Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evadeee 0.96

Marcoly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem, mozesz wytlumaczyc? -.-

Chyba tylko ja widzę 59 skillshotów* lecących po 3 na raz przy czym dał się złapać 3 razy.

* - symulacja.

Opublikowano

Ahaaaa rozumiem ze te linie to niby skillshoty a on je unika.

Tyle wygrac, i tak nie kupie bo nie toleruje bol'a.

Elo rap

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Skrypt, który tworzy rysę na mózgu. Jednak i tak nie stać go na was, 50€ (wcześniej 100$)  xD

~polecam, marcoly

dlaczego nie stać, scrackowanych wersji w necie jest kilka, a sam posiadam scrackowane evadeee

Opublikowano

hahaha kurwa ja od miesiąca na cracked wersji pozdro 

Crack czy nie wymaga vipa, ilu polaków znasz z vip'em?

dlaczego nie stać, scrackowanych wersji w necie jest kilka, a sam posiadam scrackowane evadeee

yep, ale 95% jest zbyt głupia, żeby to wykorzystać

Opublikowano

nie pierdol marcoly

mogę ci dać screena gdzie też mam evadeee:)

taki biedny to ja nie jestem

ale skrypt op :)

@up nie ma na necie zcrackowanego Evadeee jak masz to zapodaj na pw :) albo na bolu ->forum

Opublikowano

nie pierdol marcoly

mogę ci dać screena gdzie też mam evadeee:)

taki biedny to ja nie jestem

ale skrypt op :)

@up nie ma na necie zcrackowanego Evadeee jak masz to zapodaj na pw :) albo na bolu ->forum

no raczej jak w google wpiszesz "Evadeee cracked" to nie znajdziesz :] są źródła kolezko

Opublikowano

no raczej jak w google wpiszesz "Evadeee cracked" to nie znajdziesz :] są źródła kolezko

no to zapodaj linka, a nie mnie już wkurwiać zaczynać z tym cracked :)

daj screena jak ci evadeee działa i missuje wszystko*

Opublikowano

no to zapodaj linka, a nie mnie już wkurwiać zaczynać z tym cracked :)

daj screena jak ci evadeee działa i missuje wszystko*

mam ci kurwa udowadniac ze mam skrypt? poszukaj to znajdziesz bo ciezko nie jest. ;)

wkurwiac zaczyna bo bol dupki ze ktos ma za darmo a ty 50 euroskow zaplaciles? :D

Opublikowano

Jak macie scrakowane to sie pochwalcie możliwe że ktoś skorzysta.

Drogi skrypt w chooy.  Wee bogacz  B)

Opublikowano

mam ci kurwa udowadniac ze mam skrypt? poszukaj to znajdziesz bo ciezko nie jest. ;)

wkurwiac zaczyna bo bol dupki ze ktos ma za darmo a ty 50 euroskow zaplaciles? :D

Nie sprzedałem konto :>>>**** **** pokaż screena że wszystko działa cacy a nie mi tu pierdolisz farmazony: )

Opublikowano

Manciuszz zarobił ponad €7000 na MMA, Weee pewnie 2/3x razy tyle.

I dobrze. Cebulaki pewnie myślą "omg czemu to jest dla vipów - wszystko dla kasy!" A na pewno jakby mogli to sami by sprzedawali skrypty i pluginy za grube dolary czy eurasy.

A te Evadee dobrze działa z SAC? To znaczy czy nie koliduje ze spacją? Przykładowo combo Lux odpalam i leci na mnie ult Malpha to co zrobi?

Opublikowano

I dobrze. Cebulaki pewnie myślą "omg czemu to jest dla vipów - wszystko dla kasy!" A na pewno jakby mogli to sami by sprzedawali skrypty i pluginy za grube dolary czy eurasy.

A te Evadee dobrze działa z SAC? To znaczy czy nie koliduje ze spacją? Przykładowo combo Lux odpalam i leci na mnie ult Malpha to co zrobi?

to użyje flesha i przerwie combo?!

priorytet:

full dodge > spacja

Opublikowano

Odpali flasha i wróci do combo. Nie wiem jak z Revamped, ale z Rebornem działa idealnie.

Żeby sprzedawać skrypty trzeba mieć rangę dev+ = polactwo proof.

Opublikowano

O mój boże... Szukałem wiele razy tego skryptu jednak po tym filmiku dostałem natchnienia na kolejne poszukiwania i znalazłem w 11sec o.O<3

Opublikowano

Da się gdzieś dostać ten skrypt do robienia że tak to nazwę sztucznych skillshotów? (to co jest na filmiku)

Opublikowano

masz kurwa bo mi zyc nie dasz typie.

zjebana wersja..

o widzę że nawet Wredny dał mi warna po czym zobaczył mój profil na forum bola, a to ciekawe :)

w/e widzę że biedaczek musi cracków szukać bo nie stać go :). no wiem, że lepiej wydać na papierosy, a do szczęścia dla mnie nie są potrzebne.

dobra ja spadam poćwiczyć z teamem, żegnamy się na go4lolu koledzy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...