Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] UltimaGuild By FusHerkA

FusHerkA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja podaje prawdziwe dane i takie coś z mysql :

[22:17:50 INFO]: [ultimaGuild] Enabling UltimaGuild v1.0
[22:17:50 INFO]: Znaleziono zwykly WorldGuard aby aktywowac wszystkie funkcje uz
ywaj WorldGuard edit by FusHerkA.
[22:17:50 INFO]: Znaleziono AuthMe. Funkcje z nim zwiazane zostaly aktywowane je
zeli sa w conifg
[22:17:50 INFO]: Znaleziono Essentials. Funkcje z nim zwiazane zostaly aktywowan
e jezeli sa w config
[22:17:50 INFO]: Znaleziono EssentialsChat.
[22:17:50 INFO]: Znaleziono TagAPI. Funkcje z nim zwiazane zostaly aktywowane je
zeli sa w config
[22:17:50 INFO]:  Zaladowano plik jezykowy
[22:17:50 INFO]:  Zaladowano plik guild
[22:17:50 INFO]: Wlaczono fukcje MySQL
[22:17:50 INFO]: Sprawdzanie polaczenia MySQL ...
[22:17:53 INFO]: Communications link failure

The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago. The driv
er has not received any packets from the server.
[22:17:53 INFO]: Nie udalo sie polaczyc z baza MySQL
[22:17:53 INFO]: Polaczenie z baza MySQL poprawne
[22:17:53 INFO]: Rejestracja eventow ...
[22:17:53 INFO]: Rejestracja eventow zakonczona!
[22:17:53 INFO]: Rejestracja komend ...
[22:17:53 INFO]: Rejestracja komend zakonczona!

Opublikowano

Na czystym bukkicie 1.7.4 z najnowszymi WG, WE i ess wszystko śmiga. Plugin bardzo fajnie wygląda, skoro to stara wersja to mógłbyś dać źródło, na pewno wiele osób by skorzystało i się poduczyło :)

Opublikowano

Na jednym serwerze mi działa spigot 1.7.2, na drugim z identycznymi pluginami i takim samym silnikiem nie, jak pisze /zaloz to nic nie wyskakuje... (nawet w consoli)

Opublikowano
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1mRejestracja komend zakonczona![m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1mRejestracja komend ...[m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1mRejestracja eventow zakonczona![m
[22:53:05] [Server thread/WARN]: [UltimaGuild] "UltimaGuild v1.0" has registered a listener for org.kitteh.tag.PlayerReceiveNameTagEvent on method "public void mc.fusherka.Guild.Events.TagAPIEvents.onNameTag(org.kitteh.tag.PlayerReceiveNameTagEvent) throws java.sql.SQLException,java.lang.Exception", but the event is Deprecated. "Server performance will be affected"; please notify the authors [FusHerkA].
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1mRejestracja eventow ...[m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1m[SQLite][0;33;22mPomyslnie polaczono sie z baza[m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;31;22mFunkcja MySQL zostala wylaczona[m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1m Zaladowano plik guild[m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1m Zaladowano plik jezykowy[m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1mZnaleziono TagAPI. Funkcje z nim zwiazane zostaly aktywowane jezeli sa w config[m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1mZnaleziono EssentialsChat.[m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1mZnaleziono Essentials. Funkcje z nim zwiazane zostaly aktywowane jezeli sa w config[m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1mZnaleziono AuthMe. Funkcje z nim zwiazane zostaly aktywowane jezeli sa w conifg[m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [0;32;1mZnaleziono zwykly WorldGuard aby aktywowac wszystkie funkcje uzywaj WorldGuard edit by FusHerkA.[m
[22:53:05] [Server thread/INFO]: [UltimaGuild] Enabling UltimaGuild v1.0

teraz tylko ten jeden błąd u mnie:)

Opublikowano

Znalazłem buga który może dość znacznie irytować graczy. Jeśli ustawimy wymaganie itemów do stworzenia gildii, następnie wpiszemy komendę żeby utworzyć gildię a wyskoczy nam komunikat że jesteśmy zbyt blisko drugej gildii to i tak itemy nam zabierze a gildii nie utworzy.

Opublikowano

Tak nie polecam ponieważ możecie mieć popsuty serwer

kurwa koles pisz na temat!!. Pierniczysz glupoty czytac sie nie chce masz zapewne 12lat i zazdroscisz komus udanego pluginu. Spamisz tylko pod tematem.  Skoro boisz sie tak o ten plugin to go nie uzywaj proste..A jesli fusherka to taki bonzo hakier to moze jhakies dowodziki?..

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Pluginek zajebisty, narazie znalazłem tylko 2 bugi. :-)

1. Nie mozna uzyc komendy do teleportacji do domu

2. Kiedy jesteśmy na spawnie i chcemy założyć gildie, wyskakuje błąd że jesteśmy za blisko spawnu, ale i tak zabiera itemki.

A tak pozatym to plugin zajebisty, zgarnął byś za niego troche hajsu, gdybyś nie opubliczniał go na forum :D

Opublikowano

Bardzo dobry plugin. Znalazłem błąd po wpisaniu komendy /dom wyskakuje jakiś błąd na consoli.

Pluginek zajebisty, narazie znalazłem tylko 2 bugi. :-)

1. Nie mozna uzyc komendy do teleportacji do domu

2. Kiedy jesteśmy na spawnie i chcemy założyć gildie, wyskakuje błąd że jesteśmy za blisko spawnu, ale i tak zabiera itemki.

A tak pozatym to plugin zajebisty, zgarnął byś za niego troche hajsu, gdybyś nie opubliczniał go na forum :D

Zakutalizujcie essentials do najnowszej wersji.,

Co do zabierania itemków to musimy czekać na poprawkę pluginu.

Opublikowano

Jestem na 90% pewien ze plugin nie jest twoj .

1.Plugin pisany starranie

2.Angielskie nazwy wszystkiego , gdzie w starym plg nie bylo niczego dobrze

3. Poprostu nie wierze ze twoje :)

4. Plugin posiada bledy , ktore wykorzystam gdy jakis serwer bedzie mial ten plg ;D 

5. Podpowiem ze bedzie blad z zapisywaniem mysql :D ale jako iz jestes programista :) domyslaj sie

Opublikowano

@UP

Funkcji MySQL jeszcze nie testowałem do końca więc mogą być błędy plugin jest mój bo takiego nie znajdziesz ;p

A angielskie nazwy to po to bo nie lubie podpisywać klas polskim językiem xD

Opublikowano

jak zakładam gildie wyświetla mi się: an internal error occurred while attempting to perform this command, a mam dodane permissons ?

Opublikowano

Ten plugin to jakiś żart.

Kod jest w chuj słabo napisany, znalazłem już 5 błędów.

W sumie to Fush, nie ma co się dziwić ;]

Napisz lepszy ja nie jestem pro elo jak ty ;p

A bedzie dziś poprawiona wersja?

Tak wieczorem

jak zakładam gildie wyświetla mi się: an internal error occurred while attempting to perform this command, a mam dodane permissons ?

Zaktualizuj wszystkie pluginy a przede wszystkim essentials worldguard

Opublikowano

ja jak zakladam gildie to mi pisze "An Internal Error Occured While Anntempining to perform this command" Co Zrobic/!

Mój Serwer Treningowy PvP IP APVP.PL

Opublikowano

Chcę to samo powiedzieć co @up .

Na razie nie przetrzymam go na serwerze ,gdyż mnóstwo błędów, wolę poczekać na stabilniejszą wersję niż borykać się z blędami . O ile taka wersja będzie.

Opublikowano

1. TagAPI - jezeli nick ma wiecej niz 11 znakow nie daje tagu , nie lepiej wtedy stworzyc String w ktorym bedzie zapisany nick gracza i skrocic go do 10 znakow ?

2. Cuboidy na WG , ble ;_;

3. Pierw myslałem że to kolejne przerobione xcr_Guilds ale po kodzie widze że twoje ;) masz już 1 plusa xD

4. Jeżeli dobrze widze dane z mysql są pobierane na bieżąco, czyli nawet podczas spamowania na czacie cały czas będzie pobierać informacje o gildi itd. Może lepiej zrobić żeby co 10 sec pobieralo takie dane ?

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...