Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Champion i Racing Team

Dziobak_2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 3 propozycje, przejdę do rzeczy

1. Jeżeli użytkownik posiada rangę MPC Champion (tylko i wyłącznie ją) oraz np. PostMaker'a, to przy nick'u powinno pisać MPC Champion, a nie post... Ta nagroda jest za konkurs, więc powinna być wyżej niż postxxx

2. Co należy do obowiązków MPC Racing Team? Według mnie ta grupa nie powinna istnieć. Prócz ścigania się w NFS World nic nie robią na forum; kolejna TEAM, który nie daje wkładu pracy w forum... 

3. xxx

1394047278-U990178.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Oczywiście, nawet jeśli grupa by nic nie dawała (bo to na razie jest tylko nagroda) to i tak powinna istnieć.

2. Tak, zbędna rzecz, tylko mają prywatny dział, a tak to nic nie robią.

928011413476457403957.png

Opublikowano

1.  tak

2. wara od nas, nasza grupa ma za zadanie reprezentować mpc na arenie gry nfs world, pomagać innym graczom (spoza grupy), oraz organizować dla nich zloty podczas których są zabawy i konkursy, jeśli wam nie pasuje to nie interesujcie się naszymi działaniami.

Opublikowano

1. Oczywiście.

2. Tak, zbędna grupa. Nic nie robią. Też chcę MPC CS TEAM, bo gram w CounterStrike.

Opublikowano

Dodam pewien obrazek z działu anime, który moje podejście do sugestii o mrt obrazuje
1392844477-U201771.jpg

Opublikowano

2x nie.

Championa nie jest trudno zdobyć, więc za dużo osób by miało uprawnienia.

Racking team nikomu nie przeszkadza, to jest tylko ranga, bez plakietek, więc nie wiem co by dało usunięcie jej.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

2x nie.

Championa nie jest trudno zdobyć, więc za dużo osób by miało uprawnienia.

Racking team nikomu nie przeszkadza, to jest tylko ranga, bez plakietek, więc nie wiem co by dało usunięcie jej.

Rozumiesz moją propozycje? "Więc za dużo osób by miało uprawnienia". Chodzi mi o to, żeby zamiast postxxx pisało MPC Champion

"Nikomu nie przeszkadza". Nie ma nikomu nie przeszkadzać, lecz jest to zbędna rzecz, ponieważ powinni dawać wkład w forum, a robi się coraz więcej team'ów, które nic nie robią 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

1. Obojętnie.

2. Tak, bo jeden z założycieli to idiota.

Opublikowano

1.Tak, jak najbardziej.

2.Nie, bez tego dział nfs leży.

Tak czy siak leży, lecz moderatorzy tego działu powinni o to zadbać, aby tak nie było. Tak samo Wasz dział Minecraft może mieć własną grupę "Minecraft Plugins Team". Czemu inne działy nie tworzą takich team'ów? MPC WoT Team, MPC Metin Team itp.? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

1. Dziwne, że jeszcze tego nie ma - Za.

2. Grupa daje rozrywkę grającym w grę, więc coś robi. - Nie.

Opublikowano

1. Oczywiście, nawet jeśli grupa by nic nie dawała (bo to na razie jest tylko nagroda) to i tak powinna istnieć.

2. Tak, zbędna rzecz, tylko mają prywatny dział, a tak to nic nie robią.

Zbędna, tak jak wiele innych rzeczy.

2. Zbędna rzecz, tylko potem będzie płacz że pozabierane rangi.

Nie będzie płaczu, grupa rozwinie się poza forum i całkiem możliwe, że utworzy się konkurencja dla działu NFS z MPC Forum na innym portalu.

1. Oczywiście.

2. Tak, zbędna grupa. Nic nie robią. Też chcę MPC CS TEAM, bo gram w CounterStrike.

Czemu nie, masz pomysł? Fabułę? Czas? Stwórz swój team.

Chyba kogoś dupa boli, bo straciłby rangę.

dab1bacc2008.png

Wuja...

MPC RT straciło plakietkę, bo ból dolnej części układu pokarmowego zaatakował kilku użytkowników.

Dziś nie zależy nam na randze, weźcie ją sobie w piździec.

Rozumiesz moją propozycje? "Więc za dużo osób by miało uprawnienia". Chodzi mi o to, żeby zamiast postxxx pisało MPC Champion

"Nikomu nie przeszkadza". Nie ma nikomu nie przeszkadzać, lecz jest to zbędna rzecz, ponieważ powinni dawać wkład w forum, a robi się coraz więcej team'ów, które nic nie robią 

"team'ów, które nic nie robią" - powiedział ktoś, kto nie zagląda do działu NFS i nie wie co tam się dzieje dzięki MRT, a nagle złapał go ból "głowy" bo zobaczył, że ktoś ma rangę, a on nie.

1. Obojętnie.

2. Tak, bo jeden z założycieli to idiota.

Bardzo nam miło. Również pozdrawiamy.

Wysoki poziom inteligencji widzę...

1. Tak

2. Zbędna grupa.

Gówno prawda.

1.Tak, jak najbardziej.

2.Nie, bez tego dział nfs leży ;P

@Dziobak_2 Obydzie się z tą grupą, takie jest moje zdanie, nie musiałeś tego podważać.

Tak czy siak leży, lecz moderatorzy tego działu powinni o to zadbać, aby tak nie było. Tak samo Wasz dział Minecraft może mieć własną grupę "Minecraft Plugins Team". Czemu inne działy nie tworzą takich team'ów? MPC WoT Team, MPC Metin Team itp.? 

Moderatorzy działu kreują tą grupę...

Jeszcze raz powtarzam, jeśli macie oryginale pomysły, fabułę, chęci i czas to zakładajcie, kto Wam broni?

MPC Racing Team to nie jest grupa, która zajmuje się graniem w nfsw... Ludzie, czy Wy nie myślicie? Kto zezwoliłby na utworzenie grupy, która tylko gra... I wreszcie po co nam byłaby taka grupa? Równie dobrze moglibyśmy grać, spotykać się bez forum.

Myślę, że nie będę musiał ponownie zabierać głosu w tym temacie. Na koniec dodam tylko informację dla osób, które nie wiedzą, co piszę. Co MPC Racing Team robi na forum?:

+ Organizuje zloty/spotkanie kierowców z CAŁEGO FORUM w grze,

+ Organizuje konkursy w dziale NFSW,

+ Udziela pomocy, pisze tutoriale w dziale NFSW,

+ Podejmuje projekty mające na celu zachęcenie osób z poza forum do działu, a co za tym idzie także do forum,

+ Pracuje nad akcją promującą MPC Forum na ulicach NFSW,

+ Sprowadza nowych użytkowników na forum.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zbędna, tak jak wiele innych rzeczy.

Nie będzie płaczu, grupa rozwinie się poza forum i całkiem możliwe, że utworzy się konkurencja dla działu NFS z MPC Forum na innym portalu.

Czemu nie, masz pomysł? Fabułę? Czas? Stwórz swój team.

Wuja...

MPC RT straciło plakietkę, bo ból dolnej części układu pokarmowego zaatakował kilku użytkowników.

Dziś nie zależy nam na randze, weźcie ją sobie w piździec.

"team'ów, które nic nie robią" - powiedział ktoś, kto nie zagląda do działu NFS i nie wie co tam się dzieje dzięki MRT, a nagle złapał go ból "głowy" bo zobaczył, że ktoś ma rangę, a on nie.

Bardzo nam miło. Również pozdrawiamy.

Wysoki poziom inteligencji widzę...

Gówno prawda.

Moderatorzy działu kreują tą grupę...

Jeszcze raz powtarzam, jeśli macie oryginale pomysły, fabułę, chęci i czas to zakładajcie, kto Wam broni?

MPC Racing Team to nie jest grupa, która zajmuje się graniem w nfsw... Ludzie, czy Wy nie myślicie? Kto zezwoliłby na utworzenie grupy, która tylko gra... I wreszcie po co nam byłaby taka grupa? Równie dobrze moglibyśmy grać, spotykać się bez forum.

Myślę, że nie będę musiał ponownie zabierać głosu w tym temacie. Na koniec dodam tylko informację dla osób, które nie wiedzą, co piszę. Co MPC Racing Team robi na forum?:

+ Organizuje zloty/spotkanie kierowców z CAŁEGO FORUM w grze,

+ Organizuje konkursy w dziale NFSW,

+ Udziela pomocy, pisze tutoriale w dziale NFSW,

+ Podejmuje projekty mające na celu zachęcenie osób z poza forum do działu, a co za tym idzie także do forum,

+ Pracuje nad akcją promującą MPC Forum na ulicach NFSW,

+ Sprowadza nowych użytkowników na forum.

Wiem, że napisałem że żaden team nic nie robi, lecz była to przenośnia. Graphic ogarnia grafikę do konkursów itp. Media recenzje (na razie nic, lecz coś niedługo ma być), są jeszcze modderzy oraz coddersi. Co łączy te grupy? PRZEDE WSZYSTKIM PRACA NA FORUM, A NIE ROZGRYWKA, JAK TO JEST W WASZYM PRZYPADKU. Oczywiście możecie mieć swój team, lecz nie oficjalny, wystarczająco jest ich na MPC 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Wiem, że napisałem że żaden team nic nie robi, lecz była to przenośnia. Graphic ogarnia grafikę do konkursów itp. Media recenzje (na razie nic, lecz coś niedługo ma być), są jeszcze modderzy oraz coddersi. Co łączy te grupy? PRZEDE WSZYSTKIM PRACA NA FORUM, A NIE ROZGRYWKA, JAK TO JEST W WASZYM PRZYPADKU. Oczywiście możecie mieć swój team, lecz nie oficjalny, wystarczająco jest ich na MPC 

Sory, ale forum jest o tematyce gier online...

I jeszcze raz powtarzam, że to nie jest tylko rozgrywka...

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...