Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eldurion.pl [Dedyk] [Easy]

MT2-Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudny serwer, wbiłem top 1 i nie ma co robić, metki bodziakiem z trutą na mapie 90 bije się latami.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nudny serwer, wbiłem top 1 i nie ma co robić, metki bodziakiem z trutą na mapie 90 bije się latami.

Zrób eq na potwory, a metki będą schodzić w 15sek :)

Opublikowano

Doładowałem SM-y, a SM nie doładowało i co teraz?

Możliwe że wystąpil taki błąd lecz już na pewno wszystko działa. Jeżeli jednak nie dostałeś automatycznie sm napisz mi na PW swój numer z którego wysłałeś smsa + godzine a zostaną one zwrócone.

Opublikowano

Mi po każdym teleportowaniu zostaje czarny obraz w cliencie, a co do serwera to bardzo fajny, lecz jak widzę w każdej prezentacji tego nosorożca, który kompletnie nie pasuje do Metina, to aż się wymiotować chce i bez tego błyszczenia się zbroji było by lepiej.

Opublikowano

na kazdym serwie nie da sie tpac zony do v1 v2 av1 av2 tzn prawie na kazdym zdarza sie ale rzadko

To jest easy ... powinno sie dać a jak nie to zróbcie dowodzenie na P ./... jak ja wbiłem Wp'kiem 75 w 3h to nie mam zamiaru znow wbic daggerem bo to bede 6h wbijal.... zrobcie te TP !!

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Wbijam!! Zapowiada się zajebisty serw. a Powiedzcie mi jak tu jest z bonami? Jakie wartości?

Bony wchodzą maxy. :)

Opublikowano

Mało graczy gra ... 

Po drugie to jest serwer easy ? Exp bardziej pod medium idzie ... wgl rosek nie ma -.- Co to ma być ? To nie hard że rosek nie ma boże......

Opublikowano

dodacie 4ch ??? 

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...