Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evadeee 0.96

Marcoly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się gdzieś dostać ten skrypt do robienia że tak to nazwę sztucznych skillshotów? (to co jest na filmiku)

To debug dostępny dla Weee.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za przyjemność jak większą część gry odwalają za was skrypty? Traktujecie tą grę zbyt poważnie, a inni na was zarabiają :)

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

I co ? Jak na LAN-a pojedziesz to z pendrivem ? Powiesz, że musisz dodatkowe oprogramowanie doinstalować ? hahaaha beka z ludzi...

no i chuj do tego mają inni? xD

tak na rajot games odpalę bola :P

Opublikowano

I co ? Jak na LAN-a pojedziesz to z pendrivem ? Powiesz, że musisz dodatkowe oprogramowanie doinstalować ? hahaaha beka z ludzi...

Beka z Ciebie, ziomek w dziale VIP Offtopic opowiadał jak wygrał LAN'a z BoL'em & Ryze.

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi ale przeciez evadee jest za free na forum. Może nie tak ekstra jak ten, ale unika mi bez problemu graba blitza, dzide nidalki, ulta malphita i wiele innych. I idiotyzmem jest przy tym wydawac hajs na cos wiecej. Przeciez to gra.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi ale przeciez evadee jest za free na forum. Może nie tak ekstra jak ten, ale unika mi bez problemu graba blitza, dzide nidalki, ulta malphita i wiele innych. I idiotyzmem jest przy tym wydawac hajs na cos wiecej. Przeciez to gra.

FGE (pewnie o tym mówisz) w porównaniu z Evadeee to syf, serio.
Opublikowano

Jesteście zerami. Wole mieć golda na swoich umiejętnościach niż platyne na bolu. Poprostu jesteście żałośni.

Uważaj bo się ktoś przejmie tym że kolejny typ mówi że jesteśmy zerami. Nie podoba się to wyjdź i najlepiej nie wracaj. I naucz się od czego pochodzi skrót MPC.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

;-;-;-; też tak umiem.

Zajebisty skrypt, ale gimba nie stać;c

Opublikowano

Nie wiem czym się tak jarają ludzie na tym BOl-u, przecież w tym momencie są słabsi od zwykłych graczy w każdym aspekcie, nie mają dywizji, skilla, przyjemności z gry.. LOL rodzi się tylko pytanie po co w ogóle wchodzą do gry ??? Ani tu pograć ani po rywalizować...

Opublikowano

pewnie sam zarobiles na skrypty. haha naucz sie czytac ze zrozumieniem dzieciak.

dzieciak? kto tu dzieciak ;)

w/e dobra nie będę flejmić :)

tak sam zarobiłem.

ponad 500zł na bola wydałem o.0

Opublikowano

nie ma to jak wydawac pieniadze rodzicow chwalic sie tym  w sieci a innych wyzywac od biedakow chamstow ludzi nie zna granic :) :) 

Kiedys rodzicow ci zabraknie i bedziesz nedzarzem ;) pozdro

moim zdaniem kolega wyzej stanowczo jest biedny umysłow :) bez odbioru

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie ma to jak wydawac pieniadze rodzicow chwalic sie tym  w sieci a innych wyzywac od biedakow chamstow ludzi nie zna granic :) :)

"Pieniądze rodziców" wiesz, że w cywilizowanym kraju 50€ zarobisz na pierwszej lepszej budowie w 5h?

Opublikowano

dobra **** ****a ****ę bo mnie wkurwiasz.

tak od rodziców , ciekawe kto tu od rodziców żebra. sprzedałem konto w grach tibia, league of legends smurf, i jakoś nazbierałem nie jak ty na rencie bezrobotnym xP

Opublikowano

"Pieniądze rodziców" wiesz, że w cywilizowanym kraju 50€ zarobisz na pierwszej lepszej budowie w 5h?

wiesz ze on chodzi do gimbusiarni  i jest wulgarny a budowy to na czy nie widzial? sam pewnie masz te 16 lat :D po koncz szkoly zobaczysz jak jest kolorowo :)  bez odbioru znaczy ze nie musieliscie do mnie odpowiadac

@fistus kolejny raz pokazujesz jaki nierozgrniety i ułomny jestes :) P

NArazie i powodzenia na summoners RIF W lidz of ledzends :DDDDD

JAkbys to powiedzial JEBANY CEBULAKU :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...