Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Road to 185.

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz wbicie takiego lvl-a to pestka, pamiętam czasy, gdy wbicie 160+ to był hardcore. :D

Ja też pamiętam, szczególnie jak lvl cap to był 165. :) W ogóle pamiętam jak prawie cały czas się w Tombie expiło, i wbicie 100 lvla to był hardcore. ;) 

Opublikowano

Ja też pamiętam, szczególnie jak lvl cap to był 165. :) W ogóle pamiętam jak prawie cały czas się w Tombie expiło, i wbicie 100 lvla to był hardcore. ;)

No i wtedy się właśnie fajniej grało. Nie było słoni i tych wszystkich dupereli.. Pamiętam te 8-osobowe pt na sfinach/antykach.  <3  Lepsza atmosfera była, a teraz.. co z tego, że łatwiej, jak nudniej. :v

Opublikowano

No i wtedy się właśnie fajniej grało. Nie było słoni i tych wszystkich dupereli.. Pamiętam te 8-osobowe pt na sfinach/antykach.  <3  Lepsza atmosfera była, a teraz.. co z tego, że łatwiej, jak nudniej. :v

Wiesz, ale przynajmniej da się coś osiągnąć bez ładowania ton cashu :) 

Opublikowano

Wiesz, ale przynajmniej da się coś osiągnąć bez ładowania ton cashu :)

Gz moderatora :)

@tak jak piszesz, nie wydając cashu, dziennie na 157lvl można wbijać po 30% :)

Opublikowano

To całkiem przyzwoicie. :) A jak tam z PU? Nadal trzeba farmić w Procku? :x

Nie, ale problem jest z pu na 160+ :c

Skille od 162 strasznie drogie :P

Opublikowano

To całkiem przyzwoicie. :) A jak tam z PU? Nadal trzeba farmić w Procku? :x

Zadania na drzewoludach - 3/4h (około) i masz 8k pu. Tyle starczy, bo później przecież są zadania na 60 lvlu. ;)

Opublikowano

Zadania na drzewoludach - 3/4h (około) i masz 8k pu. Tyle starczy, bo później przecież są zadania na 60 lvlu. ;)

Ciekawe, proszę wytłumacz mi jak wbijesz w 3/4h 8k pu c:

Opublikowano

Ciekawe, proszę wytłumacz mi jak wbijesz w 3/4h 8k pu c:

Uwierz, że się da. Z bonusem ucznia 35 pu za zadanie + biłam w 6-osobowym pt, więc szło bardzo, ale to bardzo szybko. (:

Opublikowano

Uwierz, że się da. Z bonusem ucznia 35 pu za zadanie + biłam w 6-osobowym pt, więc szło bardzo, ale to bardzo szybko. (:

*FACEPALM*

Nie można robić tych questów w pt.

Wiem, bo chciałem xGejowi pomóc to mu nie zaliczało.

Opublikowano

*FACEPALM*

Nie można robić tych questów w pt.

Wiem, bo chciałem xGejowi pomóc to mu nie zaliczało.

To nie wiem jak Wy robiliście, ale mi jakoś zaliczało.

Opublikowano

To nie wiem jak Wy robiliście, ale mi jakoś zaliczało.

No nie zalicza, w gildi właśnie się spytałem.

Nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

Zależy, kiedy robiliście je. O ile dobrze kojarzę, to był czas, gdzie można było te zadania w grupie robić / nadal można. Fakt, faktem, że przez 4 godziny da się ogarnąć te kilka tysięcy PU (może nie akurat 8), gdyż zrobienie jednego questa to chwila.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tak patrząc na to, co piszecie, że jest tam teraz łatwiej mam ochotę pograć na globalu. Nawet sobie ściągnęłam ostatnio, wbiłam 20lvl i na tym się zostało xD Oczywiście, że odechciało mi się grać.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tak patrząc na to, co piszecie, że jest tam teraz łatwiej mam ochotę pograć na globalu. Nawet sobie ściągnęłam ostatnio, wbiłam 20lvl i na tym się zostało xD Oczywiście, że odechciało mi się grać.

Gz książke napisz o tym chętnie przeczytam jak expiłaś do tego 20lvl albo zrób taki temat jak ten ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...