Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BastionMt2 - Już w piątek !

Michal59

Zagrasz na serwerze?  

299 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze BastionMT2 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że pliki Avesti. Robiłem im prezentacje i patrząc na waszą jest prawie taka sama.

Bastion robi kto inny.

Nie wiem skąd masz takie info. Bastion to mój pomysł lecz z braku czasu powierzyłem go Michal59 i reszcie ekipy. Co do prezentacji to nic nie jest skradzione z Twojej, a każdy człowiek z przeciętną inteligencją domyśli się, że prezentacja musi być podobna skoro to te same pliki. 

Opublikowano

Nie wiem skąd masz takie info. Bastion to mój pomysł lecz z braku czasu powierzyłem go Michal59 i reszcie ekipy. Co do prezentacji to nic nie jest skradzione z Twojej, a każdy człowiek z przeciętną inteligencją domyśli się, że prezentacja musi być podobna skoro to te same pliki. 

Mi chodzi o to że można troszkę więcej rzeczy było zmienić bo nie tylko ja to zauważyłem.

Panu na samej górze chyba chodziło o to że to team avesti robi kolejną odsłonę serwera.

Opublikowano

Posiadamy. Strona i forum będą dostępne prawdopodobnie od jutra. Jak nie zdążymy to najpóźniej w poniedziałek.

Czekamy.

Opublikowano

odpowie ktoś w końcu? ;x

Czy wszystkie pety daja takie same bony?

Czy bedzie zwiekszany lvl wraz z pkt statusu?

Czy w 1-5 bonie wartosci zawsze wchodza maksymalne?

Opublikowano

Witam,

Jestem odpowiedzialny z forum strone oraz teamspeaka, co do forum i strony będzie ona gotowa na wieczór gdyż musieliśmy zmienic hosting. Teamspeak jest gotowy możecie sie z nim połączyć za pomocą ip: ts.bastionmt2.pl

sygnafranc.png

Opublikowano

Mieliśmy opóźnienia odnośnie zamówienia dedyka. Firma udostępniająca sprzęt miała problemy ze sprzętem, przez co opóźnienia wyniosły 2 dni. Robimy wszystko żeby dzisiaj udostępnić Wam stronę oraz forum. Obecnie przenosimy serwer z VPS na dedyk. Trzymajcie kciuki :)

Opublikowano

Strona www oraz forum podłączone. Linki znajdują się górze prezentacji. Oczywiście to wersja nie dopracowana. Zajmiemy się tym jutro :) 

Poszukuję osoby, która nakręci zapowiedź serwera. Osoby zajmujące się tym profesjonalnie proszę o pw :)

Opublikowano

Na pewno zagram, zbroje są piękne, nie widziałem ich na innych serwerach i to mnie przekonało :)

@Edit

Czemu, gdy chcę pobrać clienta to pisze Alien2Client.rar

Czy to normalne?

Opublikowano

Teraz tak patrzę i jedno mi się nie podoba , broni do expa tyle samo co do pvp? No trochę chore :D powinny być z 2-3 sety pvp więcej . Co sądzicie?

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Client jeszcze nie jest wsadzony na stronę spokojnie :) dziś wieczorem wszystko będzie uzupełnione i naprawione

Zapraszam na forum oraz teamspeaka serwera :>

sygnafranc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...