Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFO - Bonus RP

eXe007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sales_banners_5.jpg?itok=rTCXk3ux

Na ograniczony czas zwiększamy bonus RP!

By WizardCrab

Nadszedł sezon 2014! Wiemy, że pragniecie powiększyć swój skład bohaterów, więc oferujemy wam zwiększenie dodatkowych RP! Przy każdym zakupie od 2 do 9 marca do godz. 8:59, otrzymacie zwiększony bonus RP.

Poniżej przedstawiamy rozpiskę na temat liczby RP, jaką otrzymacie przy zakupie z okazji sezonowej promocji:

• 2,50 € – 400 RP
  • 5 € – 8.80 RP (800 + 40 RP bonus normali + 40 RP bonus extra)
  • 10 € – 1.960 RP (1.600 + 180 RP bonus normali + 180 RP bonus extra)
  • 20 € – 4.040 RP (3.200 + 420 RP bonus normali + 420 RP bonus extra)
  • 35 € – 7.300 RP (5.600 + 850 RP bonus normali + 850 RP bonus extra)
  • 50 € – 10.600 RP (8.000 + 1.300 RP bonus normali + 1.300 RP bonus extra)

Zwiększone dodatkowe RP nie obowiązują przy zakupach mobilnych. Ze względu na wcześniejsze ogłoszenie, nie będziemy prowadzić zwrotu kosztów zakupów dokonanych przed ogłoszeniem lub początkiem promocji.

Wykorzystaj tę szansę, by zdobyć ulubionych bohaterów i skórki na sezon 2014!

Zródło:

http://eune.leagueoflegends.com/node/12058

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Info ze złego źródła, no cóż.. dlatego osobiście polecam angielską wersję strony lola.

BTW 180 dodatkowe RP, o kurde!

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

NIKT NIE CZYTA STRONY GLOWNEJ OCZYWISCIE

DZIEKI ZA INFO, NIGDY NIE WIEDZIALEM ZE ISTNIEJE OFICJALNA STRONA LOL'A I TAM TAKIE RZECZY MOGE SPRAWDZIC DLATEGO KOCHAM WAS FORUM <3

userbarwb.png

Opublikowano

[*]20 PLN – 1460 RP (840 + 40 standardowych dodatkowych RP + 40 zwiększonych dodatkowych RP)

Kurde, a to nie jest 840+40+40? To da wtedy 920, tak mi sie zdaje. Teraz pytanie, o co chodzi xD
Opublikowano

Nieznaczący bonus, pewnie jakbym nie wiedział o promocji i kupił RP to nawet bym nie zauważył że jest coś dodane gratis.

Opublikowano

1 euro to jest 3-4 zlote na nasze teraz spojrzcie na strone angielska 2,5 euro to 400 rp u nas 10 zl to 400 rp 10:2,5=4 1 euro wynosi 4 zlote wszystko sie zgadza, nie spamujcie wiecej TO JEST DOPIERO OD 2 MARCA UWAZAJCIE

Super ze mamy takie skretyniale spoleczenstwo gdzie wszyscy sie osmieszyli spamujac tym ze RIOT sie pomylil chociaz wszystko jest prawidlowo policzone...

Nawet gdyby to byla pomylka to wszyscy nagle spamuja ZE CHCA TE RP DROZEJ i WYZYWAJA iz RIOT jest taki i taki nie rozumiem tego. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nieźle ;)

Znajomy ma urodziny 8, niezłą niespodziankę mu zrobię ;D

1960RP ;P

Fajna okazja, sam niestety nie kupię (trzeba trochę ograniczyć wydatki ;C ).

Opublikowano

Rioter dokonał
edycji postu , aktualnie wygląda to tak

• 2,50 € – 400 RP
  • 5 € – 8.80 RP (800 + 40 RP bonus normali + 40 RP bonus extra)
  • 10 € – 1.960 RP (1.600 + 180 RP bonus normali + 180 RP bonus extra)
  • 20 € – 4.040 RP (3.200 + 420 RP bonus normali + 420 RP bonus extra)
  • 35 € – 7.300 RP (5.600 + 850 RP bonus normali + 850 RP bonus extra)
  • 50 € – 10.600 RP (8.000 + 1.300 RP bonus normali + 1.300 RP bonus extra)

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Opłaca się tylko kupować od 100 zł w górę , ale kogo na takie kosztowności stać.

co to za nowa matematyka, opłaca się kupować za każdą sumę, ponieważ dostajesz więcej niż domyślnie, tyle, że kupując większą ilość dopiero odczujemy ten bonus  ^^

Opublikowano

Będę miał 60 zł, kupić czy nie, to pytanie mnie nurtuje. Niby wydać, ale z drugiej strony po co tracić kasę. Niby nie jest dużo dodane RP, ale nawet się opłaca. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Trochę mało RP wg. mnie, mogłoby być więcej :3

Aczkolwiek i tak dobrze, że coś dali :P

250px-Onions.jpg

Fajnie że cokolwiek dali. I tak nie kupie bo nie wydaje hajsu na wirtualne rzeczy xD

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

NO NIE PIERDOL KUPIŁEM 10 MINUT TEMU 1780 RP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kup mi 400 rp :) hue hue...

A tak wogule to jestem ciekaw ile osób z tego skorzysta, ja kupie przelewem 20zł. a dziabnęę....

p.s wiecie może, czy riot ogłasza gdzieś na stronie jakie skórki w najbliszym czasie bedą na promocji ?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Kup mi 400 rp :) hue hue...

A tak wogule to jestem ciekaw ile osób z tego skorzysta, ja kupie przelewem 20zł. a dziabnęę....

p.s wiecie może, czy riot ogłasza gdzieś na stronie jakie skórki w najbliszym czasie bedą na promocji ?

Na stronie głównej Lola, są informacje na temat wyprzedaży bohaterów i skórek. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...