Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evadeee 0.96

Marcoly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Nie masz 0.96 cracknietej :(

Evadee ogolnie jest bd dobrym skryptem, w 0.95 jest tylko ten problem, ze yasuo/xerath/velkoz moga Cie trafic skillshotami :D

mam 0.96 craknieta i bardzo dobrze dziala, wsystkie flashe, dashe używa nic nie trafia we mnie

Opublikowano

mam 0.96 craknieta i bardzo dobrze dziala, wsystkie flashe, dashe używa nic nie trafia we mnie

Potwierdzam.

Ale też żyd jebany nie chce mi dać cracka (fu)

xxx

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@topic

ma ktos crackeda ? poda linka? bylbym wdzieczny

forum nie popiera piractwa.

poszukaj a znajdziesz.

bb68.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@UP Hahaahahahahahaha uśmiałem sie... Odpalileś Evadeee 0.96 bez vipa i ci działało. Nie trolluj prosze.

Opublikowano

@UP Hahaahahahahahaha uśmiałem sie... Odpalileś Evadeee 0.96 bez vipa i ci działało. Nie trolluj prosze.

Tu są takie hakjery co same crackują BoL'a i skrypty.

Opublikowano

Hah, kolejna porcja g*wna dla ludzi bez mózgu. Porażka... Jak można grać na botach... Gry mają sprawiać przyjemność bo w nie gramy, a nie, że oglądamy jak jakiś bot gra za nas...

@Edit  Dobra, kolejny warn za wyrażenie swojej opinii na forum... Z 2 lata dają już byle komu uprawnienia...

Opublikowano

Nie rozumiem o co chodzi w tym skrypcie, zabardzo. Ale okej;d

Ten skrypt omija skillshoty. Linie które się pojawiły to symulacje skilshotów.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

"Pieniądze rodziców" wiesz, że w cywilizowanym kraju 50€ zarobisz na pierwszej lepszej budowie w 5h?

o.O Gdzie to tak zarobić można? Na pierwszej lepszej?! W jakim mieście tak jest?!

Aaa, chyba, że nie masz na myśli Polski to wybaczam.

Ciekaw jestem gdzie można zarobić 30zł za godzinę :(...

4410zł na miesiąc bez soboty i niedzieli. Nice deal :D.

Ale dobra bo zboczyłem z tematu

Topic: Evadeee nice, nie używam już BOL'a bo odkryłem, że bol mnie nudzi (wyżej sam się wbiłem skillem). Ale na pewno będzie dużoooooo ciężej grać przeciwko ludziom na bolu :D. Niedługo to Evadeee będzie unikać 100% skili, już widzę silvery które dodżują skile lepiej od czelendżerów koreańskich które mówią, że to skill :D. Bol robi postępy, oby tak dalej.

Opublikowano

o.O Gdzie to tak zarobić można? Na pierwszej lepszej?! W jakim mieście tak jest?!

Aaa, chyba, że nie masz na myśli Polski to wybaczam.

Ciekaw jestem gdzie można zarobić 30zł za godzinę :(...

4410zł na miesiąc bez soboty i niedzieli. Nice deal :D.

Ale dobra bo zboczyłem z tematu

Topic: Evadeee nice, nie używam już BOL'a bo odkryłem, że bol mnie nudzi (wyżej sam się wbiłem skillem). Ale na pewno będzie dużoooooo ciężej grać przeciwko ludziom na bolu :D. Niedługo to Evadeee będzie unikać 100% skili, już widzę silvery które dodżują skile lepiej od czelendżerów koreańskich które mówią, że to skill :D. Bol robi postępy, oby tak dalej.

To nie BoL robi postępy, tylko Weee uczy się matmy :D

Opublikowano

To samo unika skillshotów tia ?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ahaaaa rozumiem ze te linie to niby skillshoty a on je unika.

Tyle wygrac, i tak nie kupie bo nie toleruje bol'a.

Elo rap

AHAHAHAHAHAH a sam grales duo z bolowcem do diamentu XDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...