Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywoływacze używający BOL'a.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałam dzisiaj poruszyć temat graczy, którzy używają BOL'a. Na wstępie zaznaczam, że tym tematem nie mam zamiaru nikogo urazić, ani tym bardziej wywołać czegoś co będzie przeciwko owym użytkownikom...

Wracając do tematu.. Co WY sądzicie o takich graczach którzy się wspomagają takimi programami? Czy powinni to robić, czy też może nie?

Ja uważam, że używanie takiego czegoś przede wszystkim nie uczy gry w League Of Legends i tacy gracze, jeśli sami nie dojdą do takiego poziomu to niczego nigdy się nie nauczą.. No i oczywiście łamie regulamin LoLa.

A co wy o tym sądzicie?

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sądze    że są to jebane lewaki, które mają fejm na dzielni za wyższa dywizje dlatego używają BoLa żeby miec kolegów.

Tylko sprobojcie dać mi warna za wyrażenie własnej opini to was chyba rozpierdole. Pozdrawiam

Opublikowano

Odp. 1. Są to wciąż normalni gracze, choć trochę ludu wykorzystuje BoL'a do boostingu.  BoL + bezmózgi gracz =/= D1

Odp. 2. Kto bogatemu zabroni ?  B)

Zainwestować w BoL'a potem rozkręcić jakieś aukcje do boostingu i tak sobie tam niektórzy nieźle zarabiają.

Opublikowano

Nie ma to jak pisać negatywnie o cheater'ach na forum o cheat'ach.

Ja tam w sumie nic do nich nie mam. Nie używam sam BoL'a, a Ci co używają niech sobie dalej używają. 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Nie ma to jak płakać o bota na forum o cheatach :C. Większość pewnie przegrała na Cassiopeie/Syndre/Gragasa/Katarine/LeBlanc z bolem i wyżalają się na forum :C JA osobiście lubię grać na bolu, daje mi to fun z gry, jak na razie gram only normale. Niedługo się przeniosę na rankedy :)

Opublikowano

Moje zdanie na temat bolowców jest mieszane, z jednej strony czasami sobie sam na nim pogrywam 4fun, no ale w wbijaniu ligi się nim nie wspomagam.

Patrząc na to tak że jak ktoś wbije bolem diamenta to bez bola nie ogarnie poziomu gry w tej lidze. (Pozdro dla Selexa).

PS.

MPC - multiplayer cheats, więc to temat jak najbardziej tutaj, nie rozumiem osób marudzących na takie tematy.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Brak satysfakcji z gry. Po czasie się przejada, ale jak ktoś trzepie kasę z boostingu to propsuję. W końcu zarabianie niemałego hajsu na grze bez zbędnego wysiłku to dobra opcja.

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Nie ma to jak płakać o bota na forum o cheatach :C. Większość pewnie przegrała na Cassiopeie/Syndre/Gragasa/Katarine/LeBlanc z bolem i wyżalają się na forum :C JA osobiście lubię grać na bolu, daje mi to fun z gry, jak na razie gram only normale. Niedługo się przeniosę na rankedy :)

jak można mieć zabawę klikając spacje ? wtf

t@na haxie graja tylko lowki.

pozdro

Opublikowano

ile taich tematow bylo???

respekt za to, jak potrafią wywołać bul dupy u brązów/silverów/niskich goldów, za to ich lubie i szanuje

userbarwb.png

Opublikowano

Nigdy nie używałem hacków do Lola i nie zamierzam, ale ten, kto wymyślił Bot of Legends, ma z tego teraz niezłą kasę. Bo niektórym nie wystarcza pakiet podstawowy Bola i muszą dokupić VIP'a. Dla mnie używanie takich programów powinno być karane. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Odp. 1. Są to wciąż normalni gracze, choć trochę ludu wykorzystuje BoL'a do boostingu.  BoL + bezmózgi gracz =/= D1

Odp. 2. Kto bogatemu zabroni ?  B)

Zainwestować w BoL'a potem rozkręcić jakieś aukcje do boostingu i tak sobie tam niektórzy nieźle zarabiają.

Powiem tak ja chce używać bola tylko do boostowania siebie do golda gdyż grałem nie raz z diamentami oczywiście rankedy 5v5 3v3 ( znajomi i obcy mi ludzie ) i każdy powiedział że nie zasługuje na bycie w S4 tylko min Złoto ( To że mam takiego skila nie znaczy że możecie teraz mnie hejtować że sie chwale a bez programu nie moge wyjść) dam wam mały przykład że jako jedyny mam staty 20/5 w drużynie jako adc/apc/jungle Nie potrafie carrować sam vs 5 ( staty min 10/0) więc BoL to dla mnie program dający szanse na wyjście z szamba jakim jest Silver na EUNE( łatwiej jest w brązie bo tam grasz 1 v 5 i wygrasz bo tam ludzie grają jak boty )

14 lat  

Opublikowano

ja tam lubie trzepac 200 zł w 3 dni? ale na main koncie nei uzywam tylko do boostingów ;) na main koncie co najwyzej jak bym mial serie z g1 do p5 ale nie w obecnym goldzie 5 bo miło sie gra ;)

Opublikowano

ile taich tematow bylo???

respekt za to, jak potrafią wywołać bul dupy u brązów/silverów/niskich goldów, za to ich lubie i szanuje

zbyt biedni na Cass Whooping za 15$, no ale kto bogatemu zabroni  B)

osobiście do BoL'a przekonał mnie znajomy gdy boostowaliśmy konta duo, jakoś się wkręciłem i gram prawie rok  B)

Opublikowano

Tak wgl kiedy bol będzie dostępny ? ;D bo chce go wkoncu przetestować ;x

zbyt biedni na Cass Whooping za 15$, no ale kto bogatemu zabroni  B)

osobiście do BoL'a przekonał mnie znajomy gdy boostowaliśmy konta duo, jakoś się wkręciłem i gram prawie rok  B)

Jeśli możesz podeślij mi na pw skrypty do postaci  dobre na bola do carry s4 lub jesli się skusisz na duo :D

14 lat  

Opublikowano

Jak ja uzywam skryptów lub ktoś u mnie w teamie to propsy, i nic do niego nie mam, ale jak w przeciwnej kata z jakims skryptem wyskoczy to rozpierdalam pokój bo taki random strzela pente jednym paluszkiem... xD

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

pozdro

Tylko lowki? Pokaż swojego lolkinga kutasiarzu pośmiejemy się z Twojego lowowego mmr i chujowej farmy. Myślisz, że czemu jedziemy na BoLu? Po to by uciec od was, cebulaków.

Opublikowano

Ja sądzę że za dużo gadasz, a używanie jego to nie twoja sprawa, bo dobry gracz gra lepiej niż skrypt. Już setny raz widzę taki temat.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

pozdro

Nie wiem jak ty ale robienie pentakilla jednym kliknięciem w ~2-3 sekundy katariną i czytanie tekstów enemy typu "FUCK YOU KATARINA OMG FUCK YOU" daje mi fun z gry. PS Wiesz, że to forum jest o Cheatach? Obrażasz większość userów tego forum. Nie ma to jak na forum od cheatów obrażać cheaterów od lowków. 

@Vanosh. Daj mi chociaż 4 graczy robiących tak szybko combo jak katarina ze skryptem. Albo leblanc. Pierdolenie, że "dobry gracz gra lepiej niż skrypt" nie jest prawdą. 

PS przeciętny BoL'owiec w srebrze ma farmę platyny/diamentu (zależy czy ma skrypt do last hitów), szybkość combo koreańca w diamencie/challengerze (nie wiem, nie widziałem, jednak każdy wie, że azjaci to nadludzie), orbwalking o którym w większości przypadków gracze w jego dywizji nawet nie słyszała, ułatwienia typu autosmite (autosmite jest szybszy od smite zwykłego junglera), itd.

Opublikowano

Powiem tak ja chce używać bola tylko do boostowania siebie do golda gdyż grałem nie raz z diamentami oczywiście rankedy 5v5 3v3 ( znajomi i obcy mi ludzie ) i każdy powiedział że nie zasługuje na bycie w S4 tylko min Złoto ( To że mam takiego skila nie znaczy że możecie teraz mnie hejtować że sie chwale a bez programu nie moge wyjść) dam wam mały przykład że jako jedyny mam staty 20/5 w drużynie jako adc/apc/jungle Nie potrafie carrować sam vs 5 ( staty min 10/0) więc BoL to dla mnie program dający szanse na wyjście z szamba jakim jest Silver na EUNE( łatwiej jest w brązie bo tam grasz 1 v 5 i wygrasz bo tam ludzie grają jak boty )

Piszesz ze bez lola robisz 20/5 i nie mozesz wykierowac.Ale z Bolem i statami 20/5 juz umiesz? Buahahah wez sie nie osmieszaj teraz czlowieku.

Skoro nie umiesz wyjsc nie jestes na wyzszym poziomie.

@topic Mam to gdzies czy ktos uzywa Bol'a to on oszukuje siebie nie mnie ze jest kims lepszym.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Dobra, weźcie to zamknijcie, a autora zbanujcie za prowokowanie do flamewaru. To 100% prowo, a autorka założyła to z powodu swojego nudnego życia - nawiązanie do jej statusu, że niby odpoczynek od MPC #trwał5minut.

Edit : poważnie piszę z tym zamknięciem tematu. Tutaj dyskusji nie będzie bo ludzie z Polszy nie zrozumieją, że są biedni i bogaci.

Opublikowano

Ja sądze    że są to jebane lewaki, które mają fejm na dzielni za wyższa dywizje dlatego używają BoLa żeby miec kolegów.

Tylko sprobojcie dać mi warna za wyrażenie własnej opini to was chyba rozpierdole. Pozdrawiam

I'm back ! Szymcio właśnie szczytuje bo zbanował, lecz mnie to nie powstrzyma ! Precz z komuną! Precz z cenzura ! Wolność słowa ! 

PS. Mam parasolke wiec nie mozesz mi dac warna kutwo

PS. Szymcio śmierdzi kupom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...