Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eldurion.pl [Dedyk] [Easy]

MT2-Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

okej pomyślimy.

Nie pomyślimy tylko chłopie... wejdz sb i zobacz jak leci exp ... po 3h gry taki maly lvl w topce a 100 lv jak pisales mial isc biegeim

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

nie działa odbugowywanie postaci... aktualnie mam od pół h zbugowaną postać i chyba to yebne...

edit: poza tym- 1 ch? to ja nie wiem czy to normalne. + na początku w win8 wywala mi i kumplowi błąd "metin2.create_no_appropriate_device", także zakładam że na każdej ósemce tak jest.

Opublikowano

Witam otoz sciaglem ten serwer odpalam i pisze

LOG Metin2. CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVIANCE

PPM na ikonce klienta>Rozwiąż problemy ze zgodnością>Wypróbuj zalecane, dalej dasz sobie radę. Jak weźmiesz "rozwiąż problemy z programem" i tam weźmiesz zgodność z win7 powinno naprawić się na stałe.

Opublikowano

Serw denny, ch1 tylko on exp lipny jak na easy,ciagłe ksucie i pełno bógów haha serw dno.ciał.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

No to tak :)

3h gry i co stwierdzam

Otóż całkiem fajny server, mili ludzie , dobrze zabezpieczony, ani 1 laga, ani 1 cofki bądz loga.

Kilka poprawek które trzeba wnieść do gry

Wiele osób pokończyło gre gdy zobaczylo ,ze wbicie 75 levla zajmuje 3h ... no coz ... też przesada dlatego zwiększcie expa

Kolejny problem : teleportacja poprzez ślub nie działa ... naprawcie to w trybie natychmiastowych to wrócę do gry.. mianowicie z red lasku bądz m1 nie mogę sie tepac do mojej glownej postki ktora jest w v1... no bez żartów ...

Powodzenia... zachęcam i polecam ja na razie przestaje grac aczkolwiek temat śledzę na bierząco czy te śluby poprawią

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

No to tak :)

3h gry i co stwierdzam

Otóż całkiem fajny server, mili ludzie , dobrze zabezpieczony, ani 1 laga, ani 1 cofki bądz loga.

Kilka poprawek które trzeba wnieść do gry

Wiele osób pokończyło gre gdy zobaczylo ,ze wbicie 75 levla zajmuje 3h ... no coz ... też przesada dlatego zwiększcie expa

Kolejny problem : teleportacja poprzez ślub nie działa ... naprawcie to w trybie natychmiastowych to wrócę do gry.. mianowicie z red lasku bądz m1 nie mogę sie tepac do mojej glownej postki ktora jest w v1... no bez żartów ...

Powodzenia... zachęcam i polecam ja na razie przestaje grac aczkolwiek temat śledzę na bierząco czy te śluby poprawią

na kazdym serwie nie da sie tpac zony do v1 v2 av1 av2 tzn prawie na kazdym zdarza sie ale rzadko

zhda.png

Opublikowano

na kazdym serwie nie da sie tpac zony do v1 v2 av1 av2 tzn prawie na kazdym zdarza sie ale rzadko

to eazy...

Czekam na prawidzwego oldschoolowego hard'a m2

Opublikowano

Tak serwer fajny . Exsp no było by fajnie gdyby spoty były powiększone i szybciej sie respiły a do tego tylko jedno ch  no łatwo można się domyśleć na jednym spocie w v2 po 3 osoby siedzą nie ma gdzie exspić metki w red lesie to samo tyle ludu i jedno ch . Jak dadzą 4 ch będzie fajnie .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Zajebiste serwery niemal od razu mają problemy i padają podczas gdy to gówno nadal stoi bez lagów. Serio? Chyba zrezygnuję z metina!

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Ile jest osób online na serwerze?

Opłaca się zaczynać czy poczekać do naprawy bugów?

Opublikowano

Tak serwer fajny . Exsp no było by fajnie gdyby spoty były powiększone i szybciej sie respiły a do tego tylko jedno ch  no łatwo można się domyśleć na jednym spocie w v2 po 3 osoby siedzą nie ma gdzie exspić metki w red lesie to samo tyle ludu i jedno ch . Jak dadzą 4 ch będzie fajnie .

Ch będą 4 dziś dodane.

Zajebiste serwery niemal od razu mają problemy i padają podczas gdy to gówno nadal stoi bez lagów. Serio? Chyba zrezygnuję z metina!

Mówisz o swoim gó*nianym mózgu ?

Opublikowano

Bardzo przyjemny serwer, zero lagów zero cofek, co boli to trochę mało ludzi, którzy odchodzą przez exp do 75lv, dlatego także jestem za zwiększeniem jego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...