Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eldurion.pl [Dedyk] [Easy]

MT2-Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są wartości 6/7 bonów?

Dlaczego wrzuciliście te obrzydliwe świecące zbroje?

Dlaczego noże na ninje na największy lv są tak upośledzone?

Klasy są wyrównane czy archerem nic nie ugram?

2662114216934981012447.png

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie są wartości 6/7 bonów?

Dlaczego wrzuciliście te obrzydliwe świecące zbroje?

Dlaczego noże na ninje na największy lv są tak upośledzone?

Klasy są wyrównane czy archerem nic nie ugram?

Masz pokazane bony w zapowiedzi. Archer jest wporządku. Na resztę nie odpowiem bo są to głupie pytania.

Opublikowano

Zapowiada się fajny serwer ;) Trzymam kciuki, żebyście wystartowali punktualnie ^^

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Polecam !

Miałem przyjemność współpracy z tym serwerem jako administracja jednym słowem ogarnięta jest.

Rozgrywka ciekawa, według mnie fajnie dopasowane zbroje oraz bronie.

Jeszcze raz polecam w 100% !

# osobiście zawitam na serwerze :D

Opublikowano

moja opinia na temat teamu jest taka ze olewacie trochę ludzi na MPC dość mało się udzielacie a jak już to po jakimś czasie ;) i teamie w sumie sam nie wiem czy team bo tylko Sponsor sie tu udziela ;) tak jakby reszta zespolu nie interesowala sie serwerem:) tak raczej nie zachcecicie ludzi i tez to wplywa ze ciagle jest tak malo ludzi w tym temacie ;) jak by bylo wieksze zainteresowanie graczem bylo by o wiele ludzi :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

moja opinia na temat teamu jest taka ze olewacie trochę ludzi na MPC dość mało się udzielacie a jak już to po jakimś czasie ;) i teamie w sumie sam nie wiem czy team bo tylko Sponsor sie tu udziela ;) tak jakby reszta zespolu nie interesowala sie serwerem:) tak raczej nie zachcecicie ludzi i tez to wplywa ze ciagle jest tak malo ludzi w tym temacie ;) jak by bylo wieksze zainteresowanie graczem bylo by o wiele ludzi :)

<lol> odpowiadam na pytania graczy cały czas wiec o czym ty piszesz w ogóle. Nie wypowiada się kto inny bo nie ma to sensu jest administrator na TSie. Ja wypowiadam się w temacie a jeśli twoim zdaniem jest mało ludzi w temacie to nie wiem co mam powiedzieć bo mamy ponad 2 k wyświetleń w ciągu nie całego dnia.

Opublikowano

serwer zapowiada się  ciekawie ;] .

Lecz mam nadzieje że serwer nie padnie  po 20-30 minutach GRAnia !!! ;\

Ale na pewno zagram ;] 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

serwer zapowiada się  ciekawie ;] .

Lecz mam nadzieje że serwer nie padnie  po 20-30 minutach GRAnia !!! ;\

Ale na pewno zagram ;] 

Zrobimy wszysto co w naszej mocy żeby gracze nie odczuwali dyskomfortu z gry.

Opublikowano

Może być nieźle :) Zabezpieczcie się tylko jak możecie przed Ddosami, bo serwer dobry więc pewnie ataki już konkurencja planuje :/
Szkoda by było zaprzepaścić okazję na fajny serwer :))

Opublikowano

Widzę, że w 100% moje pliki xD Wrzuciłem je na mpc z nadzieją, że ktoś coś zmieni, poprawi doda, żeby to lepiej wyglądało, a tu co ? Nic. Jedynie pobrane, wrzucone i odpalone... Ciekawe jak długo postoi.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Widzę, że w 100% moje pliki xD Wrzuciłem je na mpc z nadzieją, że ktoś coś zmieni, poprawi doda, żeby to lepiej wyglądało, a tu co ? Nic. Jedynie pobrane, wrzucone i odpalone... Ciekawe jak długo postoi.

Niby są dodane jakies dungeony , rajdy ;)

Mam nadzieje że wyjdzie lepiej niż twój Ventris ..

55156122978248970490.png

Opublikowano

Niby są dodane jakies dungeony , rajdy ;)

Mam nadzieje że wyjdzie lepiej niż twój Ventris ..

Tak, też mam nadzieję. Ciężko było naprawić tyle rzeczy jeżeli 50% nowych modeli nie było widać na AMD'ekach :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Widzę będę miał na czym pograć. :)

Ile myślicie mieć osób na starcie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...