Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetinOnline[Dedyk][Medium]

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mimo większych problemów udało nam się wystartować.

udalo sie wystarotwac a zaden gracz nie ma nawet konta haha

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Strona już działa, serwer także. Wrzucę Wam update do skrzyń+w nocy podwyższę doświadczenie na stałe.

Opublikowano

Serwer jest dla bezmózgich idiotów,moby nie biją prawie nic czyli nie ma żadnego wyzwania -stajesz na spocie ,klikasz pelerynkę i trzymasz spacje.Exp leci strasznie wolno i może coś ci się stać z głową jak posiedzisz godzinę klikając na pelerynke i trzymając spacje ,bo na tym ten serwer polega.Każda mapa ma ograniczenie lvl więc nawet nie da się tego przyspieszyć ,a założę się ,że na 30 lvl da rade expić (klikać pelerynke i trzymać spacje) w grocie.Nie wiem komu może przynosić to przyjemność bo po 30 min nie dałem rady i wyszedłem.

Opublikowano

Na obecną chwile w ranku są 252 postacie, podzielić to na 2 = 125 - 15, serwer ma graczy około 100.

Zagrałbym ale ta ilość, graczy mnie przeraża.

pozdrawiam

Opublikowano

Serwer jest dla bezmózgich idiotów,moby nie biją prawie nic czyli nie ma żadnego wyzwania -stajesz na spocie ,klikasz pelerynkę i trzymasz spacje.Exp leci strasznie wolno i może coś ci się stać z głową jak posiedzisz godzinę klikając na pelerynke i trzymając spacje ,bo na tym ten serwer polega.Każda mapa ma ograniczenie lvl więc nawet nie da się tego przyspieszyć ,a założę się ,że na 30 lvl da rade expić (klikać pelerynke i trzymać spacje) w grocie.Nie wiem komu może przynosić to przyjemność bo po 30 min nie dałem rady i wyszedłem.

Dzięki za brudną ale bądź co bądź krytykę, weźmiemy to pod uwagę przy następnej konserwacji.

Proszę śledzić FP, zostanie tam wrzucona łatka na ikony.

Na obecną chwile w ranku są 252 postacie, podzielić to na 2 = 125 - 15, serwer ma graczy około 100.

Zagrałbym ale ta ilość, graczy mnie przeraża.

pozdrawiam

Serwer ma ok ~150 czynnych graczy na ten moment, co po spóźnieniu i kilkoma innymi czynnikami jest niezłym wynikiem. Jutro na pewno serwer nabierze rozpędu gdyż wznawiamy reklamę.
Opublikowano

Serwer GUNWO;)

Lekkie lagi ale to pryszcz w porównaniu z epikami których nie widać;)

Połowa graczy na WH nawet zabezpieczenie im się nie udało.

Ogólnie wygląd miasta to jakieś średniowiecze.

Jedyny + to system logowania .

Dziękuje nie polecam;)

Opublikowano

Nie ma forum, nie ma ts'a zero kontaktu z Administracją.

Administracja po 12 lat ?  

Doładowania za pomocą przelewów oraz SMS'ów zostały aktywowane, niedługo dodamy więcej rzeczy do ItemShop'u!

Pozdrawiamy i życzymy miłej gry!
MetinOnline.eu

Może najpierw naprawicie serwa a nie is'a ?

20utztj.jpg

Opublikowano

Nie ma forum, nie ma ts'a zero kontaktu z Administracją.

Administracja po 12 lat ?  

Doładowania za pomocą przelewów oraz SMS'ów zostały aktywowane, niedługo dodamy więcej rzeczy do ItemShop'u!

Pozdrawiamy i życzymy miłej gry!

MetinOnline.eu

Może najpierw naprawicie serwa a nie is'a ?

Dużo nie zarobią . Nie wiem po co ten serwer ? Kasa w błoto

Opublikowano

Serwer wszystko ok,nawet jesli 1 dzien opoznienia oraz ch zbugowane (Juz naprawiaja :> ),ale jest wada.Zainwestujcie szybko w nowego ts bo na tym forgame nie ma nawet kanala serwera a kazecie na nim gadac.

Opublikowano

Gunwo prawda ; Nadal broni epików itp nie widać, i system ulepszeń nie działa.

Czy Ty czytałeś dokładnie prezentację? Jeżeli tak to nie powinieneś zadawać pytań o system ulepszeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...