Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eldurion.pl [Dedyk] [Easy]

MT2-Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbroja szaman zbugowana, nie da się przerobić wyżej niż 101 + bo Dungeony nie działają ;) A dla woja nie trzeba takich ulepek :D

Opublikowano

No i lipe macie... Koncze grac wbiłem maxa i co? Nie ma nawet co robic dungeony nie działają 0 jakichkolwiek atrakcji, eventów no kompletnie nic. Forum też nie ma na stronie też nic nowego nie dodają, kompletna porażka. Szkoda bo serwer naprawdę fajny,ale szkoda czasu na to.

Serwera nie polecam, nawet nie ściągajcie klienta bo nie ma po co ;)

Już upatrzyłem sobie inny serwer ;) Tam przynajmniej administracja jest cały czas online i dba o serwer.

Odkrywca
Opublikowano

No i lipe macie... Koncze grac wbiłem maxa i co? Nie ma nawet co robic dungeony nie działają 0 jakichkolwiek atrakcji, eventów no kompletnie nic. Forum też nie ma na stronie też nic nowego nie dodają, kompletna porażka. Szkoda bo serwer naprawdę fajny,ale szkoda czasu na to.

Już upatrzyłem sobie inny serwer ;) Tam przynajmniej administracja jest cały czas online i dba o serwer.

popieram  w 100% , szkoda ;C serwer zajefajny ;d

lecz administracja go olała ;C

Opublikowano

Serwer fajny w 2 dni 200lvl (24h na dobe expbot) adminów nie widać chyba nawet nie wchodzą bo ch4 i ch3 od 2 dni nie dziala :/ , ale tak to serwer spoko

widac jaki jestes wh i boty inczej 100 nie dasz rady wbic, a co do administacji faktycznire olalal

masz maxa i co  eq pewnie podstawa kozak z is-em  i nic wiecej

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Fakela, server upadnie jak troche hajsu mu wpadnie.

90472801207480070301.png

Opublikowano

Fakel postawił drugi raz ten serwer i jak widzicie nic się nie zmieniło jeszcze trochę i serwer padnie 

Opublikowano

A myślałem, że coś wyjdzie z tego serwera.. Jest na prawdę fajny, fajni ludzie grają, ale te bugi i olewająca adminstracja... Masakraa.. ;/

Opublikowano

HAHAHA ludzie macie mozg czy ku*wa jakis orzeszek -.-?? wbiliscie 120 lv a pewnie wiekszosc z was niewbila nawet 75 ;x a juz piszecie ze serwer chu*owy ;x .I jak juz gralem na poprzedniej odslonie serwer i to co mowicie ze nic nowego na serwie niema?? pozwole sobie JE*NAC smiechem BBBUUUUhAHAHAHAHHA jednym slowem w dupie byliscie i gowno widzieliscie tyle z mojej strony a dla reszty ch2 , 3, 4 niedzialaja dlatego ze serwer postawiany jest na bardzo rzadkich plikach i wlasnie na tych plikach naprawienie channelow to niejest takie napstryk palcami ^^ wymaga to duzej pracy wiem bo sam kiedys mialem te pliki ;] 

a jeszcze jedno ci co mowia ze administracja ma wyjeb***** na serwer to gowno prawda, fakt faktem moze prace nad serwerem nieida w expresowym tepie ale ludzie no przeciez oni tez chodza do pracy -.- maja rodziny moze dzieci i myslicie ze wszystko to popierd**a i beda no-life przy serwie bo wy tak chcecie ?? uzasadnieniem jest to ze byly eventy :) tak tez sadze ze kiedy jest weekend to postaraja sie jak najwiecej zrobic z serwerem tak abyscie mogli sie cieszyc z gry a wy jeszcze take hejty na nich wypisujecie zalosne tyle na ten temat dziekuje dobranoc ;x

@topic:

serwer naprawde zajebisty moglbym powiedziec ze jest tak zajebisty jak swego czasu np: Xe*oxmt2 czy tez Gl*dormt2 :) 
serwer ma pare wad takich jak np bugujace dt czy czesto przestajace dzialac 3 ch:P ale z tego co widze i wnioskuje za okolo 2-3 tygodnie ten serwer bedzie perelka wsrod serwerow easy :) jak najbardziej polacam :P oczywiscie wbijac do shinsoo:P

PS: 00;44 a na serwie 120 osob online oh yeah oby tak dlalej:D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

Opublikowano

HAHAHA ludzie macie mozg czy ku*wa jakis orzeszek -.-?? wbiliscie 120 lv a pewnie wiekszosc z was niewbila nawet 75 ;x a juz piszecie ze serwer chu*owy ;x .I jak juz gralem na poprzedniej odslonie serwer i to co mowicie ze nic nowego na serwie niema?? pozwole sobie JE*NAC smiechem BBBUUUUhAHAHAHAHHA jednym slowem w dupie byliscie i gowno widzieliscie tyle z mojej strony a dla reszty ch2 , 3, 4 niedzialaja dlatego ze serwer postawiany jest na bardzo rzadkich plikach i wlasnie na tych plikach naprawienie channelow to niejest takie napstryk palcami ^^ wymaga to duzej pracy wiem bo sam kiedys mialem te pliki ;] 

a jeszcze jedno ci co mowia ze administracja ma wyjeb***** na serwer to gowno prawda, fakt faktem moze prace nad serwerem nieida w expresowym tepie ale ludzie no przeciez oni tez chodza do pracy -.- maja rodziny moze dzieci i myslicie ze wszystko to popierd**a i beda no-life przy serwie bo wy tak chcecie ?? uzasadnieniem jest to ze byly eventy :) tak tez sadze ze kiedy jest weekend to postaraja sie jak najwiecej zrobic z serwerem tak abyscie mogli sie cieszyc z gry a wy jeszcze take hejty na nich wypisujecie zalosne tyle na ten temat dziekuje dobranoc ;x

@topic:

serwer naprawde zajebisty moglbym powiedziec ze jest tak zajebisty jak swego czasu np: Xe*oxmt2 czy tez Gl*dormt2 :) 

serwer ma pare wad takich jak np bugujace dt czy czesto przestajace dzialac 3 ch:P ale z tego co widze i wnioskuje za okolo 2-3 tygodnie ten serwer bedzie perelka wsrod serwerów easy :) jak najbardziej polacam :P oczywiscie wbijac do shinsoo:P

PS: 00;44 a na serwie 120 osob online oh yeah oby tak dlalej

Żeś sie rospisał chłopie. ;)

Z tego co mi wiadomo, jeszcze nikt nie widział żadnego GM'a na tym serwerze, jak i nie było żadnego eventu.. ;)

Opublikowano

Ludzie, czego się spodziewaliście? ..

Od początku wiadomo było, że postawią serwer a potem full olewka -.-

Opublikowano

@topic:

serwer ma pare wad takich jak np bugujace dt czy czesto przestajace dzialac 3 ch:P ale z tego co widze i wnioskuje za okolo 2-3 tygodnie ten serwer bedzie perelka wsrod serwerow easy :) jak najbardziej polacam :P oczywiscie wbijac do shinsoo:P

PS: 00;44 a na serwie 120 osob online oh yeah oby tak dlalej:D

To powiedz mi co administacja zrobiła przez ten czas?

Nawet strona padła...

Opublikowano

Hmm jak widze Administracja nieogarnieta , chcialem zagrac na tym serwie ale nie mam jak bo strona nie dziala ^-^ , tak sie zastanawiam czy w ogole warto zaczynac tu gre skoro team  olewa ten serwer. 

Wniosek: Serwer zapowiada sie na fajny ale  administracja do "dupy"

Opublikowano

Jak oceniacie serwer w skali 1/10?

Cieżko o eq?

Dozwolony BS?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Nowicjusz
Opublikowano

Jak oceniacie serwer w skali 1/10?

Cieżko o eq?

Dozwolony BS?

Ja oceniam na 2/10

O eq nie jest tak ciężko

Wszystko jest dozwolone, ten serwer nie ma administracji.

Od siebie dodam, że nie warto tam grać, ostatnio wbiłem z czystej ciekawości, postałem 40 min w m1 shinsoo, NIE widziałem nawet 1 osoby i nikt nic na czacie nie pisał, ten serwer umarł.

Opublikowano

Jakoś szału nie ma...

w ogóle nie wkręca się, nie zawitam. Jakieś te zbroje takie dziwne, ogólnie wszystko dziwne, bronie jakieś takie no nie wiem.

Nie wbije, ale to jest tylko moje zdanie więc się proszę nie przejmować ;)

Opublikowano

Macie pozwolenie na użycie grafiki z 4Story.pl?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...