Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Road to 185.

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :D Będe tutaj wstawiał tutaj ss'y z każdym lvl up'em dopóki nie dojde do 185 :x

119lvl

shot02-24_ehahess.jpg

120 lvl

shot02-25_ehawwen.jpg

121 lvl

shot02-27_ehqnhns.jpg

122 lvl

shot02-27_ehqnhep.jpg

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No , teraz tak zrobili że ma 5800 ataku -_-

@Edit : teraz zrobili że w acckach z Monster Combo jest Casting 60 :) i nie ma maks 100% castingu , lecz jest nieskończoność (WTF) xD

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

No , teraz tak zrobili że ma 5800 ataku -_-

@Edit : teraz zrobili że w acckach z Monster Combo jest Casting 60 :) i nie ma maks 100% castingu , lecz jest nieskończoność (WTF) xD

400 cast jest aktualnie maks :)

Ja mam ok. 250 :P

Opublikowano

400 cast jest aktualnie maks :)

Ja mam ok. 250 :P

Dokładnie 400 cast nie max lecz jest nie ograniczony.

Z tego co się dowiedziałem ponad 1000 jest już nawet osiągalny do zrobienia i 1 osoba jak nie lepiej już tyle ma ^-^

123695094.png

Opublikowano

Dokładnie 400 cast nie max lecz jest nie ograniczony.

Z tego co się dowiedziałem ponad 1000 jest już nawet osiągalny do zrobienia i 1 osoba jak nie lepiej już tyle ma ^-^

I co niby daje takie 1000 castingu? Podnietę, że się ma?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hej :D Będe tutaj wstawiał tutaj ss'y z każdym lvl up'em dopóki nie dojde do 185 :x

shot02-24_ehahess.jpg

+ BONUS:

1393260744-U486615.png

Zanim Ty 185 wbijesz to MPC umrze, albo na LC będzie już Episode 27 i lvl cup 333. ;__________;

Dużo mocy ma kombo. Cooldown spoko.

Opublikowano

Zanim Ty 185 wbijesz to MPC umrze, albo na LC będzie już Episode 27 i lvl cup 333. ;__________;

Dużo mocy ma kombo. Cooldown spoko.

No spoko, exp sobie dalej na prywatnych serwerach typu destiny, nawet wyżebrałaś mi konto a zamiast podziękować to jeszcze mnie obrażasz.

Spokojnie, dzisiaj wbije 120lvl (15% jeszcze musze dobić, za godzine wstawie ss) jutro 121 itd. :)

Myśle że do końca roku wbije ~160 :)

Opublikowano

od kiedy zaczoles grac ?

2 lata gram na tej postaci, z 2 przerwami po ok. 6 miesięcy.

Ostatnio przestałem grać jak deja expiłem i reda nabiłem w tombie, ale teraz powróciłem :)

@SS:

shot02-25_ehawwen.jpg

Opublikowano

No spoko, exp sobie dalej na prywatnych serwerach typu destiny, nawet wyżebrałaś mi konto a zamiast podziękować to jeszcze mnie obrażasz.

Spokojnie, dzisiaj wbije 120lvl (15% jeszcze musze dobić, za godzine wstawie ss) jutro 121 itd. :)

Myśle że do końca roku wbije ~160 :)

Nie mam czasu na globala. :f Jaką postać wyżebrałam na Destiny?

A! Wiem, mówisz o uzdro! :f Zapomniałam o niej, nie pamiętam passów nawet. xD

Opublikowano

Nie mam czasu na globala. :f Jaką postać wyżebrałam na Destiny? Sami mi chcieli dać, żebym na grodach pomagała. ;_______________;

A! Wiem, mówisz o uzdro! :f Zapomniałam o niej, nie pamiętam passów nawet. xD

ja uzdro ;< moja uzddro :<? oddavaj mnie -.-

a co do Twoich przerw raz miałeś 3 m-c później 4 a nie2x6

#down 

xxx

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

ja uzdro ;< moja uzddro :<? oddavaj mnie -.-

a co do Twoich przerw raz miałeś 3 m-c później 4 a nie2x6

Właśnie, ta Twoja uzdro! :p Ale ja nie pamiętam nawet passów na nią. xD

Opublikowano

2 lata gram na tej postaci, z 2 przerwami po ok. 6 miesięcy.

Ostatnio przestałem grać jak deja expiłem i reda nabiłem w tombie, ale teraz powróciłem :)

@SS:

shot02-25_ehawwen.jpg

ss dawaj do pierwszego posta :)
Opublikowano

Em, no to bardzo, bardzo mało. :f Kiedyś na PL-u wbicie 100 zajmowało X miesięcy. c:

Powiem tak, jest easy do 124 lvl bo są powtarzalne questy.

Od 124 do 130 to już trochę trudniej chociaż na każdym lvl jest 1 q dający ok. 15% z platyną.

130-140 to najgorszy etap gry, bo nie ma ŻADNYCH questów, tylko zwykłe bicie najpierw na w Oku później w grocie.

Opublikowano

Powiem tak, jest easy do 124 lvl bo są powtarzalne questy.

Od 124 do 130 to już trochę trudniej chociaż na każdym lvl jest 1 q dający ok. 15% z platyną.

130-140 to najgorszy etap gry, bo nie ma ŻADNYCH questów, tylko zwykłe bicie najpierw na w Oku później w grocie.

No tak, ale i tak teraz jest dużo łatwiej wbić ten 120+ niż wcześniej, prawda? Czyli 130-140 to exp, a później? Też chyba nie ma questów cały czas? 

Opublikowano

No tak, ale i tak teraz jest dużo łatwiej wbić ten 120+ niż wcześniej, prawda? Czyli 130-140 to exp, a później? Też chyba nie ma questów cały czas? 

140-150 nie mam pojęcia, jednak później są daily questy i wbija się codziennie żeby je zrobić.

Na platynie (na 158lvl) dają one około 6%.

Ale nikogo nie stać na używanie codziennie platyny więc oddaje się na pasku exp :x

Opublikowano

140-150 nie mam pojęcia, jednak później są daily questy i wbija się codziennie żeby je zrobić.

Na platynie (na 158lvl) dają one około 6%.

Ale nikogo nie stać na używanie codziennie platyny więc oddaje się na pasku exp :x

No na pasku exp'a wychodzi niewiele mniej. :v 6% to i tak całkiem sporo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...