Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kolego UP UP UP ! czytaj co piszę ;(

DO WCZORAJSZEGO KLIENTA GRY ZOSTANIE DODANA ŁATKA ! NIE BĘDZIE POTRZEBY POBIERANIA NOWEGO KLIENTA : ) : ) : )

Opublikowano

JEst w Administracji Ciff? :) to ty ? jak tak pisz gg:45664239 pomogę wam z reklamą :) jak to ty ciffusie :)

AW @ w ile wbije +/- max lv?

Opublikowano

ZiomaL jak już wyżej się wypowiedziałeś " tak, jednak teleportowanie się na mapy z nieodpowiednim poziomem będzie karane (mówię tutaj o np 130lv na mapie 150+) "

Tak więc ja już podziękuje :)

Polecam ale ja nie zagram skoro tak to ma wyglądać ...

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Nikogo nie zmuszamy ;)

Max lv 180 z czasem podniesiemy.

ciff nie jest w administracji

Link jest prawidłowy :)

wybierz muliupload na stronie (pierwszy link) od razu rozpocznie się pobieranie.

Rekrut
Opublikowano

No no, serwerek nawet fajny. Tylko czy macie reklame jakaś ? Bo szkoda żeby kolejny easy padł albo grało na nim 200osób.

Bo teraz 99,9% serwerów easy jest na plikach aline, które mają dziury i po prostu są tak nudne że masakra.

Nie wiem czy tylko mi czy wam też ale np. pod "Nowym interface" nie ma ss'a z tego "nowego" interface.

Powodzenia, polecam. 

Opublikowano

Zapewniam, że nie pozwolimy abyście się nudzili :)) co do reklamy oczywiście

A zdjęcia sprawdzę później, aktualnie na telefonie jestem :/

@up

Serwer jest na plikach almeriamt2 :)

pliki zostały zakupione, naprawione i edytowane.

Opublikowano

Zapewniam, że nie pozwolimy abyście się nudzili :)) co do reklamy oczywiście

A zdjęcia sprawdzę później, aktualnie na telefonie jestem :/

@up

Serwer jest na plikach almeriamt2 :)

pliki zostały zakupione, naprawione i edytowane.

Doddaj te foty , wiecej ludzi się przyglądnie, zrób dobrą grafe, zawitam napewno <3 

Rekrut
Opublikowano

Mozna wiedzieć jakie reklamy i u kogo jeżeli to YT ? :X 

Ja celowałbym w kamera, yt + inne mniejsze i większe fora. Po upadku auriona, wiele graczy tutaj przejdzie. Oby był to 100% mediuma, w czym easy w eq. Bo teraz same 100%easy albo hard i nie ma gdzie grać a zagrałbym na dobrym serwerze.

@działa strona ? Bo mi wyskakuje błąd : 

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Opublikowano

Niestety u kamera nie ma wolnych miejsc :/ już pisałem. Reklama jest na forach na yt też będzie :) 
Jeśli chodzi o poziom serwera jest zmienny tzn. na początku łatwiej expić trudniej zrobić eq chociaż jeśli ktoś wie jak używać kowala na dt nie będzie miał większych problemów ;)
później sytuacja się zmienia bo od 150 nie ma już problemu z ekwipunkiem mamy wystarczająco ulepszaczy aby sobie ulepszać po kolei wszystko, jednak expienie staje się o wiele trudniejsze. 

Strona jest w trakcie budowy :) będzie niebawem, aktualnie instalujemy bazę danych na nową maszynę.

Opublikowano

Np na ulepszanie żelka na +9 trzeba ulepki ? :D :D bo nie rozumiem? 

Nie trzeba eq do 130 łatwo zrobić potem ciężej ale też nawet nawet idzie. Exp leci szybko nawet a max to jakoś 7dni expienia ciągle.

Opublikowano

Liczę na więcej dungeonów i zwiększenia lvl'a (z czasem) tak samo razem z lvl'em bronie i zbroje mam nadzieję że dodacie :) Z chęcią zawitam na wasz serwer :)

Opublikowano

Oczywiście że poziom będzie rozwijany :) wraz z podwyższeniem max lvl będą nowe sety broni. 
Mamy w planach dodawanie nowych map itd. jednak nie chcemy dodawać wszystkiego na starcie. Po prostu systematycznie np. co dwa tygodnie będą wchodziły patche aby gra się nie nudziła ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...