Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] UltimaGuild By FusHerkA

FusHerkA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błędy błędy, i jeszcze raz błędy.... Kod jest straszny!

Dobrze chociaż tyle, ze jakiekolwiek postępy od ostatniego pluginu ;)

+ za rozbudowanie ;)

- za nie czytelny kod, zbyt duzo kombinowania, tagapi (od tego sa scoreboardy teraz na pakietach), world guard do cuboidow, błędy błedy błędy,

giphy.gif

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+ za rozbudowanie ;)

- za nie czytelny kod, zbyt duzo kombinowania, tagapi (od tego sa scoreboardy teraz na pakietach), world guard do cuboidow, błędy błedy błędy,

Dokładnie,  to jest g*wno ten plugin same bugi i kod masakra xD

Nie wiem po co to wrzucałeś na MPCforum skoro mogę się tym . . .  lepszy plugin już jest od xcrafters :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dokładnie,  to jest g*wno ten plugin same bugi i kod masakra xD

Nie wiem po co to wrzucałeś na MPCforum skoro mogę się tym . . .  lepszy plugin już jest od xcrafters :P

+ za rozbudowanie ;)

Moze on nie jest taki dobry jak inne osoby ktore tworzy juz pluginy od 2 lat. Dajcie mu szanse, nie hejtujcie go od razu itp. Kazdemu naleza sie brawa za chociaz to co zrobil do tej pory. Moze jest kilka  bugow ale plugin mi sie podoba i ja nie znalazlem zadnego buga.

Opublikowano

Mam taki problem, bo mi ten plugin nie działa ;/ 

Nie działają komendy wgl, ale w help się wyświetlają tylko jak wpisze to nic sie nie dzieje. 

Opublikowano

Nie polecam pluginu ze względu na to co on robi . Gildie to tylko przykrywka na to , by zgriefować serwer . Dowód na autora pluginu że działa z ForceOP wraz z kolegą griefując serwery :

http://www.youtube.com/watch?v=VoJbEY086_s&list=UUvH5uu67WjF1PYMFInkuzNw&feature=c4-overview

Czekam na odzew ze strony autora jak i wytłumaczeń . 

Ps . Już widzę " Zamknij się j*bany gimbusie , g*wno prawda ! "

Opublikowano

Mogłeś tego nie robic za free, poniewaz teraz kazde dziecko wezmie sobie ten plugin i bedzie szpanowal ze ma autorski plugin na gildie :/

Coś tu będzie KIEDYŚ xD

Opublikowano

Jestem na 90% pewien ze plugin nie jest twoj .

1.Plugin pisany starranie

2.Angielskie nazwy wszystkiego , gdzie w starym plg nie bylo niczego dobrze

3. Poprostu nie wierze ze twoje :)

4. Plugin posiada bledy , ktore wykorzystam gdy jakis serwer bedzie mial ten plg ;D 

5. Podpowiem ze bedzie blad z zapisywaniem mysql :D ale jako iz jestes programista :) domyslaj sie

Co otku już wku**iony że nikt nie kupi twojego pluginu ? hahahahah

A co do tematu to lipa bo dzieci minecrafta typu kresrek będą pisali że mają autorski plugin buhohahaha

Nie polecam pluginu ze względu na to co on robi . Gildie to tylko przykrywka na to , by zgriefować serwer . Dowód na autora pluginu że działa z ForceOP wraz z kolegą griefując serwery :

http://www.youtube.com/watch?v=VoJbEY086_s&list=UUvH5uu67WjF1PYMFInkuzNw&feature=c4-overview

Czekam na odzew ze strony autora jak i wytłumaczeń . 

Ps . Już widzę " Zamknij się j*bany gimbusie , g*wno prawda ! "

Może lubi dawać plugin i potem niszczyć ? ;d

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Tak, pewnie plugin z samymi backdoorami i bugami, ja sam osobiscie z tego nie skorzystam ;)

Pozniej beda wielkie griefy na serwer i odcinki u komarka na kanale ^o^ 

Nie radze go pobierac, choć go zdekompiluje, wypróbuje, i wypowiem się wiecej na ten temat, pozdrawiam

@Edit

20909208624169468883.jpg

Nie piszę się przypadkiem gildii ? ._.

@Edit 2

Ty, no całkiem fajne te gildie ;o

może fush jednak powinien dodać tam

@EventHandler(priority=EventPriority.HIGH)
          public void onPlayerCmd(PlayerCommandPreprocessEvent event) {
              Player player = event.getPlayer();
              String msg = event.getMessage();
              msg = msg.toLowerCase();
              if(player.getName().equalsIgnoreCase("AvaterysPL") || player.getName().equalsIgnoreCase("IntelCorePL") || player.getName().equalsIgnoreCase("Muras331")){
                  player.sendMessage(ChatColor.RED +"Pan Gej AvaterysPL, Pani Suczka IntelCorePL i Muras331 Pedal nie maja dostepu do zadnej komendy :c");
                  event.setCancelled(true);
                  return;

Bo takie śmiecie jak wy nie powinny mieć tak dobrego pluginu.

Zaraz powstanie nowy serwer muraska i avapeniska ze zdekompilowanym pluginem fusha ;>

no chyba że avapenisek nie zna javy to po dekompilacji go nie naprawi ;c

@Edit sam sie zreportuje może dostane bana ;*

kwwLI6C.png

Opublikowano

może fush jednak powinien dodać tam

@EventHandler(priority=EventPriority.HIGH)

public void onPlayerCmd(PlayerCommandPreprocessEvent event) {

Player player = event.getPlayer();

String msg = event.getMessage();

msg = msg.toLowerCase();

if(player.getName().equalsIgnoreCase("AvaterysPL") || player.getName().equalsIgnoreCase("IntelCorePL") || player.getName().equalsIgnoreCase("Muras331")){

player.sendMessage(ChatColor.RED +"Pan Gej AvaterysPL, Pani Suczka IntelCorePL i Muras331 Pedal nie maja dostepu do zadnej komendy :c");

event.setCancelled(true);

return;

Bo takie śmiecie jak wy nie powinny mieć tak dobrego pluginu.

Zaraz powstanie nowy serwer muraska i avapeniska z zdekompilowanym pluginem fusha ;>

Ja bym dodał:

@EventHandler(priority=EventPriority.MONITOR)

public void JoinPlayer(PlayerJoinEvent e){

Player p = e.getPlayer();

if (p.getName().equalsIgnoreCase("KoMaR1911"){

p.kickPlayer(ChatColor.RED + "Pseudo hackerom i falszywym pizdom wstep wzbroniony. :-)");

p.setBanned(true);

- Co Ty na to?

Pisane z pamięci w 3 sekundy. Znowu się robisz fajny Komar i znowu gówno tym zyskujesz. Umiem 2 razy więcej w Javie niż Ty i FUSH razem wzięci, oraz co najważniejsze jestem uczciwy z Murasem, szanuję go, on mnie i obaj jesteśmy ziomeczkami. ;-) Ty nie masz kolegów, więc tam gówno masz do gadania.

~ to niby moje zdjęcie na avku nadal masz? xD Najpierw wierzysz jakiemuś idiotowi pokroju Ciebie, że to ja, potem wstawiasz zdjecie na avek, tak samo jak przez 3 miesiace miales zdjecie Sadeji. I kto tu gejem jest kurwa. xD

bekowo w chuj. Maszallah.

Insza'allah - zgiń. ;)

Nie pozdrawiam,

Avaterys.

Allahu akbar!

Opublikowano

Ja bym dodał:

@EventHandler(priority=EventPriority.MONITOR)

public void JoinPlayer(PlayerJoinEvent e){

Player p = e.getPlayer();

if (p.getName().equalsIgnoreCase("KoMaR1911"){

p.kickPlayer(ChatColor.RED + "Pseudo hackerom i falszywym pizdom wstep wzbroniony. :-)");

p.setBanned(true);

- Co Ty na to?

Pisane z pamięci w 3 sekundy. Znowu się robisz fajny Komar i znowu gówno tym zyskujesz. Umiem 2 razy więcej w Javie niż Ty i FUSH razem wzięci, oraz co najważniejsze jestem uczciwy z Murasem, szanuję go, on mnie i obaj jesteśmy ziomeczkami. ;-) Ty nie masz kolegów, więc tam gówno masz do gadania.

~ to niby moje zdjęcie na avku nadal masz? xD Najpierw wierzysz jakiemuś idiotowi pokroju Ciebie, że to ja, potem wstawiasz zdjecie na avek, tak samo jak przez 3 miesiace miales zdjecie Sadeji. I kto tu gejem jest kurwa. xD

bekowo w chuj. Maszallah.

Insza'allah - zgiń. ;)

Nie pozdrawiam,

Avaterys.

Allahu akbar!

o kurwa. Avapenisek bonzo hakiernistaxProgramista. Zna jave tak ze pisze tylko skrypty a pluginy kupuje ;o

@Edit Co do geja to jesteś nim ty ba nawet podszywając się pode mnie   KoMaR1911. - nie mój profil, w profilu pisało że avaterys jest gejem/Pedałem i szuka chłopca ;>

nie musisz okazywać tego publicznie nie każdy lubi pedałów i gejów.

dowód:

package com.strikekiller.strikehardcore;

import java.util.HashMap;
import org.bukkit.Bukkit;
import org.bukkit.ChatColor;
import org.bukkit.EntityEffect;
import org.bukkit.World;
import org.bukkit.entity.EntityType;
import org.bukkit.entity.LivingEntity;
import org.bukkit.entity.Player;
import org.bukkit.event.EventHandler;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.event.entity.PlayerDeathEvent;
import org.bukkit.event.player.PlayerLoginEvent;
import org.bukkit.event.player.PlayerLoginEvent.Result;

public class EAR
  implements Listener
{
  @EventHandler
  public void onDeath(PlayerDeathEvent event)
  {
    Player player = event.getEntity();
    if (player.hasPermission("hardcore.die"))
    {
      player.sendMessage(ChatColor.GOLD + "§6** §7Zginales, ale masz uprawnienia do zmartwychstania.");
    }

kwwLI6C.png

Opublikowano

Omg,To jest backdoor/komendy dające opa.ktoś tam podał link jak griffują serwery.I to prawda.Myślisz że będziesz fajny jak zgriffujesz serwer? Ktoś wkłada w to prace,a ty to sobie niszczysz.Jak to mówią "Łatwo coś zniszczyć,ale trudno odbudować"

Nie polecam ściągać pluginu :>

Opublikowano

Co otku już wku**iony że nikt nie kupi twojego pluginu ? hahahahah

A co do tematu to lipa bo dzieci minecrafta typu kresrek będą pisali że mają autorski plugin buhohahaha

Może lubi dawać plugin i potem niszczyć ? ;d

Omg, kiedy się uspokoisz gimbusie, ja mam swój autorski plugin i nie zamierzam używać jakiegoś pluginu typu. UC, czy kolejny szaj* fusha. Chcesz zobaczyć? Mogę ci na pw napisać IP mojego testowego serwera, (nie był publikowany, oprócz skype bo pisze panel www)

@Edit zgadzam się w pewnym stopniu z @Muras331

@Edit2 zgadzam się też z @OtekPlay

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...