Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowy Warum by Sasori [Easy/Medium]

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoże mi ktoś? Nikt po za mną nie może się zalogowac na mój serwer. Robilem wszystko co możliwe i nadal nic;/ Proszę o pomoc. GG: 983938
Z góry dziękuje
Pozdrawiam

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże mi ktoś? Nikt po za mną nie może się zalogowac na mój serwer. Robilem wszystko co możliwe i nadal nic;/ Proszę o pomoc. GG: 983938

Z góry dziękuje

Pozdrawiam

intrologin edytowałes?

Opublikowano

edytowałem intrologin wielokrotnie, u siebie mi działa wszystko. Edytowałem najpierw na zwykłe ip z końcówką 100, a pozniej bez końcówki 100, potem tak zedytowane clienty dawałem koledze i nadal nic;/ 

Opublikowano

dla graczy z końcówką normalną dla ciebie z końcówką .100 , lunchera hamachi dajesz temu koledze?

Ps.Jak chcesz to daj mi ip i sieć hamachi to spróbuje wejść.

Opublikowano

Mam to samo tylko że im pisze zły login lub hasło a konta mają dobre więc nie wiem co tam nie chce chodzić :p

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Już zostało to rozwiązane, port mapy musiałem dograc :) Ale mam inny problem. Przy logowaniu, wywala kolege z clienta? Co to moze byc i jak to naprawić

Opublikowano

Dodałem gm i nie mogę odpalić clienta przez launcher ( głowę sury ) LOG : Metin2.Create_No_Appropriate_Device , pomoże ktoś ? 

Edit: Działa wszystko , ale gm nie mogę dodać wie ktoś jak to zrobić w navi wszystko zrobiłem dobrze zrestarowałem a na postaci nie ma admina ! 

WQyaZF.png

Opublikowano

Na tych plikach jest system petów ? 

Pety sa wgrane , tEXTURY PETÓW ALE NIE  WGRYWALEM  SYSTEMU PETÓW TZN QUESTA I DIFA DO GAME :P 

@Edit  Jesli chcecie moge zrobic poprawiona wersje v2 plików z Petami , Systemem Kostiumów , Smoczej Alchemi - takiej jak na invori , Kamienie Glypch , itp

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Pety sa wgrane , tEXTURY PETÓW ALE NIE  WGRYWALEM  SYSTEMU PETÓW TZN QUESTA I DIFA DO GAME :P

@Edit  Jesli chcecie moge zrobic poprawiona wersje v2 plików z Petami , Systemem Kostiumów , Smoczej Alchemi - takiej jak na invori , Kamienie Glypch , itp

ja mam pytanie do cb jeśli planujesz takie coś zrobić to kiedy? a 2 to moim zdaniem jak najbardziej zrob takie cos ;p

Opublikowano

Fajnie by było, bo ja mam problem z wgraniem petów na to game, jak przywołuje peta to on sie niie respi obok mnie wogole sie nie pokazuje. a jak go zrespie komendą /mob to normalnie widać..

Opublikowano

Dlaczego po zmianie mapy, po kliknięciu na jakąś postać ten pasek się nie pokazuję? Wie ktoś jak naprawić?

02649963683786721391.jpg

Problem z binką  poszukaj czystej binki z  standardowym pongiem 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Serwer działa dobrze

34281668341921125604.jpg

, lecz mam problem ze skillami.. po prostu nie działają :P odpalam aure i nic damaga tez żadnego nie zabieram

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Na kiedy byś zrobił te pliki v2 z systemem petów itp? ;D bo by sie przydały ;]

Opublikowano

może ktos pomóc, chce zrobić strone, tzn mam, ale rejestracja nie działa wyskakuje Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host 'Acer-Komputer' is not allowed to connect to this MySQL server in C:\Program Files (x86)\xampp\htdocs\config.php on line 7

Nie można połšczyć się z bazš danych.
Błšd: Host 'Acer-Komputer' is not allowed to connect to this MySQL serve

niby bład w 7 linijce, jest to cos takiego

<?php

$mysql_host     = "25.186.22.118";
    $mysql_user     = "troian";
    $mysql_pass     = "rammstein1994";
    $mysql_db    = "account";

mysql_connect($mysql_host, $mysql_user, $mysql_pass) OR          to jest niby ta 7 linijka co ten bład idzie wie ktos o co kaman??
    die("Nie można połączyć się z bazą danych.<br /> Błąd: ".mysql_error());    

mysql_select_db($mysql_db) OR
    die("Konto w bazie danych nie może być wykorzystane<br /> Błąd: ".mysql_error());        
?>

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Mam problem mam ciągle logowanie na serwer porty odblokowane ip z normalną końcówka w intrologin a serwverinfo tez dałem z normalną koncowka

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...