Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CryZone - Emulator

luki6655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybciej będzie przez luncher czy przez MEGA.com?

Tak mi się wydaje

//Serwer padł na czas updatu powinien wrócić za 3h

*Dodana zostanie mapa Colorado Alpha

*Dodany zostanie <VIP> na chacie

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież nikt Ci nie karzę abyś kupował cokolwiek ze sklepu , możesz normalnie wydropić każdą snajperkę , więc nie wiem w czym problem ?

Respawn snajperek będzie uregulowany , jeśli będziesz chciał bez problemu znajdziesz snajpe nawet dla siebie ;)

Opublikowano

Zapraszam na serwer, codziennie się on rozwija i dochodzą nowe ciekawostki do gry :]
Radze jedynie uważać na tzw "klan brazzersów" panuje tam brud i nie dosyt. Kampią oni na respach w okolicy smallville.

Gorąco polecam serwer.

Opublikowano

Ja nie polecam serwera :)

Choćby przez samego Antycheat :)

(Jeżeli jakiś debil zrobi ból dupy że jest pro AC to zapytajcie sie administracji o plecak strzelający z M107 na snajperhillu na small :) )

Opublikowano

Ja nie polecam serwera :)

Choćby przez samego Antycheat :)

(Jeżeli jakiś debil zrobi ból dupy że jest pro AC to zapytajcie sie administracji o plecak strzelający z M107 na snajperhillu na small :) )

Jak kto woli , pamiętaj o tym że serwer startował miesiąc temu więc nie doszukujcie się antycheata takiego jak np.w DeadZ.

Nie mówię oczywiście że mamy jakiś extra zajebistego anty cheata bo tak nie jest, pracujemy nad tym jak i nad ulepszaniem serwera , btw. wolałbyś żeby używali jakiejś niewidzialności (chociaż nadal widać plecak+broń+zbroje) czy żeby zabijały Cie aimboty/ESP ?

Zdjęcie z mapy PvP V1

1897810_221274861397723_2128592107_n.jpg

Piszcie czy coś zmieniać/usuwać/dodawać czy zostawić tak jak jest i co sądzicie o mapie ;)

~[DEV]Adhd Player

Opublikowano

Co jest z serwerem ? TS off i nigdzie żadnej informacji.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Co jest z serwerem ? TS off i nigdzie żadnej informacji.

Na facebook'u 2 godziny temu napisali że są testy i nie wiadomo kiedy serwery będą online

I tak już działają :P

Opublikowano

Na facebook'u 2 godziny temu napisali że są testy i nie wiadomo kiedy serwery będą online

I tak już działają :P

Działa mapa alphy ale można wbić na serwer tylko przez quick join potem będą poprawki

Opublikowano

Za każdym waszym updejtem coraz gorzej, dobra robota... o haxach już nie wspomnę.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

bedzie WIPE czy nie jak nie to nie polecam nikomu tego szitu

Będzie WIPE

Za każdym waszym updejtem coraz gorzej, dobra robota... o haxach już nie wspomnę.

Dlaczego? bo ludzie narzekają na FPS a my im daliśmy w ch*j?

Poprawki wprowadzane od jutra

Opublikowano

Stary, jest dużo emulatorów, ale chyba żaden nie ma mapy alphy tak jak Cryzone,  dla mnie klimacik cryzone jest spoko,  fajnie się gra, spoko admini są. a jak się komuś nie podoba to nie musi grać.

bedzie WIPE czy nie jak nie to nie polecam nikomu tego szitu

Szit ? a nie shit ?, bo o takim slowie jak Szit nie słyszalem, ale to szczegół, bedzie wipe napewno, nie musisz srać żarem tak koleś

Opublikowano

Stary, jest dużo emulatorów, ale chyba żaden nie ma mapy alphy tak jak Cryzone,  dla mnie klimacik cryzone jest spoko,  fajnie się gra, spoko admini są. a jak się komuś nie podoba to nie musi grać.

Szit ? a nie shit ?, bo o takim slowie jak Szit nie słyszalem, ale to szczegół, bedzie wipe napewno, nie musisz srać żarem tak koleś

Jednak są gracze z sercem :)

Opublikowano

Ten serwer jest tak chujowy że głowa boli...

Crash/czity/bugi/glitche/Administracja chujowa jak barszcz

Czegoś nie dopisałem ? :)

Wiem "nie chcesz to nie graj" ale pragnę poinformować i ostrzec graczy przed tymi fekaliami

i według mnie ten emulator to prawdziwa kupa zgniłego bawolego gówna, który nigdy nie powinien trafić na światło dzienne :)

Jednak są gracze z sercem :)

tak twoje multi-konto albo jakiś dev/albo dziecko które myśli że dostanie M107 :) jak liźnie rowa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...