Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CryZone - Emulator

luki6655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy!

Zapraszamy na emulator Infestation!

jest to pierwszy polski emulator!

Strona: 

http://cryzone.jimdo.com/

Facebook na stronie emulatora polecam tam wchodzić ponieważ jest tam zamieszczone pełno informacji

TS3: xxx

• co oferuje emulator?
  • czym się różni od innych emulatorów?
  • jak wygląda sytuacja z antycheatem (czy jest wgl jakiś?)
  • ile będzie dostępnych serwerów i ile będą w stanie pomieścić graczy?
  • czy macie jakieś zaplecze w postaci programistów, którzy będą w stanie naprawić błędy?

Oferujemy: Przede wszystkim dobrą zabawę, masę eventów, ogarnięty staff

Czym różni się od innych emulatorów?: Na pewno klimatem, ponieważ będzie bardziej taki 4fun, oraz będzie miał dużo zmienianych tekstur animacji, no i oczywiście cały staff słucha waszych propozycji, dotyczących zmian

Jak wygląda sytuacja z antycheatem?: Antycheat dodany (nie kupiony ale zrobiony przez nas)

Ile będzie dostępnych serwerów i ile będą w stanie pomieścić graczy?: Teraz to zależy od was będziemy robić tyle aby wszystkich pomieściły, a jak nie pomieszczą to wtedy zwiększymy ilość slotów, bądź serwerów

czy macie jakieś zaplecze w postaci programistów, którzy będą w stanie naprawić błędy?: Tak mamy ludzi, którzy  ogarniają tematy bazy danych, mySQL, php 5.5, ponadto programowanie obiektowe, znajomość C++, jak i java script.

Serwer będzie na alphie lecz wszystkie błędy z nią związane zostaną usunięte.

*Dodaliśmy vipa 

*Kupno GC

*Dodaliśmy pływanie

*Dodaliśmy Mape Alphy oraz PVP

*Dodaliśmy Auta

*Dodaliśmy zbalansowany loot

*Dodaliśmy ogarnięta AI

*Dodaliśmy antycheata

*Dodaliśmy superzombie

*Dodaliśmy loot z zombie

*Dodaliśmy dobry loot drop

*Dodaliśmy bronie w marketplacie

*Dodaliśmy bronie takie jak famas, rpg-7, wszystkie bronie z dodatkiem elite (np. ak-74M elite)

(Zgodnie z regulaminem pkt. nr. 5 jak i nr. 6 nie ma napisane, że nie można reklamować Facebook'a)

1614543_213908958800980_404929420_o.jpg

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mieliście wyraźny zakaz tworzenia kolejnych tematów o tym emulatorze. Jeśli zacznie się to chociażby lekki spam lub flamewar temat wyląduje w koszu. Ostatnia szansa, dlatego że emulator wreszcie myślę że zrobiony. Ale tak jak mówiłem, spam lub flamewar i temat do kosza.

Nie reklamujemy kanałów TS3!

@down

http://www.mpcforum.pl/topic/1148888-cryzone/

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Mieliście wyraźny zakaz tworzenia kolejnych tematów o tym emulatorze. Jeśli zacznie się to chociażby lekki spam lub flamewar temat wyląduje w koszu. Ostatnia szansa, dlatego że emulator wreszcie myślę że zrobiony. Ale tak jak mówiłem, spam lub flamewar i temat do kosza.

Nie reklamujemy kanałów TS3!

Nie mieliśmy zakazu :/ kazaliście napisać kiedy serwer wystartuje... a serwer stoi od 2 tygodni.

Opublikowano

Z tego co wiem, to teraz prosicie/prosiliście ludzi o wsparcie finansowe, gdyż wam na serwer nie starcza. Wiem, bo pisałem komentarz na FP, na który mi odpowiedzieliście.

Jeżeli serwer stoi to przynajmniej dalibyscie graczom dowbload plików serwerowych (link na mpc wraz ze skanem), żeby nie było trzeba wchodzić na stronę :P

Strona jak strona, ale niepokoi mnie splagiatowany opis gry "CryZone rozgrywa się...", gdyż to można znaleźć spokojnie na google.

Dodałbym również skan do plików na stronie, gdyż nie wiem jak inni, ale np. ja nie lubię pobierać na ślepo :P

Ale tak szczerze, to może się skuszę na testa :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nie mieliśmy zakazu :/ kazaliście napisać kiedy serwer wystartuje... a serwer stoi od 2 tygodni.

Znowu kłamstwa i propaganda xD

1."Jak wygląda sytuacja z antycheatem?: Antycheat dodany (nie kupiony ale zrobiony przez nas)"-Wy nie macie żadnego antyczita :)

2.Serwer jest 4Fun a 6różnych rodzajów vipa ;d

3.Serwer nie stoi 2tygodnie tylko nie cały tydzień(Z czego 80% czasu jest off) bo nie ma hajsu na nic ;d (a na czat pisaliście że macie tyle hasju że ja pierdole i jeszcze troche ...)

4.90%botów w tej grze prosi na czat o broń(m107 albo vvs)...

5.Crashy jest więcej w ciągu minuty niż graczy którzy tam wchodzą w ciągu dnia...

6.

Czaka

Napisany 14 luty 2014 - 20:51

"mówiłem coś na temat Waszego durnego spamowania z tematami o serwerze. Tymi tematami prowokujecie innych do flame waru i powodujecie spam.

Koniec tego dobrego. Każdy kolejny temat zostanie automatycznie wywalony do kosza. Jeżeli macie zażalenia to PW."

Tak tylko pisze ;) )

Opublikowano

Z tego co wiem, to teraz prosicie/prosiliście ludzi o wsparcie finansowe, gdyż wam na serwer nie starcza. Wiem, bo pisałem komentarz na FP, na który mi odpowiedzieliście.

Jeżeli serwer stoi to przynajmniej dalibyscie graczom dowbload plików serwerowych (link na mpc wraz ze skanem), żeby nie było trzeba wchodzić na stronę :P

Strona jak strona, ale niepokoi mnie splagiatowany opis gry "CryZone rozgrywa się...", gdyż to można znaleźć spokojnie na google.

Dodałbym również skan do plików na stronie, gdyż nie wiem jak inni, ale np. ja nie lubię pobierać na ślepo :P

Ale tak szczerze, to może się skuszę na testa :)

Człowieku serwer stoi od tygodnia + teraz wystąpił problem (zrobimy backupa kiedy wróci justin(czyli Dev))

Znowu kłamstwa i propaganda xD

1."Jak wygląda sytuacja z antycheatem?: Antycheat dodany (nie kupiony ale zrobiony przez nas)"-Wy nie macie żadnego antyczita :)

2.Serwer jest 4Fun a 6różnych rodzajów vipa ;d

3.Serwer nie stoi 2tygodnie tylko nie cały tydzień(Z czego 80% czasu jest off) bo nie ma hajsu na nic ;d (a na czat pisaliście że macie tyle hasju że ja pierdole i jeszcze troche ...)

4.90%botów w tej grze prosi na czat o broń(m107 albo vvs)...

5.Crashy jest więcej w ciągu minuty niż graczy którzy tam wchodzą w ciągu dnia...

6.

Czaka

Napisany 14 luty 2014 - 20:51

"mówiłem coś na temat Waszego durnego spamowania z tematami o serwerze. Tymi tematami prowokujecie innych do flame waru i powodujecie spam.

Koniec tego dobrego. Każdy kolejny temat zostanie automatycznie wywalony do kosza. Jeżeli macie zażalenia to PW."

Tak tylko pisze ;) )

Jesteś jakiś niedorozwinięty??

1.Sprawdź nie odbanuje jak dostaniesz bana

2.Tak bo serwer padnie idioto -_-

3.Haha widocznie jesteś ślepy zobacz sobie kiedy był ostatni post o serwie online... wyłączane są na czas updatu

4.Bo były testy (już się skończyły...)

5.Średnia graczy przy starcie jest większa niż na innych emu + wchodź na facebooka szkoda gadać komuś kto nie czyta świeżych wiadomości (na facebooku jest sposób na crashe)

Najpierw patrz dokładne info potem sprawdź co jest po updacie a potem się udzielaj!

//Serwery online

Opublikowano

Człowieku serwer stoi od tygodnia + teraz wystąpił problem (zrobimy backupa kiedy wróci justin(czyli Dev))

Jesteś jakiś niedorozwinięty??

1.Sprawdź nie odbanuje jak dostaniesz bana

2.Tak bo serwer padnie idioto -_-

3.Haha widocznie jesteś ślepy zobacz sobie kiedy był ostatni post o serwie online... wyłączane są na czas updatu

4.Bo były testy (już się skończyły...)

5.Średnia graczy przy starcie jest większa niż na innych emu + wchodź na facebooka szkoda gadać komuś kto nie czyta świeżych wiadomości (na facebooku jest sposób na crashe)

Najpierw patrz dokładne info potem sprawdź co jest po updacie a potem się udzielaj!

//Serwery online

Już nazywasz mnie idiotom :/ nieładnie (w ten sposób pokazujesz że jesteś dzieckiem i robisz flamewar ;d bo jakoś cie nigdzie nie uraziłem, a najczęściej tak jest w systemie obronnym dzieci że jak ktoś pisze prawde to jest jebany)

1.To widzę że ty gówno wiesz o tym waszym emulatorze :)

2.jakoś inne sie trzymają bez żadnego Vipa ? o.O

3.Nie będę tego komentować(odsyłam do waszego Gfp)

4.fajnie fajnie ale ja mówie o tym gdzie Już podobno nie rozdajecie broni(czytaj teraz)

5."Średnia graczy przy starcie jest większa niż na innych emu" O KURWA ty chyba nigdy nie grałeś na innym emulatorze xD

6.(na facebooku jest sposób na crashe) Świetny pomysł szkoda że ssie ;o

Opublikowano

Fajnie że jest tyle broni itd. tylko...

Ale mam CRASH kiedy klikam ESC lub  ,,I'' by dojść do eq -,-

Jeżeli pomożecie dostaniecie 3 graczy bo kumpel ma słaby net to moge mu dać lecz crash only... ;)

@edit

Pisaliście że będzie z 100 fps dla każdego -,-

Zero pomocy od adminów.

Opublikowano

Fajnie że jest tyle broni itd. tylko...

Ale mam CRASH kiedy klikam ESC lub  ,,I'' by dojść do eq -,-

Jeżeli pomożecie dostaniecie 3 graczy bo kumpel ma słaby net to moge mu dać lecz crash only... ;)

@edit

Zero pomocy od adminów.

Ten problem jest już u 1 gracza podaj mi jakiego sprzętu używasz (w sumie podaj sam system)

//Serwer za niedługo może paść na jakieś 2h z powodu Updatu w którym wprowadzimy mape alphy (colorado v1) + może cliffside

Opublikowano

Ten problem jest już u 1 gracza podaj mi jakiego sprzętu używasz (w sumie podaj sam system)

//Serwer za niedługo może paść na jakieś 2h z powodu Updatu w którym wprowadzimy mape alphy (colorado v1) + może cliffside

Siedząc właśnie u was na FB widzę że nie tylko 1 osoba ma ten problem ;d

Ps. Pisaliście ze będziecie dawać swoje własne mapy a widzę że dodajcie cliffside xD

@edit

Zero pomocy od adminów.

Naprawdę wierzysz że będzie 100Fps dla każdego ? XDD

Ludzie Z Iss nie potrafią ogarnąć optymalizacji gry(to myślisz że jakieś dzieci to zrobią ?), a żeby grać na 50+ trzeba mieć bardzo dobrego kompa

Ps.Ludzie którzy są odpowiedzialni za SS z gry na ich fb grają w oknie i mają po 15 fps w clear więc....

Opublikowano

Siedząc właśnie u was na FB widzę że nie tylko 1 osoba ma ten problem ;d

Ps. Pisaliście ze będziecie dawać swoje własne mapy a widzę że dodajcie cliffside xD

Naprawdę wierzysz że będzie 100Fps dla każdego ? XDD

Ludzie Z Iss nie potrafią ogarnąć optymalizacji gry(to myślisz że jakieś dzieci to zrobią ?), a żeby grać na 50+ trzeba mieć bardzo dobrego kompa

Ps.Ludzie którzy są odpowiedzialni za SS z gry na ich fb grają w oknie i mają po 15 fps w clear więc....

1.Będziemy dodawać inne mapy niż cliffside :/

2.Tylko wiedz, że ludzie z ISS mają kompy z nasa dlatego ich optymalizacja nie obchodzi oni się tym nawet nie zajmują....

3.I jeżeli myślisz o nas jak o małolatach to zapraszam na TS'a/Skypa

Opublikowano

Najlepiej by było jakbyś wstawił skan do tego pliku

I prosze uważać ze słowami

Spokojnie dam skan ale wiesz trzeba trochę poczekać bo właśnie zajmuje się mapą

BTW dla niedowiarków...

3in8.png

Opublikowano

Win 7 (kupiony),StarGateZ działa spokojnie + normal ISS.

Działa mi spokojnie BF3 :D

PS.Podaj na pw skype to ci pokaże ;)

Opublikowano

1.Będziemy dodawać inne mapy niż cliffside :/

2.Tylko wiedz, że ludzie z ISS mają kompy z nasa dlatego ich optymalizacja nie obchodzi oni się tym nawet nie zajmują....

3.I jeżeli myślisz o nas jak o małolatach to zapraszam na TS'a/Skypa

Nie będę wchodzić na waszego(?) ts ani dawać swoje skype po tym jak wasza ortografia jest na poziomie "pomuc","bendzie",itp(jak byś sobie nie przypominał to napisze podpowiedz wasz fp i sb) 3Gimb i 1tech też zalicza sie do dzieci ;d

Komputer z Nasa? Widać że ty nie wiesz chyba jakie kompy mają w nasa xD(wiem że jest to porównanie)

Logiczne że nie będziesz miał dużo fps bo ten serwer ma słabą optymalizacje :)

Opublikowano

Nie będę wchodzić na waszego(?) ts ani dawać swoje skype po tym jak wasza ortografia jest na poziomie "pomuc","bendzie",itp(jak byś sobie nie przypominał to napisze podpowiedz wasz fp i sb) 3Gimb i 1tech też zalicza sie do dzieci ;d

Komputer z Nasa? Widać że ty nie wiesz chyba jakie kompy mają w nasa xD(wiem że jest to porównanie)

Logiczne że nie będziesz miał dużo fps bo ten serwer ma słabą optymalizacje :)

AA już wiem o co ci chodzi :) tych 3 wyrzuciłem zostałem ja, SkyOne, Justin, OnlyTrueMPT i Paweł z czego skyone i justin skrypterzy (jeden ze francji drugi z kansas (USA) oraz OTMPT(ze szwajcari (również sktypter))

Wejdź tak: PPM na launcher >> właściwości >> znajdź element decelowy >> Warz.exe >> PPM >> zgodność >> Win 7 (albo xp sp3)

Opublikowano

AA już wiem o co ci chodzi :) tych 3 wyrzuciłem zostałem ja, SkyOne, Justin, OnlyTrueMPT i Paweł z czego skyone i justin skrypterzy (jeden ze francji drugi z kansas (USA) oraz OTMPT(ze szwajcari (również sktypter))

Ale mi chodzi o to że na waszym fb też robicie taką ort a wcześniej to nie pamiętam z czatu tylko kojarzę jakiś honay coś tam tak pisał

Opublikowano

Nie posiadam ,,znajdź element docelowy'' NIGDZIE !

SS:

http://pictap.pl/di-PHKNQMLH.png

Wejdź po prostu do folderu z grą i tam znajdź warz.exe i zmień zgodność na win7

Ale mi chodzi o to że na waszym fb też robicie taką ort a wcześniej to nie pamiętam z czatu tylko kojarzę jakiś honay coś tam tak pisał

Nie ma go już...

//Ps.xxx

//Nie podajemy linków do innych for

Opublikowano

Cholera jasna, dlaczego jesteście tak krytycznie nastawieni? Nikt Was nie zmusza do gry na tym serwerze, jest wiele innych, macie w czym wybierać. Czekałem długo na start, dzisiaj zobaczyłem że jakiś czas temu wystartował, aktualnie ściągam klienta i zobaczę co i jak ;) 

Opublikowano

Cholera jasna, dlaczego jesteście tak krytycznie nastawieni? Nikt Was nie zmusza do gry na tym serwerze, jest wiele innych, macie w czym wybierać. Czekałem długo na start, dzisiaj zobaczyłem że jakiś czas temu wystartował, aktualnie ściągam klienta i zobaczę co i jak ;)

Serwer będzie dziś do godz. ok 14/15 ponieważ zmieniam ceny MarketPlace i dodałem nowy pakiet VIP, po odpaleniu serwera będziesz miał czas grania do godz. 19/20 po czym patch z wprowadzaną mapą WZ_Colorado Alpha i Nowym nickiem VIP

Po czym będziesz mógł grać przez kilka dni do wprowadzenia nowego patcha :) (tylko, że nowe patche będą raczej małe bo cała mapa w porównaniu do poprawek to wiesz :) )

966175_220971861428023_1530239321_o.jpg

Opublikowano

Patcher jak i client, pobieranie idzie gorzej niż krew z nosa ;x

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Patcher jak i client, pobieranie idzie gorzej niż krew z nosa ;x

Nwm 3/4 osób nie narzeka jak dla mnie prędkość to 4mb/s + wysyłanie z VPS to 100mb/s więc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...