co startować, 0 graczy na starcie

TY jesteś aż tak głupi ?! przecież ten serwer nie wystartuje 

http://www.mpcforum.pl/topic/1168474-pliki-serverowe-everos/#entry10020323

Jeśli jesteś już tak leniwy to streszczę to Ci poprostu -> nie chciało mu się już robić tych plików

Opublikowano

tojest SheriaMT2podinnąazwa ?

nie ... poprostu tamten team korzysta z plików EveroS które są już jakiś czas na tym forum :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...