Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowy Warum by Sasori [Easy/Medium]

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to już powstał 1 serwer o nazwie MarinerMt2 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wiem to już powstał 1 serwer o nazwie MarinerMt2 

akurat ten serwer nie jest na tych plikach , na tych plikach jest tylko 1 serwer metek2 ale na niego wejsc nie moge nw z jakiego powodu ciagle mam blad laczenia z serwerem a kolega bez problemu wchodzi ( ostatnio weszlem na ten serwer jak była beta :) ) ,

EDIT : to robi ktoś serwer na tych plikach ???

Opublikowano

tak ale cos mi filezilla nie chce dzialac

Jak robisz na Gotowcu,zaloguj sie do free bsd potem wpisz wpisz /etc/rc.d/netif restar potem bez problemu powinienes sie zalogowac do fillezilli ;>

Opublikowano

Czemu każdego wywala do logowania gdy wybierze postać?

banner.png

Opublikowano

0501 22:24:04327 :: Pack/root: Pack file does not exist
0501 22:24:00032 :: RunMain Error
0501 22:24:00034 :: granny_shared_vbs:
0501 22:24:00034 :: 0: 0
0501 22:24:00034 :: 1: 0
0501 22:24:00034 :: 2: 0
0501 22:24:00034 :: 3: 0
0501 22:24:00034 :: 4: 0
0501 22:24:00034 :: 5: 0
0501 22:24:00034 :: 6: 0
0501 22:24:00034 :: 7: 0
0501 22:24:00034 :: 8: 0

Hmmm?

Kolejny problem to, ze po wyborze postaci pasek laduje sie w nieskonczonosc

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Gdzie tu sa nowe mapy?

Tak trudno czytać pare stron wstecz? Widać kto czyta a kto nie... no ale cóż napisze jeszcze raz... łap. 

Tutaj masz Mapy:

Sposób Nr.1

349600    549600

3049600    3510400

1024000    1664000

977600    964000

100    100

231200    959300

1243200    1243300

307200    1203200

4367200    1628200

1408000    0

911100    911100

W pole wpisujesz /warp i kordy w tym przypadku np. 3496 5496 < bez zer > 

Sposób Nr.2 

Mapy jako item:

60100

60101

60102

60103

60104

60105

Jako Admin wpisujesz /item <id>  Przykład /item 60100, poczym klikasz prawym i przenosi cie                                                                                                                                           na mape.

Dodam że tych map nie ma ani u żadnego npc, ani nie dropią poprostu musisz to ustawić oraz żeby je przywołać, posiadać Admina. 

Opublikowano

Poda ktoś dl'a do port mapa z portem 80 ? bądź jakiś dobry z innymi portami, kumpel po wybraniu postaci przy pasku ladowania zostaje wywalony z clienta, wie ktoś coś o co kaman ?

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

pliki są dobre, nie wiem jak to możliwe ale na 500 mb ramu uciągnęło mi ponad 20 osób xD. Like. Kiedy bd następna wersja tych plików z dodanymi dodatkami itd?

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie ale gdy znajomy chce sie połączyć wybiera postać i klika start to go wywala :( Moze to wina portów? port 80 tez juz swieci na zielono ale to i tak nic nie dało :(

http://fotoo.pl/show.php?img=797459_porty.png.html
http://fotoo.pl/show.php?img=797460_2.png.html

Z góry wielkie dzięki ;)

zmien IP w serwerIMFO :) zobacz czy mu zazdiala z norm. koncowka jezeli nie to koncowka 100 tez mialem taki problem 

image.png

Opublikowano

dziena dziwna opcja zmieniłem na końcówkę 100 potem z powrotem na normalna i jednak mu poszło nie wiem o co chodziło ale działa ;)

Opublikowano

Powiem tyle mialeś racje cos z tym plikiem jest nie tak bo konto GM bez problemu chodzi a normalne konta wypie**** nawet jak sie loguje na swoim koncie zwyklym to potrafi mnie nie zalogowac...

Więc dla osoby ktora chce sobie popykać w samotnosci dobry serwerek ale dla znajomych to lipa bo pobugowane :(

Opublikowano

Powiem tyle mialeś racje cos z tym plikiem jest nie tak bo konto GM bez problemu chodzi a normalne konta wypie**** nawet jak sie loguje na swoim koncie zwyklym to potrafi mnie nie zalogowac...

Więc dla osoby ktora chce sobie popykać w samotnosci dobry serwerek ale dla znajomych to lipa bo pobugowane :(

A nie prawda. Nie zgodze sie z tobą ;) Mi normalnie smiga, zarówno GM jak i zwykły gracz. Co prawda nie wypusciłem serwa w obieg ale z kumplami testuje go i zalogowuje normalnie, nic nie wywala ani zadnego bledu podczas logowania nie ma. Pare bugów maja te pliki ale to sie da łatwo naprawic ;)

Opublikowano

No nie wiem. Te pliki są bardziej dla 1 osoby tak jak Kolega pisał, sam robiłem na tym serwer i bugów/błędów mogłem naliczać :) A jedne były takie że nie dało się ich usunąć więc radze robić na plikach terenzo. Czyste, bez bugów no i oczywiście można będzie się nauczyć wgrywać rzeczy na serwer :)

Opublikowano

Prawda, pliki terenzo nic nie przebije :D Ale szczerze z kumplami radzimy sobie jak na razie. Spróbujemy ogarnac serwer i w obieg go puscic. Jak wypali to bedzie super a jak nie to trudno ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...