Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

START: 28.02.14|godz. 18:00# ●MC-PLAY● [WOJNY GILDII][AUTORSKIE PLUGINY/SKRYPTY/RANKING][250 SLOTÓW][DEDYK-32GB][WWW][TS3][NOWE CRAFTINGI][YOUTUBERZY]

Marqu3

Crafting villagerów:  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam się craftowanie villagerów ?

2. 2. Czy chcesz wziąć udział w konkursie na konto VIP ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up

właśnie się zastanawiamy ale chyba utrudnimy zrobienie jajka villagera !

ZAPRASZAM DO UDZIAŁU W KONKURSIE !

Opublikowano

Dodałem ankietę w której osoby które nie mogą pisać postów i wziąć udziału w konkursie mogą zagłosować w ankiecie.

Opublikowano

@up 

Dodaliśmy kilka screenów z serwera !

Oraz zmieniliśmy zasady konkursu 1 osoba która wbije na serwer dostanie range VIP !

Opublikowano

Fajnie się zapowiada oczywiście będę grał :D

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

@up

Oczywiście za moją wypowiedź dostałem ostrzeżenie a się wypowiedziałem tak samo jak inni...

Nwm czy moderatorzy mnie nie lubią czy co ale mam to gdzieś i czekam na start :D

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

@up

Dziękujemy za kolejną pozytywną opinie

Uwaga na kanałach MrFajaPL i AttmPlayGame pojawiły sie filmy z zapowiedzi serwera zapraszamy do obejrzenia dzisiaj dodam linki do filmów !

Opublikowano

@Refresh

Uwaga na 3 kanałach yt (MrFajaPL)(AttmPlayGame)(Plugers11) pojawiły się filmy z zapowiedzi serwer zapraszamy do obejrzenia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...