Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eldurion.pl [Dedyk] [Easy]

MT2-Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ciężko było wrzucić wam  cilenta na multiupload? 

Teraz mi pobiera ponad 2/3 godziny -.-

wolf.gif

Opublikowano

@up mi niestety tak samo. Mam neta 32 mb/s a tu 80kb/s -.- Fucking logic. Wrzućcie na mega albo multiupload. Bo tak to sie nida. ;x

Opublikowano

Jak pobiera klienta ponad 300 ludu pewnie to idzie po 100kb. Dajcie na multiupload!!!

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że serwer wystartuje o czasie. Pytanie co do klienta. Jeśli pobrałem go dziś rano to nie będę musiał robić tego znów?
Narzekacie na download clienta, to pewnie dlatego że wielu z was pobiera go dopiero teraz, ja pobrałem go dziś rano i zajęło mi to około 40 minut, żadna rewelacja ale wcale się nie wlecze.
Ktoś kto prosił, by przełożyć start specjalnie dla niego jest śmieszny.. xD
Poza tym nie spieszcie się tak z wbijaniem leveli bo znowu będzie tak, że nie będziecie mieć eq tylko lvle, po drugie na serwerze expi się na tyle dobrze, że wbijanie lvlu jest przyjemne i nie zajmuje długo, każdy może na serwerze czegoś dokonać bez pakowania się od razu do topki ;)

Pytanie co do klienta nr 2. Na Ventris, wielu ludzi wywalało przy teleportowaniu właśnie z racji klienta, zrobiliście coś z tym?

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

Dla osob ktore placza, ze maja malutki transfer.. ^^ sciagnijcie sobie Free Download Manager, gwarantuje wam, ze z tym bedziecie sciagac z maksymalna predkoscia na jaka pozwala wasze lacze
mz-beqwalkosylxdhwimcru.jpg

Unlucky :>

Opublikowano

279 osób przegląda temat. Nie spodziewałem się tyle ludzi na starcie  :huh:

@down: nawet na reaktywacji Ventrisa tyle osób nie było

Opublikowano

Strona to Eldurion.pl :) czyli juz jest

@co sie dziwisz te pliki sa bardzo ciekawe :)

I odejmij od tych 250 osob jakeis 5-7 osob bo to Haya z pjonkami i ich zazdroscia, ze maja same najgorsze serwery wiec musza hejtowac tutejsza administracje ^^

zhda.png

Opublikowano

Really ? 15 minut do startu , a host waszego "Klienta" je*ie się ... 9h download ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...