Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trynkiewicz

MartinoUnban3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A gdyby on zabił wasze matki to też byście mu tak życzyli?

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo co ? Już nie miałbyś argumentu? Gimbie

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Dordo12 dzieciaku zacznij używać internetu do celów innych niż granie w minecrafta.

I nie, nie napiszesz czegoś, co mnie zgasi, bo jesteś zwykłym trollem.

@top

Bronicie pedofila, a gdyby tak was lub z waszej rodziny ktoś zgwałcił i zabił, to byście mu pluli na łeb chęcią zemsty.

I wasze argumenty leżą, że np. dordo napisał, że go dzieci zprowokowały. Bo żaden normalny człowiek nie zabije dziecka z prowokacji, a jeśli masz jakies dowody, że to nie on jest winny, to przedstaw. Głupie pisanie, tak też mogę napisać, że jest niewinny, bo tak.

Opublikowano

Japierdole naucz się pisać sensownie albo żeby ktoś rozumiał to co piszesz bo już 2 postu twojego nie rozumiem. Bo gowniarz to nie jest moja matka katolu ? Aha słownik kup sobie. Ale ja pisze że gdyby trynkiewicz zabił wasze matki kumpli czy kogo tam wolicie to też byście byli tacy ? Ojjj bo on zasługuje na 2 szansę. Napisał kurewsko ładnie list i pięknie przeprosił i za to go wypuścili ? No ja pierdole gdyby tak było to nikt by w więzieniu nie siedział !

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngThynnor naucz się angielskiego, bo takimi tekstami nie zaimponujesz nikomu oprócz sb.

@Twój Pan mam do Ojca Świętego szacunek, ty najwyrazniej nie.

I jeszcze jedno. Pomyślcie, ile kasy poszło z utrzymania Mariusza T. do rządu.

Opublikowano

skandaliczne wygłupy internatów mogą doprowadzić nawet do próby samobójczej Mariuszka Trynkiewicza. a to jest karalne moi drodzy państwo

Opublikowano

To teraz dojebałeś Twój Pan. Idź kurwa posłuchać Paktofonika - Jesteś Bogiem może wtedy zmądrzejesz

Opublikowano

To teraz dojebałeś Twój Pan. Idź kurwa posłuchać Paktofonika - Jesteś Bogiem może wtedy zmądrzejesz

nie będę słuchaj jakiegoś jebanego ćpuna co zdechł

niech spierdala

najlepiej przez okno.

Opublikowano

Jeszcze bardziej dojebales Twój Pan. HAHAHAHA xD Internet i Trynkiewicz ? Zanim on by miał internet i trafił na mpc forum .. xD HAHA

Opublikowano

Jeszcze bardziej dojebales Twój Pan. HAHAHAHA xD Internet i Trynkiewicz ? Zanim on by miał internet i trafił na mpc forum .. xD HAHA

Opublikowano

Idź huju. Skurwysyński szczylu kurewski gimbusie z niewyparzonym ryjem. Jakbyś kurwa nie wiedział utwór Jesteś Bogiem to najwažniejszy utwór w polskim hip hopie. Palił ale nie nałogowo a że wyskoczył to przez schizofremię którą udawał a w końcu uwierzył że coś ma i zabił się (*)

Opublikowano

wszczykiwał marihuanine to zdechł. nie dostrzegam w tym śmieciu ani troche człowieka.

ODDAJCIE MAJĄTKI JESZCZE RAZ POWTARZAM, ZANIM WIELKA MOC IZRAELA SAMA SIĘ O NIE UPOMNI

Opublikowano

Wypierdalaj cheretyku nikt przy mojej obecności nie będzie obrażał magika!!!

Opublikowano

Idź gimbie heretycki. Nikt przy mojej obecności nie będzie obrażał magika

Pisze się już a prokuratura o 22 jest zamknięta. Wypierdalaj bo w imię ojca i syna ducha św. Bóg wyjebie cie z tego forum i nikt nie będzie się nazywał panem bowiem nie znasz dnia ani godziny kiedy znikniesz.

Opublikowano

Miałem już wylew do mózgu i przepuklinę ale że jestem dobry i nie wywyższam się żyję. Kto się wywyższa będzie uniżony a kto się uniża będzie wywyższony. Mam cię dalej dissować czy obaj sobie odpuścimy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...