Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trynkiewicz

MartinoUnban3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trynkiewicz powinien dawno być na tamtym świecie, ale że żyjemy w Eurokołchozie, to jest chroniony przez antyterrorystów, dostaje mieszkanie i ogólnie uznawany jest za pokrzywdzonego.Ci ludzie, którzy znieśli karę śmierci mają krew na rękach.

Opublikowano

on już powinien być po 2 stronie . Ale cóż lewackie kurwy bronią chuja . 

Każdy ma prawo do życia.

Opublikowano

Każdy ma prawo do życia.

Jak i każdy zasługuje na drugą szansę.
Opublikowano

ja szanuje trynkiewicza i uważam, że powinien być lepiej traktowany, odsiedział 25 lat i teraz zasługuje na amnestie 

Opublikowano

Jak i każdy zasługuje na drugą szansę.

zamordowane dzieci nie będą mieć 2 szansy . Nas stos z nim !

ja szanuje trynkiewicza i uważam, że powinien być lepiej traktowany, odsiedział 25 lat i teraz zasługuje na amnestie 

tylko że dostał 25 w zamian za  karę śmierci , a on przecież dostał 4 kary śmierci , powinien gnić w chlewie przez 100 lat . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

te dzieci go przecież prowokowały, uważam, że to ich rodzice powinni zostać ukarani za niedopilnowanie ich, ten człowiek jest niewinny

Opublikowano

tylko że dostał 25 w zamian za  karę śmierci , a on przecież dostał 4 kary śmierci , powinien gnić w chlewie przez 100 lat . 

zamordowane dzieci wg twojej wiary mają lepiej tam w niebie (oj przepraszam w dupie).

życie wieczne to ich szansa.

Opublikowano

Nie żyjemy w USA gdzie dają chore kary po parę tysięcy lat, zresztą skoro tak ustalono i zmieniono mu tą karę to teraz ma prawo do 2 szansy.

Opublikowano

Chuj mnie strzela jak widzę bandę pierdolonych lewaków, które bronią tego pedofila.Ciekawe, jakbyscie się zachowali jakby to wasze dzieci zabił i zgwałcił? Kiedyś w całej Europie ludzie tacy jak on byli skazywani na karę śmierci.Wiedział to zarówno zagorzały katolik jak i zatwardziały ateista.Tylko potem, gdzieś tak 150 lat temu przyszli ludzie, którzy powiedzieli, że nasza cywlizacja jest do chrzanu i trzeba robić wszystko odwrotnie i dzisiaj mamy, że morderca i gwałcicel 3 chłopców jest traktowany jak niewiniątko.

@Wredny

Zmienili mu na karę na 25 lat prozachodnie bandyckie psy, które są odpowiedzialen za to i powinny być rozstrzelane.

Opublikowano

Twój stary dostał walentynke od trynkiewicza xD xd

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Chuj mnie strzela jak widzę bandę pierdolonych lewaków, które bronią tego pedofila.Ciekawe, jakbyscie się zachowali jakby to wasze dzieci zabił i zgwałcił? Kiedyś w całej Europie ludzie tacy jak on byli skazywani na karę śmierci.Wiedział to zarówno zagorzały katolik jak i zatwardziały ateista.Tylko potem, gdzieś tak 150 lat temu przyszli ludzie, którzy powiedzieli, że nasza cywlizacja jest do chrzanu i trzeba robić wszystko odwrotnie i dzisiaj mamy, że morderca i gwałcicel 3 chłopców jest traktowany jak niewiniątko.

@wredny

Zmienili mu na karę na 25 lat prozachodnie bandyckie psy, które są odpowiedzialen za to i powinny być rozstrzelane.

Przebaczyłbym, bo tak nakazuje wiara.
Opublikowano

Trynkiewicz jest ofiarą tak zwanej nagonki medialnej, tak naprawdę to jemu powinno się pomóc, wiele przeżył i zasługuje na zrozumienie

Opublikowano

Trynkiewicz jest ofiarą tak zwanej nagonki medialnej, tak naprawdę to jemu powinno się pomóc, wiele przeżył i zasługuje na zrozumienie

Bardzo dobrze prawisz bracie, szanujmy innych ludzi bo tak szybko odchodzą...

Opublikowano

Przebaczyłbym, bo tak nakazuje wiara.

Jakbyś zadał sobie trud i poczytał trochę Pismo Św. to byś wiedział, że Bóg karze wykonywać karę śmierci na mordercach: "A gdyby ktoś umyślnie zasadziwszy się na bliźniego zabił go, a od ołtarza mego weźmiesz go i zabijesz"

Opublikowano

Ale gwałcił i to chłopców czyli jednak ma coś z głową

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Dokładnie, zgadzam się z userem @dordo12. Przez to że wszystkie fakty i superexpresy tak rozdmuchały sprawę to Trynkiewicz nie ma możliwości 2 szansy, mimo że odbył już całą swoją karę. Ci dziennikarze powinni wisieć, a nie Trynkiewicz bo oni właśnie tym go zabijają.

Opublikowano

Jakbyś zadał sobie trud i poczytał trochę Pismo Św. to byś wiedział, że Bóg karze wykonywać karę śmierci na mordercach: "A gdyby ktoś umyślnie zasadziwszy się na bliźniego zabił go, a od ołtarza mego weźmiesz go i zabijesz"

Ale ja jestem muzułmaninem.
Opublikowano

trynkiewicz wyszedł, było już tak spokojnie i żył sobie spokojnie człek, cisza...

i nagle znowu ktoś musi go szkalować w internecie.

ZASTANAWIAM SIĘ CZY NIE ZŁOŻYĆ DONIESIENIA DO PROKURATURY O MOŻLIWOŚCI POPEŁNIENIA PRZESTĘPSTWA STALKINGU I SZKALOWANIA MARIUSZA TRYNKIEWICZA W INTERNECIE.

Opublikowano

ZASTANAWIAM SIĘ CZY NIE ZŁOŻYĆ DONIESIENIA DO PROKURATURY O MOŻLIWOŚCI POPEŁNIENIA PRZESTĘPSTWA STALKINGU I SZKALOWANIA MARIUSZA TRYNKIEWICZA W INTERNECIE.

Ja na miejscu Trynkiewicza założyłbym tym dziennikarzom sprawy w sądzie.

Opublikowano

Ale ja jestem muzułmaninem.

Nie jesteś, bo każdy muzułmanin zna dobrze Koran, w którym również zapisana jest kara śmierci: "Zapłatą dla tych, którzy zwalczają Boga, i Jego Posłańca, i starają się szerzyć zepsucie na ziemi, będzie tylko to, iż będą oni zabici lub ukrzyżowani albo też obetnie im się rękę i nogę naprzemianległe, albo też zostaną wypędzeni z kraju" oraz wiedziałbyś, że Islam uznaje Stary Testament, w którym tak jak wspomniałem, kara śmierci jest wyraźnie zapisana, więc prowokacja, czy próba zgaszenia mnie, nie udała Ci się.

@Temat nie ma sensu, bo każdy ma świadomość, że Trynkiewicz powinien wisieć.Ludzie se teraz bekę robią i trollują.

Opublikowano

trynkiewicz wyszedł, było już tak spokojnie i żył sobie spokojnie człek, cisza...

W 100% się z tym zgadzam, nie wiem jak można tak traktować innego człowieka.
Opublikowano

dokładnie, nie znacie dnia ani godziny, gdyby Mariusz to zobaczył mógłby pójść na policje i skończyło by się bezpodstawne obrażanie tego człowieka, każdemu należy się szacunek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...