Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z przykrością zawiadamiamy, że start servera musi zostać odłożony i odbędzie się on dopiero na dniach. Powodem takiego stanu rzeczy jest niezwykła pazerność i dwulicowość teamu serverowni forgame, który to na godzinę przed oficjalnym startem poinformował naszych head adminów, żeby "zabierali swoje pliki i zmienili serwerownię" (w nieco gorszych słowach).

Okazało się, że współpraca z nimi nie może przynieść pozytywnych skutków (czego mogliśmy się spodziewać patrząc na inne ich servery, które padają jeden po drugim). Niestety, nieomyślnie zaufaliśmy im i teraz zmuszeni jesteśmy zakupić własną maszynę i postawić server "na swoim". Odbędzie się to najszybciej jak to tylko będzie możliwe, niestety jak wiadomo nie od razu Rzym zbudowano.

Moim zdaniem warto poczekać na server, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że jest on doskonale dopracowany, nie ma na nim bugów i rażących błędów. Ponadto będą na bieżąco wprowadzane nowości, a także często organizowane eventy zarówno cykliczne (zuo, ox) jak i okolicznościowe, czy tematyczne (więcej się dowiecie po starcie). Do tego, dla wszystkich wytrwałych, którzy pomimo całego wysiłku, który włożył forgame w sabotowanie naszych prac, zawitają jednak na naszym serverze, są przewidziane specjalne eventy na powitanie.

Pomimo ogromnego smutku i żalu spowodowanego takim obrotem spraw, liczę na Was i Waszą obecność na starcie, którego termin podany zostanie niedługo tu, jak i na mpcforum i gwarantuję, że każdy kto dołączy do zabawy z nami, nie zawiedzie się

Z poważaniem,

Team AresMT2

"nieumyślnie im zaufaliśmy" dalej już nie czytam... ŻENADA

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie nową, odświeżoną prezentacje z nową datą startu, zmieńcie te zmieniające się gify zbrojek i broni; i dodajcie normalne obrazki.

Dodajcie też zdjęcia wszystkich sklepów ( nie było żadnego sklepu z rosami itp. więc uznałem że brakuje po prostu tego w prezentacji).

Kilka rad ode mnie.

Trochę szkoda, że nie wypalił.

Oby za drugim razem dał radę, bo inaczej współczuje całemu teamowi, gdy ta cała masa graczy zacznie ich oczerniać.

Jeśli ci się spodobało daj "like" ;)

Opublikowano

@UP

Wątpie, że ktoś zrozumie co napisałeś ^^..

Na serwer zawitam, każdy zasługuje na drugą szanse, obyście jej tylko nie zmarnowali ;)

Pozdrawiam Mephedron :)

Opublikowano

Roski. Dłonie, błogosławienstwa itd są w sklepie :)

Bs jest i zostanie. Nie każdy chcę pobierać w ciemno bsy i próbować je uruchomić. Nie chcesz nie używaj ;)

Opublikowano

1. Skąd bronie 75?

2. Macie zamiar robić jakąś reklamę?

3. Ile admini mają lat?

4. W ile wbiję max lvl?

5. Jak narazie jest małe zainteresowanie serwerem, co z tym zrobicie?

6. Jakaś nowa prezentacja? Ta nie wygląda na zbyt ładną...

Opublikowano

Oczywiście ,że zawitam :) każdy zasługuje na 2 szansę.

Mam kilka pytań do autora tematu oraz pare sugesti

Propozycje:

• Otóż jako 1 pozmieniaj daty startu w prezentacji ponieważ raz pisze 18.02.2014 środa ! Otóż jest to wtorek :P Kilka tam błędów
  • Jak przeczytałem nie ma 6/7 bonu na servie a u NPC na ssach go widzę dlatego też zaaktualizuj to :)
  • Dodaj dodania/zmianki x200 sztuk
  • Usun niepotrzebne questy itp
  • Dodaj możliwosc na 140 lvu przykladowo aby mozna bylo dropic ząbki na orkach :) Każdy poleci w topkę a potem biolog a dropkow to troche bez sensu na pirvach
  • Usuń zmianę profesji z mentala na bodego itd
  • Posprawdzajcie wszystkie mapki, wyeliminujcie wszystkie bugi

Pytanie:

• Od jakiego lvla jest ślub
  • czy poprzez dowodzenie można się teleportować
  • Jaka jest strona servera ( pod tym linkiem w prezentacji jest całkiem inny server)
  • O której miej więcej będzie client
  • Czy start servera jest przemyślany i nie będzie zbyt duzo offow serva
  • No i o której godzinie dokłądnie ! będzie start ( nie mówi mi między a między poniewaz muszę wiedzęc kiedy wrócić do domu a nie mam ochoty siedziec np od 17 do 19 bo tak jest przemyślane ... )

Pozdrawiam Tor3nT

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Propozycje:

• Otóż jako 1 pozmieniaj daty startu w prezentacji ponieważ raz pisze 18.02.2014 środa ! Otóż jest to wtorek :P Kilka tam błędów
  • Jak przeczytałem nie ma 6/7 bonu na servie a u NPC na ssach go widzę dlatego też zaaktualizuj to :)
  • Dodaj możliwosc na 140 lvu przykladowo aby mozna bylo dropic ząbki na orkach :) Każdy poleci w topkę a potem biolog a dropkow to troche bez sensu na pirvach

Pytanie:

• Jaka jest strona servera ( pod tym linkiem w prezentacji jest całkiem inny server)
  • No i o której godzinie dokłądnie ! będzie start ( nie mówi mi między a między poniewaz muszę wiedzęc kiedy wrócić do domu a nie mam ochoty siedziec np od 17 do 19 bo tak jest przemyślane ... )

Pozdrawiam Tor3nT

Daj se siana z tym serwerem , szybciej padnie jak ruszy .

Skoro myśleli że FG im zasponsoruje maszyne i pomoze to nie wiem kto Wam takie bajki powciskal

FB ledwo żyje ostatnimi czasy

AW @ Skąd trut?

55156122978248970490.png

Opublikowano

Skoro myśleli że FG im zasponsoruje maszyne i pomoze to nie wiem kto Wam takie bajki powciskal

AW @ Skąd trut?

Ohh łizi łizi ;D 

Po upadku Auriona nie ma żadnego fajnego servera :D Ty gdzie grasz ? :P ja pykne tutaj ale jak Gm zleją sprawe to wiadomo odejde ;D

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

AW @ Skąd trut?

Truta z szkaty śmierci/ azraela.

217xz.jpg
Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, chętnie wbije i posprawdzam co tam przyszykowaliście ;>

Po upadku wiadomo którego serwera możecie liczyć na nawet niezłą sumkę graczy na starcie, o ile tylko dobrze wystartujecie i nie będzie błędów w grze ani co 5 minutowych OFF'ów serwera.

No nic, czekamy i zobaczymy czy będzie warto + kiedy będziecie mieć swoją stronę?

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

dobra panowie, ktory z was to schojacz, shirek, ciff czy jak mu tam bylo?

Pliki są pobugowane, chyba ze sie tym zajeliscie

Nadal nie widac zbroi jak mamy zalozony pas?

nie zagram,

Opublikowano

dobra panowie, ktory z was to schojacz, shirek, ciff czy jak mu tam bylo?

Pliki są pobugowane, chyba ze sie tym zajeliscie

Nadal nie widac zbroi jak mamy zalozony pas?

nie zagram,

Shirek to shirek pliki są moje i to te właściwe odbugwane z serwerem nie mam nic wspólnego życzę powiedzenia chłopakom ;), mnie raczej przy metinie już nie zobaczycie ;)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Raczej zagram ;P

@AW

da ktos link do clienta? 

Link do client jest w prezentacji, później dodamy łatkę/patcher ~1mb :)

1. Skąd bronie 75?

2. Macie zamiar robić jakąś reklamę?

3. Ile admini mają lat?

4. W ile wbiję max lvl?

5. Jak narazie jest małe zainteresowanie serwerem, co z tym zrobicie?

6. Jakaś nowa prezentacja? Ta nie wygląda na zbyt ładną...

1. szkata śmierci/azraela

2. Oczywiście :)

3. cały team +25 lat

4. ciężko powiedzieć, zależy od umiejętności oraz poświęcanego czasu. Jednak serwer będzie Medium co za tym idzie expienie będzie trudniejsze i w 1/2 dni na pewno nikt max nie wbije :)

5.pkt 2 ^^

6. Prezentacji nowej nie będzie :) chcemy tylko przedstawić serwer jednak nie zdradzać wszystkiego. Jest tutaj mniej-więcej opisane co i jak, a reszty dowiecie się w grze :)

Propozycje:

Pytanie:

Pozdrawiam Tor3nT

1. Poprawione

2.Na serwerze nie ma 6/7 bonu są to 1-4 bony oraz zmianki.

3. Zrobione

4.Zrobione, podobnie jak kamienie duchowe dropią na każdym poziomie :)

5. Owa zmiana dostępna jest tylko IS za odpowiednią kwotę, również średnio lubię wyexpianie WP i przemiane w BM :)

6. Zrobione. Oczywiście nie da się wyeliminować wszystkich bugów, nie ma idealnego serwera nawet na pl'u pojawią się błędy, ale zapewniam że wszystko będzie natychmiastowo naprawiane :)

Pytania:

1. 50+

2. tak, jednak teleportowanie się na mapy z nieodpowiednim poziomem będzie karane (mówię tutaj o np 130lv na mapie 150+)

3.Strona serwera jest podana w prezentacji, przypominam, że jesteśmy w trakcie zmiany hostingu. Mamy już przygotowaną oprawę graficzną na stronę, spokojnie!

4. Client już jest :) możesz go śmiało pobierać dojdzie tylko łatka/patch ~1mb. 

5.Oczywiście, że jest przemyślany. Tak naprawdę serwer już jest gotów do działań jednak "co nagle to po diable" 

6. ~18:00 jednak musimy mieć +/- 1h.

AW @ Skąd trut?

Skoro piszesz "daj se siana z tym serwerem, szybciej padnie jak ruszy"

po co wiedzieć ci skąd dropi truta ? :) poprzez twoją wypowiedź rozumiem że nie będziesz grał na serwerze.

Mimo wszystko odpowiem na twoje pytanie:

-szkata śmierci/azraela

I jeszcze jedno kolego :)

"Skoro myśleli że FG im zasponsoruje maszyne i pomoze to nie wiem kto Wam takie bajki powciskal"

a więc 4game.pl za pomoc i maszynę liczy sobie ok. 2,700 zł. W zamian za tak wygórowaną kwotę powinni być na każde nasz zawołanie jednak dla nich wszystko o co prosiliśmy było problemem. Nawet nadanie odpowiednich rang dla GM na TS było wielkim problemem i musieliśmy czekać na to 2 dni.

Rada na przyszłość, nie wiesz to się nie udzielaj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...