Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy interface i drzewko umiejętności - dyskusja

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o nowym Interface wprowadzonym na PL? Czy według Was lepszy był starszy, lub może niektóre rzeczy wypadałoby zmienić?

A drzewko umiejętności według Was ułatwia wyuczanie się skilli czy jest to zbędna rzecz i było lepiej jak było wcześniej?

Moje zdanie jest takie: Okno logowania jest cudowne, ale niestety w ogóle mi do Last Chaos nie pasuje, jakoś tak przyzwyczaiłam się do tego starego.

A drzewko umiejętności jest IDENTYCZNE do tego z Rappelz (dla porównania):

http://vlep.pl/voiw0m.jpg

dlatego mi się nie podoba, chociaż pewnie takie wyuczanie się skilli przewija się przez większość gier... 

Ogólnie patch był dużym zaskoczeniem, szczególnie ten interface logowania, takie wielkie WOW. 

Znalazłam video dla tych którzy nie grają na PL (sama też nie gram ^^) żeby mogli zobaczyć zmiany w ostatnim patchu, niestety nie jest to filmik z naszego polskiego serwera ale zmiany są identyczne: 

Jeżeli zły dział to sorry, ale nie wiedziałam gdzie to wcisnąć. o.O

Opublikowano

Jak dla mnie ten nowy login interface to naprawdę miłe zaskoczenie. Co do drzewka umiejętności, sądzę, że ułatwia to ogólne rozeznanie. Update jak najbardziej na plus. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nowy login interface jest nieziemski. :D Fajnie widzieć jak gra, która ma już swoje lata nieustannie idzie do przodu. Drzewko umiejętności to fajna sprawa i dobrze, że w LC także cos takiego zrobili. Ogólnie aktualizacja na plus. Aż mnie na sentymenty wzięło. ;_;

Opublikowano

Nowy login interface jest nieziemski. :D Fajnie widzieć jak gra, która ma już swoje lata nieustannie idzie do przodu. Drzewko umiejętności to fajna sprawa i dobrze, że w LC także cos takiego zrobili. Ogólnie aktualizacja na plus. Aż mnie na sentymenty wzięło. ;_;

Chodź na ts. :c

@ Słyszeliście o tym, że teraz cast nie jest na procenty tylko tak jakoś... dziwnie? xD 

Opublikowano

Cast nadal masz w procentach ale czym większy cast tym mniejszy dmg ze skilla mówię o pl co do casta w mc można zrobić już acc z castem Tyle ode mnie

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Chodź na ts. :c

@ Słyszeliście o tym, że teraz cast nie jest na procenty tylko tak jakoś... dziwnie? xD

U cioci w pracy jestem. xD Będę później kochana. <3

Ja słyszałam, że nie można mieć 100% castingu już. ;f Tego o dmg nie słyszałam. ;o Ale według mnie to głupota, bo od zawsze było 100% i taka nagła zmiana nie wpłynie korzystnie. ;f Chociaż ma też to swoje plusy.

Opublikowano

Cast nadal masz w procentach ale czym większy cast tym mniejszy dmg ze skilla mówię o pl co do casta w mc można zrobić już acc z castem Tyle ode mnie

Właśnie casta nie ma w procentach... 

Opublikowano

Szkoda tylko, że to jest tylko na Tajlandzkim LC ;x

Ale ktoś zdolny mógłby ukraść im pliki xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

W sumie to interface zachęca do grania :] Fajnie , tak inaczej to wygląda ;]

No wygląda tak nowocześnie i fajnie. ^^ Szkoda tylko, że passów na PL-a nie pamiętam, a nie chce mi się konta nowego zakładać. :f

Opublikowano

No wygląda tak nowocześnie i fajnie. ^^ Szkoda tylko, że passów na PL-a nie pamiętam, a nie chce mi się konta nowego zakładać. :f

Ja nie wiem czy pamiętam, po za tym nie chce mi się na nowo instalować PL'a. : P Poczekam aż to wprowadzą na serwery prywatne. ^^ 

Opublikowano

Ja nie wiem czy pamiętam, po za tym nie chce mi się na nowo instalować PL'a. : P Poczekam aż to wprowadzą na serwery prywatne. ^^ 

Coś czuję, że Destiny/Generic02 za niedługo będzie to miało ^^ Szybciej Generic raczej :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Coś czuję, że Destiny/Generic02 za niedługo będzie to miało ^^ Szybciej Generic raczej :P

Nom. :p Te dwa serwery są na bieżąco z nowościami, więc sądzę, że niebawem można się spodziewać zmian. ^^ Jeszcze może MegaLC, bo chyba też ma najnowsze pliki?

Opublikowano

Nom. :P Te dwa serwery są na bieżąco z nowościami, więc sądzę, że niebawem można się spodziewać zmian. ^^ Jeszcze może MegaLC, bo chyba też ma najnowsze pliki?

Mega możliwe, że też, ale jest chyba bardziej do tyłu zawsze xD Choć nie wiem, nie grałam tam :3

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...