Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL - HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR

bielan23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.
Miałem z rok przerwy od metina i dzisiaj postanowiłem że zaczne grać. Pobrałem metina ze strony wszystko git , zainstalował się , wyskoczyło mi patchowanie , potem dałem - Rozpocznij grę w prawym dolnym rogu pojawiło się okienko Hack Shield Pro i ładowało się po kawałku , doszło do połowy i nagle znikło , czekałem z 1-2 minuty i nagle wyskoczył mi błąd - HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR. Poszperałem po necie i po forum i próbowałem chyba wszystkiego i nic mi nie pomaga. Bardzo bym prosił żeby ktoś pomógł mi zwalczyć ten błąd , żebym mógł znowu grać w metina.
Jak by co mam Windows Vista Home Premium Pamięć RAM 2046 MB Procesor Intel 1.80 GHz.
Bardzo bym prosił o szybką pomoc. :) Na dole daje zdj może sie przyda.
post-137798-0-32324000-1392845816_thumb.jpg

Opublikowano

Usunełem cały folder Hshield , włączyłem metka od nowa przez administratora , wyskoczyło mi okienko Hack Shield Pro pasek załadował się cały na zielono , i znowu to samo po 2-3 min wyskoczył mi ten sam błąd.. :(

Opublikowano

Odpal w trybie zgodności z win xp. Może wtedy załaduje. Nie mam już innego pomysłu, @ALL up dali już co mi wpadło do głowy.

Opublikowano

Więc odpal go w zgodności win xp. 

Czyli? :(

WIEM O CO CHODZI, też długo się z tym męczyłem

1.Wchodzisz w folder hshield

2.Włączasz hsupdate

3.Grasz :)

Zrobiłem tak i nie pomogło :(

Opublikowano

Miałem ten problem, kontaktowałem się z support i pomogła mi jedna rzecz.

A więc wchodzisz w:

C:\Program Files (x86)\GameforgeLive\Games\POL_pol\Metin2

Może byc to D np albo Program Filed bez (x86)

Kopiujesz folder na np pulpit, odpalasz kurczaczki. (nie przenosisz tylko kopiujesz)

Następnie w skopiowanym folderze (pulpit) odpalasz żółte kaczki. Odpala ci się GameForgeLive dajesz graj teraz, wyskakuje szukanie patchów. Jak nic nie bd dajesz znów graj teraz odpala się launcher metina (autopatcher) dajesz rozpocznij gre i działa.

Miałem to samo, następnym razem jak bd chciał wejść do metina wbijasz przez ten folder:

C:\Program Files (x86)\GameforgeLive\Games\POL_pol\Metin2

W nim odpalasz metin2launch (patcher) bo w tym na pulpicie bd dalej hack_shield update error ale mozesz ogolnie z pulpitu już usunąć.

Mi zadziałało, pomógł mi kontakt z supportem metina (w 5min odpowiedzi 2 dostałem)

517981403547547309333.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...