Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EveroS.PL

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja jest o wiele za krótka.

Ale widzę, że serwer korzysta z mojej mapki. Fajnie jest wiedzieć, że komuś się jeszcze przydała :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Tak Booo. Dzięki :)

Mapka jest bardzo ładna i przejrzysta tak dalej, nie mogłem zrobić podobnej i patrze jest taka idealna, więc czemu miał bym nie wykorzystać ;)

Oczywiście lecą dla ciebie podziękowania i pozdrawiam.

Co do prezki wiem, że jest krótka jednakże dużo rzeczy jeszcze nie napisałem, no powiem wam wprost nie mam czasu ...

Przez te tygodnie nie ma mnie praktycznie w domu, a jak wróce to jestem ztyrany żeby cokolwiek robić.

Przepraszam wszystkich z góry ale dokończę ją już niebawem

Opublikowano

kocham serwery co mają duże systemy ulepszeń i na tym na 100% zagram :)

Kolejny easy. Ludzie zróbcie coś swojego nie kopiujecie pliki. Może jakiś hard?

chardów to robią od hu** i troche

Opublikowano

Start a dokładniej betę przewidujemy już niebawem :D

Wrócę w piątek z roboty to postaram się postawić tsa serwerowego :)

Dziękuje za zgłoszenia do teamu ;)

Doceniam to że chcecie mi pomóc niestety sam już nie wyrabiam, a osoby u mnie w teamie też mają pracę i niestety nie mam nawet jak zaangażować czasu ;)

Opublikowano

Up i Up racja.

Usuńcie 6/7 na klasy.

6/7 jak najbardziej ale typu : wartość ataku, silny na potwory itp.

Może zagram.

Opublikowano

up jak wszystko jest zbalansowane to 6/7 na klasy może być ^^

widzę kd int itd więc 1 postać to surka wp dropie kd int i robię szamana smoka ^^ i 100% buffy i jest kox :D

Dla mnie zamiłowanie serwerami prywatnymi w kategorii hard jest więcej niż śmieszne :D można wymianiać plusy i minusy ale dla mnie to przegrana pozycja :)

- mam mało czasu na grę więc gra na hardzie nie ma większego sensu

- rodzi się pytanie ile serwer pociągnie tu nic nie jest pewno miesiąc dwa ?> może rok a zdobycie eq/poziomu jest trudne i ciężej przeżyć upadek serwera :D

- wkurzają mnie osoby które piszą oo kolejny easy bądź hard , to nie wasza sprawa jaki ktoś stawia serwer robi co chce ^^ gracz powinien się cieszyć że ktoś wydaję kasę na serwer a ty możesz na nim

grać za darmo ( wiem wiem is ale on nie jest przymusowy ) w dodatku pokazująca się duża ilość serwerów oznacza że metin 2 nie umarł z biegiem lat  i nadal jest popularny

Można pisać i pisać ale to sensu nie ma :D

Kolejny easy. Ludzie zróbcie coś swojego nie kopiujecie pliki. Może jakiś hard?

hahaha przykład normalnie z książki wzięty ^^

Więcej pracy jest przy robieniu serwera easy niż takowego harda który od polaka różni się szybszym expem i kilkoma ułatwieniami hahaha . Może ktoś korzysta z czyiś plików ale nie sądzę żeby zrobił copy/pase jak wydaje w to trochę siana .

powodzenia z serwerem

rmoiyq.png

Opublikowano

Za dużo tego...

I najgorsze że bronie do pvp będą z śr lub um :(

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

-ZAgram na 100% jeżeli wzorowałęś się na xenoxie. ;P NA 100% wbije, aby oblukać mam nadzieje, że się nie zawiodę.;P

Opublikowano

Dzięki wam .

Nie usunę 6/7 bonów gdyż są zbalansowane zbyt dobrze, a po 2. Jak je usunę to muszę potem wszystko robić od nowa ... Czyli balansować 1-5 oraz skille i kamienie dusz ...

Co zajmie mi następny miesiąc :)

/Edit - Dzisiaj dodam kolejne nowości ! :)

Oraz zapowiem beta testy.

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Venomsa, jest on odpowiedzialny, jak i zdobył duże doświadczenie od poprzedniego serwera, polecam gre każdemu! :)

Opublikowano

Polecam serwer jak i tego Pana wie co robi i serwer bd naprawde na lata a nie ze padnie po jednym dniu .

juz to nie raz widzialem i serw pdal po paru dniach

a tak wogole kiedy start?

Opublikowano

Dzięki wam .

Nie usunę 6/7 bonów gdyż są zbalansowane zbyt dobrze, a po 2. Jak je usunę to muszę potem wszystko robić od nowa ... Czyli balansować 1-5 oraz skille i kamienie dusz ...

Kiedy beta testy? I mam pytanie czy da radę wziąć w nich udział?

Opublikowano

Poniosło Cię z tymi bonami 6/7 na klasy. Fantazja Cie ponosi widzę :)

Czemu mnie niby ponosi ?

To że chcę dodać 6/7 na serwer bo tak sobie wszystko wyliczyłem to jest źle ? :)

To nie będzie jak VirtualMT2, że mając po 200% ABS na każdego ... :)

Ja mam wszystko wyliczone, i usuwając ABS znowu muszę kalibrować cały system, co przyznam się zajęło mi dobry miesiąc.

Opublikowano

Czemu mnie niby ponosi ?

To że chcę dodać 6/7 na serwer bo tak sobie wszystko wyliczyłem to jest źle ? :)

To nie będzie jak VirtualMT2, że mając po 200% ABS na każdego ... :)

Ja mam wszystko wyliczone, i usuwając ABS znowu muszę kalibrować cały system, co przyznam się zajęło mi dobry miesiąc.

Bo nie masz o tym pojęcia, pogadaj z chłopakami z virtuala tam mają płynną opcje regulacji 5 absów

sygnatura3k.png

Opublikowano

Dzięki wam .

I gdzie ta zapowiedź ;( nadal czekamy

Nigdy nie kupiłbym Forda !
Bo jak masz Forda, to nie jesteś dobra morda !

https://www.youtube.com/watch?v=MZjoSEgtuV0&hd=1

Moderator  <3 oraz Opiekun Serwera DR biggrin.png

Opublikowano

Co za bullshit .... próbuje dodać prezke to wywla MPc -_- ...

Opublikowano

Zagram na serwerze napewno. Alee... Te kd sr , luda to najgorsze co moze być.

Ze tak spytam,Ty nie masz czasu na dodanie prezentacji czy jak ? Bo to juz dobry ponad tydzien robisz jak nie wiecej a dalej nic sie nie zmienilo. Szkoda bedzie jak tak bedziesz podchodzil tak samo do serwera.

Bedzie zmiana profesji ?

Podstawowe fryzury u instruktorow ?

I mam nadzieje ze nie bedzie 100% na ulepszenie iteemu..

Opublikowano

Zagram wydaje mi się bardzo ciekawy serwer, lecz nie pokoi mnie że tak długo nic nie dodajesz do prezentacji.

Kiedy będzie główny start?

Kiedy ten start beta?

Czy na serwerze łatwo będzie wbić 130 lv?

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...