Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Champion i Racing Team

Dziobak_2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory, ale forum jest o tematyce gier online...

I jeszcze raz powtarzam, że to nie jest tylko rozgrywka...

Tematyka gier powiadasz? Możesz nauczyć się tu programowania, od JAVY po HTML i inne pierdoły, poznać tajniki grafiki, porozmawiać z innymi na różne tematy... Jak widzisz na forum powinna panować demokracja, a jednak tak nie jest. 60% piszących tutaj, zadecydowało aby team nie istniał, lecz ostateczną wiadomość podejmie jakiś marny GM, który nie patrzy na głosy użytkowników

1394047278-U990178.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem, że napisałem że żaden team nic nie robi, lecz była to przenośnia. Graphic ogarnia grafikę do konkursów itp. Media recenzje (na razie nic, lecz coś niedługo ma być), są jeszcze modderzy oraz coddersi. Co łączy te grupy? PRZEDE WSZYSTKIM PRACA NA FORUM, A NIE ROZGRYWKA, JAK TO JEST W WASZYM PRZYPADKU. Oczywiście możecie mieć swój team, lecz nie oficjalny, wystarczająco jest ich na MPC 

Jeszcze raz powiem, racing team to nie tylko klan w grze, organizujemy konkursy w dziale nfsa, pomagamy graczom w dziale, reklamujemy mpc poza forum,

bmst.png gracze nfsa z całego świata mogą zobaczyć w moim opisie kierowcy nazwę teamu, większość członków jest również jest bardzo wysoko w topce kierowców, osoby które zobaczą takowy opis oglądając profil kierowcy w grze, lub na stronie ze statystkami, nie raz wygoogluje nasz team,  trafi na mpc, być może się zarejstruje., wielu z nich może zostać na dłużej. Jakby w naszej grupie chodziło tylko i wyłącznie o gre to by dawno nie istniała.

A uczymy innych graczy właśnie gry, obsługi hacków oraz botów. Działamy i pomagamy. W dodatku większość osób które są na tak w życiu nie widziało co robimy, bo nawet się w dziale nfsa nie pokazali.

Opublikowano

Jeszcze raz powiem, racing team to nie tylko klan w grze, organizujemy konkursy w dziale nfsa, pomagamy graczom w dziale, reklamujemy mpc poza forum,

bmst.png gracze nfsa z całego świata mogą zobaczyć w moim opisie kierowcy nazwę teamu, większość członków jest również jest bardzo wysoko w topce kierowców, osoby które zobaczą takowy opis oglądając profil kierowcy w grze, lub na stronie ze statystkami, nie raz wygoogluje nasz team,  trafi na mpc, być może się zarejstruje., wielu z nich może zostać na dłużej. Jakby w naszej grupie chodziło tylko i wyłącznie o gre to by dawno nie istniała.

A uczymy innych graczy właśnie gry, obsługi hacków oraz botów. Działamy i pomagamy. W dodatku większość osób które są na tak w życiu nie widziało co robimy, bo nawet się w dziale nfsa nie pokazali.

"Z całego świata". Wątpię, aby osoba z zagranicy, nie znająca polskiego, znalazła co kol wiek pożytecznego na forum (mówię tu o tut'ach, a nie BEZPOŚREDNIM DL z jakimiś hackami czy coś). Według mnie większość osób udzielających się na forum tego nfsa zna MPC forum... 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Co MPC Racing Team robi na forum?:

+ Organizuje zloty/spotkanie kierowców z CAŁEGO FORUM w grze,

dla 2 czy 3 osób?

+ Organizuje konkursy w dziale NFSW,

konkursy w dziale organizuje moderator lub gm, a nie jakiś team.

+ Udziela pomocy, pisze tutoriale w dziale NFSW,

to robią zwykli użytkownicy

+ Podejmuje projekty mające na celu zachęcenie osób z poza forum do działu, a co za tym idzie także do forum,

+ Pracuje nad akcją promującą MPC Forum na ulicach NFSW,

+ Sprowadza nowych użytkowników na forum.

w jaki sposób?

Na forum o cheatach, w grze pełnej cheaterów zabronić członkom grupy korzystać z tego rodzaju programów, komedia.

Opublikowano

1. Nie potrzeba

2. Ja tutaj byłbym za opcją, żeby na MPC dodać "grupy", czyli użytkownik sobie ustawia w profilu w jaką grę gra (nowa zakładka Gram lub Grupy), i powiedzmy w poście pod główną rangą będzie miał napis "Gracz np. Combat Arms"

Opublikowano

Przecież ranga MPC Racing Team działa podobnie jak rangi typu Private CS. Również daje dostęp do ukrytego działu. 

Podałem jako przykład CS'a, ponieważ ktoś wspomniał o randzie związanej z tym działem.

Po co Ci ranga MPC Champion jak ona nic nie daje? Mówiąc "nic" mam na myśli zupełnie nic. To tylko plakietka.

Skoro MRT cieszy się zainteresowaniem co widać w podaniach i przyczynia się do promocji działu oraz Forum to po co usuwać? Boli Was to tak mocno? 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

1. Tak

2. Tak, reprezentujecie forum tak? no to w grze a na forum jeśli macie tam jakiś temat w dziale to i tak każdy to wie... Po co ta ranga? Jeśli reprezentujecie to w grze nie na forum. Po za tym już nie można takich rang robić.

Reprezentujecie forum w grze a nie gre na forum

Po za tym, zgadzam się z Miszczem:

Na forum o cheatach, w grze pełnej cheaterów zabronić członkom grupy korzystać z tego rodzaju programów, komedia. 

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

A czemu Ty masz rangę MMT skoro ta grupa nawet nie istnieje? 

Istnieje? Daje/dawała duży wkład w forum; różne recenzje, świąteczne życzenia, itp. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Z pewnych względów nie mogę odpowiedzieć Ci na to pytanie.

Wiem, że ma być nowy start tej grupy i zmienione jej działanie, ale to nie zmienia faktu, że obecnie żadnej nowej produkcji dla użytkowników nie ma, więc z punktu widzenia usera nic w tej chwili od siebie nie daje.

W każdym razie jestem na nie co do wszystkich przedstawionych w tym temacie propozycji. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Wiem, że ma być nowy start tej grupy i zmienione jej działanie, ale to nie zmienia faktu, że obecnie żadnej nowej produkcji dla użytkowników nie ma, więc z punktu widzenia usera nic w tej chwili od siebie nie daje.

W każdym razie jestem na nie co do wszystkich przedstawionych w tym temacie propozycji. 

Co nie zmienia faktu, że grupa dawała wielki wkład w forum, w porównaniu do Racing Team 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

1. Champion to ranga "zwykła". Prócz plakietki nie ma żadnych przywilejów, więc neutral.

2. Racing Team to klan, ściganci. Jej zadaniem jest integracja w NFSW, niekoniecznie od razu działania na forum. Więc nie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

dla 2 czy 3 osób?

Na każdy zlot przybywa ponad ok. 15 uczestników

konkursy w dziale organizuje moderator lub gm, a nie jakiś team.

Z Twojego punktu widzenia tak, ale u nas wygląda to troszkę inaczej. Konkurs/zlot organizowany przez MRT jest omawiany w naszym subforum, a gry wszystko jest już gotowe - moderator wystawia oficjalny temat.

to robią zwykli użytkownicy

Zgadza się, kierowcy MRT to też zwykli użytkownicy, nie mają żadnych dodatkowych uprawnień poza dostępem do subforum.

w jaki sposób?

Grupę można znaleźć nie tylko na MPC Forum, pojawiamy się na różnych ogólnopolskich konkursach, nawiązujemy kontakt z niezrzeszonymi kierowcami, którzy często decydują się na dołączenie do nas (część nie ma profilu na forum - więc je zakłada, a Ci, którzy mają, reaktywują swoje działanie na rzecz forum).

Co do akcji, aktualnie pracujemy nad projektem utworzenia pewnego rodzaju reklamy forum w grze, która będzie miała na celu sprowadzenie na MPC oraz do działu NFSW nowych użytkowników - a mianowicie chodzi o wprowadzenie szablonu samochodów, który każdy będzie mógł "skopiować" na swoje auto przy użyciu programu (cheata) zaprezentowanego w subforum cheatów.

To dopiero początek, takich "akcji" będzie jeszcze więcej, a prezentowane będą one w różnych formach.

Miszczu... skarbie drogi, czyżbyś nie odrobił pracy domowej?

Ta zasada nie obowiązuje już dłuuugi czas, została zniesiona wraz z objęciem przeze mnie posady lidera teamu.

1. Tak

2. Tak, reprezentujecie forum tak? no to w grze a na forum jeśli macie tam jakiś temat w dziale to i tak każdy to wie... Po co ta ranga? Jeśli reprezentujecie to w grze nie na forum. Po za tym już nie można takich rang robić.

Reprezentujecie forum w grze a nie gre na forum

Po za tym, zgadzam się z Miszczem:

"Na forum o cheatach, w grze pełnej cheaterów zabronić członkom grupy korzystać z tego rodzaju programów, komedia."

Tak, zgadzaj się z Miszczem, obydwoje nic o nas nie wiecie.

Poza tym jakoś ciężką rozkminę masz... reprezentujemy forum w grze - aby przyprowadzić użytkowników na forum (jeśli są graczami nfsw to będą tu aktywni i całkiem możliwe, że dołączą też do MRT), reprezentujemy też grę na forum - jak opisałem wyżej, nie będę pisał tego samego.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ta zasada nie obowiązuje już dłuuugi czas, została zniesiona wraz z objęciem przeze mnie posady lidera teamu.

No to już wiemy czemu tak tej grupy bronisz.
Opublikowano

No to już wiemy czemu tak tej grupy bronisz.

Brawo...

A info o członkach grupy jest wywieszone w podpiętym dziale MRT - Podania.

Co dziwnego jest w tym, że lider (jeden z liderów) broni swojej grupy?

To chyba dobrze, bo widać, że jest zainteresowanie ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Członkowie MRT rzeczywiście mają w huj uprawnień i nawet Admini mogą pozazdrościć.

Na 98% zlotów, pojawiają się gracze który pytają się co to za grupa, jak się tu dostać itp. po czym możliwe że się rejestrują.

Ktoś tu podał przykład MCT i MMT-Podaj mi po 3 przykłady projektów które pomogły w rozwinięciu forum. A oni mają i rangę, i plakietę, i Lider ma rangę. Jakoś nikt o nich nie płacze i nie ma dyskusji.

Opublikowano

Głupota. 

Nie.

Nie.

1.  tak

2. wara od nas, nasza grupa ma za zadanie reprezentować mpc na arenie gry nfs world, pomagać innym graczom (spoza grupy), oraz organizować dla nich zloty podczas których są zabawy i konkursy, jeśli wam nie pasuje to nie interesujcie się naszymi działaniami.

Właśnie. Grupa nikomu nie przeszkadza, niech zostanie.

3t6EGVz.png

Opublikowano

1. Nie

2. Nie.  A jak komuś grupa nie pasuje to niech nie zwraca na nią uwagi tylko zajmie się swoimi "zadaniami" na forum. A wypowiedź typu "Bo lider to idiota" po prostu pokazują autora poziom intelektualny i przekonują mnie że ojciec mu do wanny wchodził ( najwyżej dostane jakieś ostrzeżenia ewentualnie bana, ale prędzej autor tego postu o idiotach na niego zasłużył ). Brak szacunku dla grupy to brak szacunku i dla mnie a co za tym idzie 0 szacunku dla takiego ścierwa które ubliża jej członkom.

Pozdrawiam

nafson_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...