Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eldurion.pl [Dedyk] [Easy]

MT2-Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbyś napisać jak z ratami ?

Jakie wartości wchodzą w 1-5 oraz 6/7 bon? 

Kiedy Forum będzie?

Ale po co pisać raty bo nie rozumiem.. Serwer easy to serwer easy nie da się określić rat i to ze np ktoś ma napisane exp x 1000 a 2 exp x 300 nie znaczy że będą się bardzo różniły. Serwer easy to serwer easy exp jest przyjemny i w miarę szybki. Wartości będą dodane nie długo. Forum jest już lecz trzeba je dokończyć.

Opublikowano

Zrobcie jakas dobra reklame wgl ludzi cos nie zacheca ten serwer sam nie wiem czemu... i na tym TS to bez sens wchodzic nikt nie siedzi nawet ty chodz jestes adminem serwa ;)

Sorki ! ty jednak jestes :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jak z roskami ?

Musisz jeszcze popracować nad OX'em bo jak ci wbiję +800 ludzi na OX to lagi w *** będą .

Jeśli będziecie robić ...

OX będzie dzielony na królestwa ;)

Opublikowano
Jako serwer na plikach Ventris - tylko tam grałem z tymi plikami.

Mogę polecić ze względu na miłą grę.

Top 1 WP i te sprawy :)

Co do Teamu, nie wiem co mam myśleć bo jeżeli jest ten sam to nie opłaca się polecać.

Na Ventris był super Admin forum który nie potrafił wgrać forum ani dokonać zmiany uprawnień rangi, na dodatek tak trudno było dla niego zrobić szablon moderacyjny że musieli prosić swojego grafika(harnasiek) żeby zrobił to za admina forum :D

No cóż nie ma co wyciągać niekompetencji administracji Ventris w prezentacji nowego serwera.

Zobaczymy jak Wam pójdzie ze startem i czy wytrzymacie pierwsze 3 dni, a do tego zainteresowanie "jednej" osoby która ostatnio lubi się bawić z serwerami :D

Życzę powodzenia :)

Opublikowano

czekam i mam nadzieje, że będzie z kim powalczyć nie tylko w top ale i pvp. Czekam i wierze, że nie padniecie szybko. 5

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

Jest 6/7? Jakie są wartości bonów? Są dungeony? Trudno będzie o EQ albo ulepki? Skąd truciaka/stalke?

Zagram na stówkę ale mógłbyś na to odp?

__

Dodaj generator bo Ci zamkną temat.

Opublikowano

1h na dodanie generatora.

Dodany

Zagram na stówkę ale mógłbyś na to odp?

__

Dodaj generator bo Ci zamkną temat.

Bony zostały dodane do prezentacji  :)

Opublikowano

nie ma to większego sensu jest na hostingu dedykowanym który wystarczy.

a ściąga po 200 kb/s a z mega po 1mb mam ;>

60730268349483218925.png

Opublikowano

Serw wygląda naprawde fajnie,jak bd większe zainteresowanie to wbijam z ekipą:) Zapraszam all Quattro!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serw wygląda naprawde fajnie,jak bd większe zainteresowanie to wbijam z ekipą :) Zapraszam all Quattro!

Na pewno graczy nie zabraknie :). Jeszcze dziś/jutro przed startem pojawią się filmy na youtube.

Opublikowano

Jakie są wartości 6/7 bonów?

Dlaczego wrzuciliście te obrzydliwe świecące zbroje?

Dlaczego noże na ninje na największy lv są tak upośledzone?

Klasy są wyrównane czy archerem nic nie ugram?

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Hmm, zajebisty serwer się zapowiada, boję się że padnie jak większość na starcie. Administracja widzę ogarnięta. Wzbogaciłbym jeszcze prezentację. Ale tak git.

Pozdrawiam.

Zagram na 100% Nick : SheVeR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...