Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFO - Bonus RP

eXe007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobre oferty są dopiero od 80zł w reszcie +100/80 rp

Wszystkie oferty są dobre, bo jeśli kogoś nie stać na zakup tak drogich RP, jak za 100 zł i wyżej, to wystarczy mu te do 60 zł :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Będę miał 60 zł, kupić czy nie, to pytanie mnie nurtuje. Niby wydać, ale z drugiej strony po co tracić kasę. Niby nie jest dużo dodane RP, ale nawet się opłaca. 

Ja tam kupię za 40... 40 czy tez 60zł to naprawdę nie jest dużo. byle g$@!^ :D kosztuje 60zł :) idziesz na zakupy do sklepu bach 50zł a w koszyku prawie pustka...

Ja teraz kończę technikum, i moi znajomi codziennie tracą 80zł + na piwo,wódkę i papierosy które im szkodzą.... 18lat trzeba się bawić^^.-(oni tak mówią, ale jak coś nabroją to ciche myszki;d)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Barany, po co spamowaliscie z tym że niby sie pomylili? Tak bysmy mieli zajebista okazje okupic sie w RP ale nie poilaczki juz musza spamowac ze jest zle a potem beda stekac do rodzicow o skiny ...

P.S: RIOT dobrze to policzyl jeden forumowicz bardzo dobrze to policzyl

1 euro to jest 3-4 zlote na nasze teraz spojrzcie na strone angielska 2,5 euro to 400 rp u nas 10 zl to 400 rp 10:2,5=4 1 euro wynosi 4 zlote wszystko sie zgadza, nie spamujcie wiecej TO JEST DOPIERO OD 2 MARCA UWAZAJCIE

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...