Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CryZone - Emulator

luki6655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy bedzie mozna znowu grac ?

Już można

Ciekawy serwer. Jednak cziterów co nie miara ...

Współpracujemy z człowiekiem który pracuje nad AC

Ten serwer jest tak chujowy że głowa boli...

Crash/czity/bugi/glitche/Administracja chujowa jak barszcz

Czegoś nie dopisałem ? :)

Wiem "nie chcesz to nie graj" ale pragnę poinformować i ostrzec graczy przed tymi fekaliami

i według mnie ten emulator to prawdziwa kupa zgniłego bawolego gówna, który nigdy nie powinien trafić na światło dzienne :)

tak twoje multi-konto albo jakiś dev/albo dziecko które myśli że dostanie M107 :) jak liźnie rowa :D

HEJTER tyle powiem zrób coś ze swoim życiem i zaskocz mnie twoim emu..... sory nie posiadasz takiego LOL.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Współpracujemy z człowiekiem który pracuje nad AC

HEJTER tyle powiem zrób coś ze swoim życiem i zaskocz mnie twoim emu..... sory nie posiadasz takiego LOL.

Kurcze no piszesz hejter ;d

Pisze jak jest ;d serwer jest niedorobiony i chujowy jak barszcz... i staram się odradzać go ludziom którzy jeszcze się nim nie zarazili

Piszesz że robicie Pracujesz nad AC i tutaj znowu są kłamstwa(no kurwa ile można wciskać te słowa)

Pierw piszesz

"mamy już kupionego AC od UC"

"aktualnie AC jest w trakcje tworzenia"

"nasza ekipa robi/zrobiła AC"

"Mamy już Swojego niezastąpionego AC"

I teraz jest "Współpracujemy z człowiekiem który pracuje nad AC"

Skończcie pisać że robicie AC tylko go zróbcie bo tam sie grać nie da ;d

ty też nie posiadasz takiego emulatora tylko coś co ma przypominać emulator :) i jest jego nieudaną próba... i nie mów że tak nie jest :)

Panowie bez prowokacji do flamewaru tu proszę...

Nie prowokuje nikogo do flamewara tylko pisze moją własną opinie na temat tego serwera, a to że jest jaka jest, jest spowodowane tym jaki jest ten emu... to coś co na chama stara się przypominać emulator :)

Opublikowano

Kurcze no piszesz hejter ;d

Pisze jak jest ;d serwer jest niedorobiony i chujowy jak barszcz... i staram się odradzać go ludziom którzy jeszcze się nim nie zarazili

Piszesz że robicie Pracujesz nad AC i tutaj znowu są kłamstwa(no kurwa ile można wciskać te słowa)

Pierw piszesz

"mamy już kupionego AC od UC"

"aktualnie AC jest w trakcje tworzenia"

"nasza ekipa robi/zrobiła AC"

"Mamy już Swojego niezastąpionego AC"

I teraz jest "Współpracujemy z człowiekiem który pracuje nad AC"

Skończcie pisać że robicie AC tylko go zróbcie bo tam sie grać nie da ;d

ty też nie posiadasz takiego emulatora tylko coś co ma przypominać emulator :) i jest jego nieudaną próba... i nie mów że tak nie jest :)

Nie prowokuje nikogo do flamewara tylko pisze moją własną opinie na temat tego serwera, a to że jest jaka jest, jest spowodowane tym jaki jest ten emu... to coś co na chama stara się przypominać emulator :)

Udajesz? D Z I E C K O po 1.Nie nie jest bo emu jest dobry i POLSKI a ty idź spróbuj serwer zrobić wgl... pewnie dziecko metina jesteś, kiedy pisze "Współpracujemy z człowiekiem który pracuje nad AC" 

To zacznij czytać UWAŻNIE: Współpracujemy z człowiekiem który !!!pracuje nad AC!!! (STWORZONYM!)

Opublikowano

Udajesz? D Z I E C K O po 1.Nie nie jest bo emu jest dobry i POLSKI a ty idź spróbuj serwer zrobić wgl... pewnie dziecko metina jesteś, kiedy pisze "Współpracujemy z człowiekiem który pracuje nad AC" 

To zacznij czytać UWAŻNIE: Współpracujemy z człowiekiem który !!!pracuje nad AC!!! (STWORZONYM!)

Człowieku czy ty jesteś upośledzony ? na Chuj mnie odrazu obrażasz ? boli cie prawda ?

Reklamę robisz piękną ;d temu serwerowi, chodzi mi o to że używając i broniąc sie takimi zdaniami pokazujesz że jesteś chujowy ;d

Gubisz sie w swoich kłamstwach na temat tej chujozy a nie emulatora ;d

PS. "pewnie dziecko metina" hmm mówi to dzieciak który jest jeszcze w 2-3Gimb ;d

temat powienien iść do kosza bo jedynie co tutaj sie pojawia to lizanie dupy tym co piszą +, a hejtowanie tych co piszą prawdę na temat tego czegoś ;d

Opublikowano

Człowieku czy ty jesteś upośledzony ? na Chuj mnie odrazu obrażasz ? boli cie prawda ?

Reklamę robisz piękną ;d temu serwerowi, chodzi mi o to że używając i broniąc sie takimi zdaniami pokazujesz że jesteś chujowy ;d

PS. "pewnie dziecko metina" hmm mówi to dzieciak który jest jeszcze w 2-3Gimb ;d

temat powienien iść do kosza bo jedynie co tutaj sie pojawia to lizanie dupy tym co piszą +, a hejtowanie tych co piszą prawdę na temat tego czegoś ;d

Dawaj skypa dodam cię do konfy i zobaczymy cwaniaku ile masz lat...

W naszej ekipie najmłodsza osoba to 16 lat -_-

Opublikowano

No cóż, zawiodłem się na tym serwerze, miało być dużo fpsów, a jest bardzo mało, dla porównania:

Infestation alpha(jak jeszcze było WarZ, w listopadzie 2012 roku): 45fps+ stałe

Infestation na chwilę obecną: 25+fps

CryZone: 10-15+fps.

Opublikowano

No cóż, zawiodłem się na tym serwerze, miało być dużo fpsów, a jest bardzo mało, dla porównania:

Infestation alpha(jak jeszcze było WarZ, w listopadzie 2012 roku): 45fps+ stałe

Infestation na chwilę obecną: 25+fps

CryZone: 10-15+fps.

Masz spadki FPS ponieważ jest nowa mapa...

przywróciliśmy Alphe (całkowitą przez przypadek :/ (bez drzewka skill katan itd itp))

Opublikowano

Dawaj skypa dodam cię do konfy i zobaczymy cwaniaku ile masz lat...

W naszej ekipie najmłodsza osoba to 16 lat -_-

Ostrzegałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...