Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasz dział Last Chaos - dyskusja

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak niektórzy pamiętają, dyskusja na temat działu Last Chaos była już poruszana jakiś czas temu, około pół roku wstecz. Podczas tego okresu, dużo się zmieniło w samej sekcji LC, jak i w samej społeczności. Od pewnego czasu 'nasza' sekcja wydaje się być opuszczona, mało osób w niej się udziela. Jak sami gracze mówią, gra miała już swój czas wzlotów. Jednak faktem jest, że nadal jest oblegana przez dosyć dużą ilość grających. Wychodzę do Was z możliwością wypowiedzenia się na temat tego, czego brakuje, co chcielibyście zobaczyć w dziale, co chcielibyście zmienić. Każda wypowiedź jest mile widziana. Pamiętajcie, że jest to dyskusja i każde Wasze działania łamiące regulamin forum będą odpowiednio karane.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie lubię, kiedy jesteś taki poważny. ;____________;

Co do działu - jeszcze za czasów mojego moderowania starałam się go podnieść, a powiem Ci, że i tak teraz jest jakoś więcej ludzi niż wcześniej. Po prostu w 90% tutaj bywa sama śmietanka i weterani (czyli np. ja, Ty, Padlina, Aga, Doma, Bloody, Ala, PheZ itp. itd). Reszta to osoby przypadkowe, które wpadły "przelotem" po coś tam i tyle. Nie zaciągniesz tu nikogo siłą, do LC nie przekonasz (to chyba trzeba mieć w genach, czy coś xD), więc pozostaje nam się zdać na tych, co obecnie ten dział trzymają przy życiu, albo ewentualnie zacząć reklamować MPC aka dział na innych forach o tematyce LC. xD

Opublikowano

;___________;

A co powiecie na jakiś konkurs dla urozmaicenia? Może jakieś pomysły?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tag. Chcem konkurs. Tylko nie żadne opisy postaci, historyjki itd. 

Coś łatwego. :3

Opublikowano

;___________;

Konkurs to zawsze dobry pomysł, ale w dziale LC to konkursy są cały czas i cały czas te same osoby biorą udział. xD Ja bym proponowała coś normalnego, np. jakiś turniej pvp, albo czo. :3

Opublikowano

Co do działu - jeszcze za czasów mojego moderowania starałam się go podnieść, a powiem Ci, że i tak teraz jest jakoś więcej ludzi niż wcześniej. Po prostu w 90% tutaj bywa sama śmietanka i weterani (czyli np. ja, Ty, Padlina, Aga, Doma, Bloody, Ala, PheZ itp. itd). Reszta to osoby przypadkowe, które wpadły "przelotem" po coś tam i tyle. Nie zaciągniesz tu nikogo siłą, do LC nie przekonasz (to chyba trzeba mieć w genach, czy coś xD), więc pozostaje nam się zdać na tych, co obecnie ten dział trzymają przy życiu, albo ewentualnie zacząć reklamować MPC aka dział na innych forach o tematyce LC. xD

:D

;___________;

mhmhmhmhmhmhm jestę za ale cos takiego zebym wygrau :D Poczebuje zdobyc besta xD

Opublikowano

Swoją drogą, nie wchodziłem na mpc dosyć długo, paru ludzi do działu nadeszło więc akurat konkurs mógłby być ale jaki? ^^

Konkurs to zawsze dobry pomysł, ale w dziale LC to konkursy są cały czas i cały czas te same osoby biorą udział. xD Ja bym proponowała coś normalnego, np. jakiś turniej pvp, albo czo. :3

Turniej pvp, spoko, ale ^^

Jedni grają na globie, inni lcgn01, jeszcze inni lcgn02, kolejny na gen albo dest...

Trudno każdemu byłoby dogodzić... chyba, że postawić serwer specjalnie na okazje turnieju ^^

Na mpc jest jakieś 5% wszystkich graczy LC ^^ (Aktywnych ofc)

Opublikowano

Ja tu przlatuje dalej ten dziau -.- 4razy po 2 razy ^^

Konkursy które by rozreklamowały ten dział, np nowy opis dla dział€ LastChaos etc

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Ja tu przlatuje dalej ten dziau -.- 4razy po 2 razy ^^

Konkursy które by rozreklamowały ten dział, np nowy opis dla dział€ LastChaos etc

Ja uważam, że powinno się zrobić jakiś film promujący LC. Bo to, co jest jako główny trailer jest chyuowe.

Opublikowano

Ja uważam, że powinno się zrobić jakiś film promujący LC. Bo to, co jest jako główny trailer jest chyuowe.

Taaak, jestem jak najbardziej zaa. :3 

@ Zróbmy event z ss'ami :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...