Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EveroS.PL

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

*

*

*

*

*

REKLAMA

*

*

*

*

*

*

*

*

*

5b9242cc5ad2bc1e38cc9d866cc041b.png

a491806161da1d5fff38b187f76b.png

921254da8d619cf6d89d62161b89e.png

f8bb9268c7f80289a957b3afa53.png

d6f9003afc9778b4aa444208cf1c.png

5f9f1261089570e3766c345adf84534.png

b7463e8e0db6baf0c400f9588c0597.png

9bf166fc498f1e9a129dd337cc25cc.png

RESZTA JUŻ ZA PARĘ MINUT :P GDYŻ TROCHĘ JESZCZE ZOSTAŁO

DO ZROBIENIA ... ;C

SS WERYFIKACYJNY:

bc58be7531f903d441bb62a1bbf.jpg

fa059cab2ef744e75f0ed9308de.jpg

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dodaj handlarzy / jakieś dungeony / wierzchowce / pety /expowiska ... narazie mało się dowiedziałem.

pelerynki będą nieskończone ?

klasy wyrównane ? chodzi o pvp

60730268349483218925.png

Opublikowano

Brak generatora,

dodaj generator masz czas do 15.08

Nie mogę dodać generatora z rozszerzeniem .gif Jednakże informacje o serwerze jak i sprzęcie są w prezentacji :)

dodaj handlarzy / jakieś dungeony / wierzchowce / pety /expowiska ... narazie mało się dowiedziałem.

Tak wiem ...

Jak napisałem wyżej dodałem tylko po to aby mi się nie usunęła dotychczasowa praca ;) Cały czas robię nowe rzeczy i będę dodawać z minuty na minutę ;)

Opublikowano

System ulepszeń dość fajny. Mam nadzieje, że ulepki będą łatwo dostępne.

PS. Będzie jakaś mapa z metinami/bossami?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

pelerynki będą nieskończone ?

klasy wyrównane ? chodzi o pvp

Nie potrafisz czytac wszystko doda tak jak napisal wczesniej powoli a dokladnie :>

Mozna wiedziec o ktorej start?

Opublikowano

System ulepszeń dość fajny. Mam nadzieje, że ulepki będą łatwo dostępne.

PS. Będzie jakaś mapa z metinami/bossami?

Tak będą 2x mapki

Mapa metin2 na 90 poziom

i Mapa metin2 na 160 poziom :)

Opublikowano

Jak komuś sie podoba to niech w to gra,ale ja tam nie zawitam mam dziwne przeczucie że to lada moment padnie..

socysty---42.png

Opublikowano

Jak komuś sie podoba to niech w to gra,ale ja tam nie zawitam mam dziwne przeczucie że to lada moment padnie..

Jak wiesz w regulaminie jest napisane, żeby każdy taki komentarz udowadniać :) Popierać argumentami, jednakże ich nie masz więc nie możesz tak świadczyć ;)

Serwer nie padnie ja daję swoją głowę, będzie stał nawet jak będzie 2 graczy na serwerze . W tym już nasza głowa, ty się o to nie musisz martwić ;)

Jednakże dziękuję, za opinię doceniamy to jednak nie masz żadnych dowodów ani nic :) Sam się przekonasz po starcie ;)

Opublikowano

czekam na Otwarcie serwerka <333 

Co u handlarzy ? Czekam na serwa widzę że rodzi się serwer roku jak narazie ;] Kiedy start dokładnie ?

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

czekam na Otwarcie serwerka <333 

Co u handlarzy ? Czekam na serwa widzę że rodzi się serwer roku jak narazie ;] Kiedy start dokładnie ?

Dziękujemy jak mówię wszystko będę dodawać z minuty na minutę ;)

Start oficjalny jeszcze nie jest zbytnio przewidziany jednakże niedługo ruszą beta testy na których mamy zamiar wyeliminować wszystkie błędy oraz problemy, jednakże dużo ich nie będzie. Z serwerem wystartujemy jak wszystko będzie skończone i dociągnięte na ostatni guzik :)

Opublikowano

Proszę o dodanie drugiego ss weryfikacyjnego, 1h.

Mogę dodać za około 2h ?

Nie ma mnie teraz przy PC jestem w mieście nie wyrobię sie raczej w 1h , wrócę za około 2h i od razu dodam.

Sorki z góry :(

Opublikowano

1. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Skopiuj sobie parę :) 

2. 'od dłóższego czasu'

3. Kolejny, który padnie przed startem ?

@anty: W ile wbije max lv ?

Jakie przedmioty w IS ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

1. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Skopiuj sobie parę :)

2. 'od dłóższego czasu'

3. Kolejny, który padnie przed startem ?

@anty: W ile wbije max lv ?

Jakie przedmioty w IS ?

Dzięx nie zauważyłem mówie, że prezka była pisana na szybko ... robiłem ją aż 5 minut

Widać jednakże że każdy się doczepi nawet małej literówki osobiście jej nawet nie zauważyłem - "Nie ma ludzi nieomylnych" :) Przecinki stawiam dobrze, więc nie musisz mnie uczyć. Jestem ciekaw czy sam nigdy nie popełniłeś jakieś literówki :) Sam się przekonasz czy padnie przed startem ;)

- W ile wbije max ...? Jak ja mam ci na to pytanie odpowiedzieć ?  na pewnie nie w 2 dni albo nie w 2 tygodnie ;) Miesiąc  a nawet parę miesiecy jak kto gra. Co to za sens jak w 2 dni masz maksymalny poziom ?

Przedmioty w is - Zobaczysz jak będzie strona ;)

Opublikowano

Dla Mnie wszystko ładnie pięknie tylko 6,7 na klasy niszczą wszystko ;c 4 par eq to tak mi się nie widzi robić 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Dzisiaj wieczorkiem będą zbroje oraz wszystkie systemy :) Nie ma mnie teraz w domu więc muszę zrobić wszystko w domu jak wrócę ;)

Opublikowano

Hehe, a jednak wystartowałeś venoms :).

Serwer polecam ze względu na H@

Wbiję i zobacze

Ninja z shinsso ;3

Siema,

Dzięki za dobrą opinię, jednakże jak mówię teraz jestem na tablecie jak wrócę wieczorem to skończę prezkę:) To co jest teraz to około 1/10 z tego co jest ogólnie na serwerze :D

Kiedy start?

Skąd bronie 75?

Zagrałbym na serwerze lecz virtual był najlepszym serwerem tego typu :)

Kilka błędów ortograficznych jest w prezentacji, które rzucają się w oko ;/

Czekam na resztę prezentacji!

Tak wiem zauważyłem te błędy niestety jak mówię pisałem na szybko nie zwracając szczególnie uwagi na to :) ZA CO PRZEPRASZAM Z GÓRY ! Ortografię mam na w miarę wysokim poziomie więc po prostu przeoczyłem to i pisałem za szybko, niestety gdzie nigdzie sam się za głowę złapałem :D

- Start będzie dopiero beta testów już nie długo

- Bronie 75 dropią w red lesie oraz z metinów oraz w DT :)

Opublikowano

Serwer robiony od paru lat a można mieć lepszy z gotowca.

Nie zagram, pozdrawiam.

ŁaŁ niema to jak sensowna krytyka bez skończonej prezentacji o.O

Rozwalają mnie takie osoby ;) Poczekaj aż skończę a potem skomentuj :) - Dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...