Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowy Warum by Sasori [Easy/Medium]

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zmienić tekst podczas wylogowywania lub zmiany postaci? Chodzi o:  [Warum.pl] Wybrałes przycisk wylogowywania. Prosze czekać

Gdzie, w jakim pliku można to zrobić?

Opublikowano

czego po wpisaniu w maszynie mam no match ?? ./qc *.quest chciałęm napisać a tu No match 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

zrobiłęm już ale mnie wywala po przejściu np5 metrów 40 sek i mnie wywala   :( lagi mam i chyba mnie wywala jak je zlikwidować  ?? lag taki ze 10 sek trzyma nic sie nie da zrobic 

@Edit miał ktoś taki problem żę go wywala po 15 sek >?? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Witam ja mam problem jak wchodze do gry mi pisze zostaniesz wylogowany za 3,2,1 i tak caly czas pomoze ktos?

Witam ja mam problem gdy che wejść do gry to mi pisze zsotaniesz wylogowany za 3,2,1 i tak cały czas co mam zrobić aby mnie tak nie wywalalo?

Opublikowano

ID Systemu ulepszeń to masz w navicat : Item_Proto i sobie patrzysz np. od bojowego itd. 

A jeśli chodzi ci o id:

Itemów:

http://www63.zippyshare.com/v/70370123/file.html

Moby:

http://www63.zippyshare.com/v/15120361/file.html

Jak usunąć nazwe Warum.pl z niebieskiego okna logowania:

Rozpakowywujesz root i szukasz pliku o nazwie " locale " tam masz taką linijke jak "APP_TITLE =" i tam sobie zmieniasz na swoją nazwe

po czym pakujesz i podmieniasz. 

Licze że pomogłem :)

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Ja moge podać, lecz jest problem, mianowicie nie moge wysłać odpowiedzi do tematu ;x ładuje się i ładuje.... ale nie chce wysłać, lub wywala błąd 522 error, a jak wstawiłbym miecze osobno 2-reke itp. to dostałbym upomnienie za double post. 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

mam pytanie

czy da radę zalogować się na te pliczki poprzez klienta Terenzo (wygląda estetycznie, nie ma syfu, sorki Sasori :3)? 

pong mam taki sam w game i kliencie, lecz po próbie zalogowania stoi na "zostaniesz połączony z serwerem" a po wpisaniu złych passów od razu wyskakuje "nieprawidłowa nazwa..." 

w czym tkwi problem? (dodam, że na kliencie Sasoriego normalnie się loguje)

Opublikowano

mam pytanie

czy da radę zalogować się na te pliczki poprzez klienta Terenzo (wygląda estetycznie, nie ma syfu, sorki Sasori :3)? 

pong mam taki sam w game i kliencie, lecz po próbie zalogowania stoi na "zostaniesz połączony z serwerem" a po wpisaniu złych passów od razu wyskakuje "nieprawidłowa nazwa..." 

w czym tkwi problem? (dodam, że na kliencie Sasoriego normalnie się loguje)

Hmm a pobrałeś łatkę do Rootów od Terenzo??

Opublikowano

Da ktos dobre pliki systemu kostiumów? chodzi konkretnie o pliki clienta, zeby byla widoczna ikonka w eq kostiumow, cala ta tabelka po kliknieciu i zeby kostiumy dzialaly. Szukam w necie i robie na rózne sposoby plikami z neta i bledy są :/  robie zgodnie z poradnikami.

Opublikowano

Jak zrobić aby znajomi mogli grać przez hamachi ?

- Odpaliłem portmap (z IP z końcówką 100)

- Zmieniłem w root ip na ip z hamachi z normalną końcówką

- Zmieniłem ip w launcher na ip z normalną końcówką

Daję klienta znajomym, oczywiście są podpięci do sieci w hamachi, oni mogą się zalogować na konto, utworzyć postać itp. ale po wyborze postaci wyrzuca ich do panelu logowania (próbowało kilka osóB)

Dodam iż sam też próbowałem podłączyć drugi PC i za pierwszy razem normalnie zadziałało ale po teleporcie do M1 wylogowało mnie i również nie mogłem na tym drugim PC normalnie grać.

Wie ktoś jak to naprawić ?

guzgame.com

Opublikowano

Jak zrobić aby znajomi mogli grać przez hamachi ?

- Odpaliłem portmap (z IP z końcówką 100)

- Zmieniłem w root ip na ip z hamachi z normalną końcówką

- Zmieniłem ip w launcher na ip z normalną końcówką

Daję klienta znajomym, oczywiście są podpięci do sieci w hamachi, oni mogą się zalogować na konto, utworzyć postać itp. ale po wyborze postaci wyrzuca ich do panelu logowania (próbowało kilka osó B)

Dodam iż sam też próbowałem podłączyć drugi PC i za pierwszy razem normalnie zadziałało ale po teleporcie do M1 wylogowało mnie i również nie mogłem na tym drugim PC normalnie grać.

Wie ktoś jak to naprawić ?

Anty virus i zapora off ?

Jezeli nie to zrób to.

PS.

Pliki są dobre. 

Łatwo można je przerobić na serwer pvp ;).

Ps.Tu się skille robi kamolami ?

mojasygnan.png

Opublikowano

mam pytanie co do item_proto od strony clienta

Pobrałem clienta z linku z tematu ale mam problem z item_proto

Rozpakowuje je i mogę odrazu spakować bez problemu, ale jeśli choćby zmienię jedną literke lub cyferkę to już mam błąd przy pakowaniu, dodam że nie robię żadnych błędów przy edycji.

Te item_proto jest jakieś zabezpieczone w kosmiczny sposób czy co?

Opublikowano

mam pytanie co do item_proto od strony clienta

Pobrałem clienta z linku z tematu ale mam problem z item_proto

Rozpakowuje je i mogę odrazu spakować bez problemu, ale jeśli choćby zmienię jedną literke lub cyferkę to już mam błąd przy pakowaniu, dodam że nie robię żadnych błędów przy edycji.

Te item_proto jest jakieś zabezpieczone w kosmiczny sposób czy co?

U mnie wystepuje ten sam problem. Ktos wie jak to spakowac? 

Albo dajcie link do sprawnego pakera do tego item proto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...