Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EveroS.PL

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przerwami "dłóższymi" dalej nie czytam ..

Boże święty specjalnie dla ciebie zrobię prezentację od nowa gdyż powinąłem się na jednym słowie teraz oczywiście każdy będzie to wypominał nie chcesz czytać to nie musisz ....

Ja już nie wyrabiam, pisałem za szybko nie patrząc się zbytnio na to .... a uwierz mi ortografię mam na poziomie na 100% wyższym od ciebie ;)

Opublikowano

Sam team mówi za siebie.

Nie polecam.

Czym to uzasadniasz ? :)

Opublikowano

"Nad serwerem pracowaliśmy parę lat", "Na serwerze jest wiele nowości, których nie spotkacie na innych serwerach" gdzie te nowości? 

Z samej prezentacji tylko dowiedziałem się jaki jest system ulepszeń... Nad tym systemem pracowaliście parę lat? 

Każdemu chyba muszę pisać na prywatnej wiadomości że prezentację dokończę wieczorem , gdyż teraz nie ma mnie na pc co powiedziałem w paru postach :)

Edit: Jeżeli możecie to zacznijcie Hejtować jak skończę prezentację wieczorem - Dziękuje :)

Opublikowano

Mogłeś dodać prezentacje w całości wieczorem a nie teraz kawałek jak Ci nie odpowiadają ich oceny 

co do kd znowu będą te elitarne kd ale po co nie dało się bez nich obejść ?

Opublikowano

To teraz tak :)

1.Venoms dokończy prezke wieczorem

2.Nad serwerem pracowali wiele lat(nowe mapy, bronie, zbroje itp)

3.Przez błędy nie czytać prezki(idiotyzm aka debiliotyzm)

Na serwa wbije, gdyż venoms jest doświadczony i myślę, że serwer będzie najlepszy z wszystkich dotychczas :)

Pozdrawiam.

Yo nigga :D

Opublikowano

Wiem że prezka niedokończona, ale ciekawie się zapowiada.Na serwerze będą % na ulepszenie obok czy coś takiego?

Opublikowano

Powiem tak, gralem na serwerze Virtual*** poltora roku. Byl to , oraz jest najlepszy serwer jaki powstał "easy"  spedzilem tam az półtora roku gry. Ulepszanie było swietne na serwerze, lvl nie wbijalo sie az tak ciezko, lecz eq ulepszalo sie idealnie i byly swietnie dobrane bonusy, bony nie wchodzily perfekt poniewaz wchodzilo tam np 10-15-20 ludzi itp . Lubie takze jak jest duuzo setow broni bo kazdy moze wybrac cos dla siebie.

Co do serwera... Nie wiem jak z nim bedzie, wszystko wyjdzie w praniu, jedynie cieszy mnie to ze czcionka jest podstawowe jak z PL'a a nie Xeno***-.-

Najgorsze co zrobiles tu , to danie KD LUDZI, UM , SR. TO NAJGORSZY SYF JAKI JEST I JAKI MOGLBY ISTNIEC poniewaz nikt nie bedzie robil 40 broni klasowych.. Radzilbym Ci zrobic ankiete czy gracze to chca czy nie bo jestem pewny ze 90% osob nie chce tych a tymbardziej duzo nie zagra( Tak jak Ja) tylko ze wzgledu tego, i co jest KD PANCERZA? Gdzie jest KD vita ? Osobiscie gdyby byl taki serwer jak Virtu**  lecz s2 to gralbym na 100% ile tylko sie da , jak wiemy serwer cieszy sie dziennym 2.7k graczy online :)

Pytania:

Czy kazda bron posiada sr oraz um?

Czy w przyszlosci beda dodane nowe bronie/zbroje/bizuteria

Czy bonusy wchodza perf ?

Jak ze zmiana profesji ? Ogolnie jestem za tym by tego NIE BYLO dlatego zeby nikt nie latal mentalem/daggerem/ itp.. ktos wbije max Lv wp i zmieni sie na BM ..

Czy kazdy set bron daje jakies inne bonusy ?

Narazie to tyle pytan.

Proponowalbym takze wprawdzic wiecej setow broni jak np blekit/katana itp

Opublikowano

Strasznie mało się dowiedziałam na Wasz temat. No cóż, skoro to ZAPOWIEDŹ ZAPOWIEDZI [?], to czekam na prezentację.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Okej właśnie wróciłem do domu ... :x jednak %-centy źle robią ale wracając do tematu prezentacja niedługo będzie skończona.

Pytania:

Powiem tak, gralem na serwerze Virtual*** poltora roku. Byl to , oraz jest najlepszy serwer jaki powstał "easy"  spedzilem tam az półtora roku gry. Ulepszanie było swietne na serwerze, lvl nie wbijalo sie az tak ciezko, lecz eq ulepszalo sie idealnie i byly swietnie dobrane bonusy, bony nie wchodzily perfekt poniewaz wchodzilo tam np 10-15-20 ludzi itp . Lubie takze jak jest duuzo setow broni bo kazdy moze wybrac cos dla siebie.

Co do serwera... Nie wiem jak z nim bedzie, wszystko wyjdzie w praniu, jedynie cieszy mnie to ze czcionka jest podstawowe jak z PL'a a nie Xeno*** -.-

Najgorsze co zrobiles tu , to danie KD LUDZI, UM , SR. TO NAJGORSZY SYF JAKI JEST I JAKI MOGLBY ISTNIEC poniewaz nikt nie bedzie robil 40 broni klasowych.. Radzilbym Ci zrobic ankiete czy gracze to chca czy nie bo jestem pewny ze 90% osob nie chce tych a tymbardziej duzo nie zagra( Tak jak Ja) tylko ze wzgledu tego, i co jest KD PANCERZA? Gdzie jest KD vita ? Osobiscie gdyby byl taki serwer jak Virtu**  lecz s2 to gralbym na 100% ile tylko sie da , jak wiemy serwer cieszy sie dziennym 2.7k graczy online :)

Pytania:

Czy kazda bron posiada sr oraz um?

Czy w przyszlosci beda dodane nowe bronie/zbroje/bizuteria

Czy bonusy wchodza perf ?

Jak ze zmiana profesji ? Ogolnie jestem za tym by tego NIE BYLO dlatego zeby nikt nie latal mentalem/daggerem/ itp.. ktos wbije max Lv wp i zmieni sie na BM ..

Czy kazdy set bron daje jakies inne bonusy ?

Narazie to tyle pytan.

Proponowalbym takze wprawdzic wiecej setow broni jak np blekit/katana itp

1. Bronie do PVP czyli normalne mają ŚR/UM dopiero od 170 poziomu

2. Tak mamy ogromny zapas broni/zbrojek :P drugie tyle :D mamy przygotowane następne 7 update'ów

3. Bony zaraz dodam :P

4. Zmiana profesji jest jednakże żeby ją zdobyć trzeba mieć punkty albo zrobić misje :) chcemy ją dać do IS ale w kwocie ok 3zł gdyż by za dużo osób zmieniało cały czas klasy ;)

5. Błękit itp itd to będą bronie do expa niedługo je dołoże

Opublikowano

Okej właśnie wróciłem do domu ... :x jednak %-centy źle robią ale wracając do tematu prezentacja niedługo będzie skończona.

Pytania:

1. Bronie do PVP czyli normalne mają ŚR/UM dopiero od 170 poziomu

2. Tak mamy ogromny zapas broni/zbrojek :P drugie tyle :D mamy przygotowane następne 7 update'ów

3. Bony zaraz dodam :P

4. Zmiana profesji jest jednakże żeby ją zdobyć trzeba mieć punkty albo zrobić misje :) chcemy ją dać do IS ale w kwocie ok 3zł gdyż by za dużo osób zmieniało cały czas klasy ;)

5. Błękit itp itd to będą bronie do expa niedługo je dołoże

E no to super :) w sumie fajnie to zrobiles, z ta zmianka profki w miare tez ok no ale... jak widzialem na virtualu i xenoxie to powiem Ci ze na virtualu biegaja same mentale wp, daggery i smoki a reszty klas praktycznie nie ma :/ a na xenoxie mentale/daggery/smoki/ oraz bm bo wp/arch heller itp to slabe postki tam,proponowal bym Ci zrobic ankiete co do tej zmiany profesji :)

a co z tymi kd luda um i sr? bo to to akurat najgorsze co moze byc , mowie Ci szczerze ;d

Opublikowano

Dodane Rzeczy do prezki

- Mapki

- Biżu/Ulepki

- Kamienie Dusz

- Handlarze

Co dodam za pare minut?

- Systemy jakie są na serwerze

- Dungeony

- Misje Biologa

- Nowe Mobki

- Fajne urozmaicenia :P

Dajcie mi chwile czasu gdyż tego na serio jest masa ... :x nie ogarniam już powoli :D od groma rzeczy a to nawet połowa nie jest ...

Opublikowano

wszystko niby ok ale po co jest nawalone tyle kd siły,inta itd um,luda ??? weźcie to usuńcie bo to jest największy syf na każdym serwerze 

Opublikowano

Serwer mi się podoba :)

Mam Kilka Pytań :
► Gdzie sie ekspu do 130 lvl w Atlantydzie v2 ?
► Dlaczego Dzwon robi się z Bambusa ? A Wachlarz z Broni 65 ? Mozna Zrobić w Wachlarzu  na 70 śr i będzie Git :)
→ Jakiś TS ? Forum ?
→ Kiedy Start ?

Opublikowano

Serwer mi się podoba :)

Mam Kilka Pytań :

► Gdzie sie ekspu do 130 lvl w Atlantydzie v2 ?

► Dlaczego Dzwon robi się z Bambusa ? A Wachlarz z Broni 65 ? Mozna Zrobić w Wchalrzu na 70 śr i będzie Git :)

→ Jakiś TS ? Forum ?

→ Kiedy Start ?

max śr na każdym serwerze to 60 ;) 

Opublikowano

Dodane Rzeczy do prezki

- Mapki

- Biżu/Ulepki

- Kamienie Dusz

- Handlarze

Co dodam za pare minut?

- Systemy jakie są na serwerze

- Dungeony

- Misje Biologa

- Nowe Mobki

- Fajne urozmaicenia :P

Dajcie mi chwile czasu gdyż tego na serio jest masa ... :x nie ogarniam już powoli :D od groma rzeczy a to nawet połowa nie jest ...

trochę chaotycznie tworzysz prezentację :D nawet jak to zapowiedź mogłeś ją dopracować na kompie i wrzucić pełną ( chcesz nią przecież zachęcić do gry ^^ )

nie wiem czy zagram gram teraz na czymś podobnym z mniejszą ilością eq ;D

powodzenia ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

Kolejny easy. Ludzie zróbcie coś swojego nie kopiujecie pliki. Może jakiś hard?

Upadłem z krzesła jak to przeczytałem :)

Pliczki są moje, a jak mówisz, że kopiujemy pliki udowodnij mi że moje "pliki" to jest kopia ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Według mnie serwer nie wygląda zachęcająco zależy kto jak woli ale ja bym nad nim jeszcze popracował i te KD ohyda aż mi się xe*ox przypomina jak patrzę na te KD :P

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...