Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trynkiewicz

MartinoUnban3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może obaj swoje sprawy panowie pójdą załatwiać na pw lub zgodzą się na wyzwanie dissowe?

Trynkiewicz w świetle prawa jest wolnym człowiekiem, ale został napietnowany w społeczeństwie tym, co zrobił.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej rally lubię cię i mi to obojętne co mam z nim zrobić. Tak to prawda został napiętnowany ale nie wierze w jego niewinność. 25 Lat nie ruchał i niby bedzie juz ok pffff

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Idź huju. Skurwysyński szczylu kurewski gimbusie z niewyparzonym ryjem. Jakbyś kurwa nie wiedział utwór Jesteś Bogiem to najwažniejszy utwór w polskim hip hopie. Palił ale nie nałogowo a że wyskoczył to przez schizofremię którą udawał a w końcu uwierzył że coś ma i zabił się (*)

psychofanów nikt nie traktuje na poważnie

Trynek dostał do mieszkania graisowo LCD+PS4, wierzę że zagramy razem z Brejvem i Trynkiem w GTA V, będzie klawo.

Opublikowano

A nikt nie traktuje serio takich idiotów

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

A nikt nie traktuje serio takich idiotów

Weź wypierdalaj, ośmieszasz się dzieciaczlu.

/Top

Odsiedział? Odsiedział. Teraz ma prawo normalnie żyć. Pedofilów są setki, tysiące, a jakoś się o nich nie mówi. Media nie miały innego tematu, to zrobili z Trinkiego gwiazdę.

Game Over

Opublikowano

Wlasnie kurwa jest kara 25lat, odczekal wiec ma prawo normalnie zyc codziennie wychodza pedofile, zabojcy ale z trynkiewicza zrobili gwiazde bo w telewizji nie ma o czym programu robic. Powtarza sie historia podobna z madzią. Ale chuj tam i tak go ktos na wolnosci odpierdoli

7b3580792c2b732e637c66987dd3a652_1.jpg

Opublikowano

Swoje odsiedział, nie wiem, czy siedział w izolatce, bo szczerze mam to w dupie, ale jeśli nie to już tam wystarczająco go zgnojono. Teraz i tak nie można powiedzieć, że on 'żyje', ponieważ społeczeństwo nie da mu spokoju. Takie życie to nie życie. 

Opublikowano

Chory człowiek, nie zasluguje na drugą szanse.Największa beka jest  z tego, że ta osoba dostała ochrone + mieszkanie, które można zaliczyc do luksusów a inni biedni ludzie śpią na ulicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...